![]() |
Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
stie cineva cand o sa se ia o decizie finala cu taxa asta ....ca stau de vreo luna cu masina pe dreapta si astept sa se hotorasca odata ceva.... ?????????!!!!! ca ipoteze vad ca tot se aud da nu se hotareste nimic...
|
un zvon zicea ca la sfarsitul lunii , dar e doar un zvon
|
asta ma intreba si eu... dar din cate am auzit si eu pe la sfarsitul lunii e vorba sa se discute din nou in legatura cu taxa.. dar nu imi fac prea multe sperante.
|
Cand a fost sa bage taxa in 3 zile a aparut si calculatoru numai ca sa-ti ia banii. Acum e nevoie de 3 luni ca sa gaseasca o solutie. Ma insel eu sau la Euro 5 nu este taxa? ca peste cand aleg euro 5 imi da 0.
|
Quote:
|
http://stirileprotv.ro/stiri/social/...e-poluare.html Alta veste "superba" despre taxa de poluare... deci apare impozitul de poluare !?
|
stirea aia are deja 2 saptamani , nu este nimic nou , e doar un proiect , daca se discuta la sfarsitul lui februarie , se voteaza in aprilie si intra in vigoare in iulie :)
|
http://antena3.ro/stiri/rutier/noua-...lui_64055.html
se asteapta o decizie pana in aprilie , probabil la 1 aprilie :) |
www.jostaxa.tk
Coordonate „Rabla” România * Populatie : 22,2 milioane * Parc auto: 4,5 milioane automobile (20 automobile / 100 locuitori) * lungime totala retea autostrazi : 200 km * Parc maşini mai vechi de 10 ani: peste 2 milioane. * Valoarea programului: 53 milioane euro. * Număr total locuri: 60.000 maşini. Germania * Populatie : 82,0 milioane * Parc auto: 53,6 milioane automobile (65 automobile /100 locuitori) * lungime totala retea autostrazi : 12.0000 km * Parc maşini mai vechi de nouă ani: aproape 9 milioane. * Valoarea programului: 1,5 miliarde de euro. * Număr total de locuri: 600.000. ne vedem in p-ta Victoriei.... luati si prietenii cu voi ... sa fim mai multi ca data trecuta... eu o sa fiu acolo |
unde acolo? in germania? hai sa mergem
|
Re: Taxa de prima inmatriculare
|
haide-ti fratilor in strada ca numai asa poate ii vom grabi sa ia o decizie... ca daca ii lasam o sa treaca mult si bine
|
Quote:
JOS TAXA SI HOTIA !!!,,,,, |
dar unu nu ar zice cand...
|
e clara de 1 aprilie or sa ne spuna..
A FOST O GLUMA!!!:shock:ha haa haa ce imi plac glumele mele..Parca il vad pe Base...:evil: |
ii doare in basca de taxa auto nu ii afecteaza cu nimik ei nu isi cumpara golf 3 si bmw e 36..pentru ei noi doar suntem niste platitori de axe si impozite..
|
mai m-am gandit la ceva..Amarati astia din Guvern si astia politicieni de ce merg cu masini NEMTESTI sau Frantuzesti ..Sa cumpere draq DACIA sa tina uzina...ca Nemti au tot Mertzane si Bmw..Base al nostru la fel..Loganu il tine in garaj..:evil:
|
|
Quote:
|
in alte tari pentru fiecare om exista o masina, pe langa faptul ca noi avem o masina la 5 persoane, suntem singura tara din lume unde avem 5 taxe la o singura masina.
citat preluat din... ..de la radio! |
Fratilor am iesit in strada!!!!!!!!! Dar nu era nimeni. Pana mea oare am gresit strada????????? Pe ce strada sinteti voi si eu nu????????
|
5 taxe pe putin ....
e impozitul pe masina. benzina din romania e printre cele mai scumpe din europe pentru ca contine multe accize; in ea e inclusa si Taxa de drum, care o mai platesti o data si prin rovignieta. daca ati auzit si la stiri ca vor sa mai bage in benzina ceva taxe ... de poluare sau de drum, care oricum le mai platesti inca de nu stiu cate ori. plus .. cu scoaterea sau schimbarea taxei auto, mai vine si impozitul marit in functie de gradul de poluare, etc deci paltesti de mai multe ori .. aceeasi chestie ... si rezultatul lipseste cu desavarsire. pentru ca nu vezi vre-o mare schimbare, sau ce anume se fac cu banii aia, sau sa ofere conditii. |
astia isi bat joc de noi . pana acum cateva zile ziceau ca pana pe 1 februarie vor publica noua taxa . acum cica in aprilie . e bataie de joc ...ce se gandesc ei : "pana la urma tot trebuie sa-si inmatriculeze omu masina , cat o sa stea cu ea pe dreata ..."
|
am si eu o intrebare...
exista cineva de pe forumul acesta, care a platit taxa triplata si dupa a dat Finantele in judecata? |
Quote:
|
Pai ce sa faci...bucurestenii sunt mai fitosi asa...nu ies pe frig ,nu ies pe ploaie...cunoastem totul de acum o luna si ceva cand in loc de cateva mii de oameni au fost 200 :sad: si nu sariti pe mine acum ca si eu tot din bucuresti am fost :D insa asta e adevarul...daca voi nu faceti nimic cine sa faca pt voi???????
|
Quote:
|
nu o sa se faca nimic cu taxa asta..puteti sa faceti proteste pe fiecare zi...iar cei care va suparati pt postul meu,o sa va suparati pt un lucru adevarat...taxa asta daca se scoate vor veni altele mai mari...asa ca tot degeaba !
|
Quote:
|
daca e dupa ue , pana vine , pana se ia o decizie , pana apare alta taxa se umple masina de rugina in parcare
|
deci nici atunci cand li s`a trimis scrisoare nu au facut nimic....sa vezi ce o sa faca de aucm incolo...eu m`am obisnuit cu ideea...am masina de 3 luni in garaj...si deja luna viitoare incep sa o dezmembrez..asta este....romania infecta...adica sunt infecti aia de la conducere...romanilor nu le este frica de nimic....cu atat mai putin de ue si asa mai departe...
|
Mda.. nici eu nu cred ca o sa mai faca ceva cu taxa.. daca nu au facut pana acum.. adica era vb pe 15 ianuarie,dupa la inceputu lu februarie si acuma... in Aprilie... clar ne-au tras teapa de cand au schimbat taxa...
|
Si eu stau pe dreapta.. asta e.. ce putem face??? Mai nimic..
|
asta pentru ca au vazut ca dansam dupa cum ne canta ei, si au ras in pumni cand au vazut protestul contra taxei auto(50-60 de oameni)
nu mai comentati degeaba pe forum ,trebuia sa o faceti sambata in fata guvernului, asa ca o sa umpleti parcurile de dezmembrari ps. ar trebui inchis topicul asta |
si ce crezi ca se rezolva cu protestul?si o mie de oameni sa fie ....va las ain pace sa stati in frig/ploaie/ninsoare degeaba toata ziua ...apoi va duceti acasa k nu o sa stati noaptea acolo...plus ca multi nu vin datorita politiei...un preten are dosar penal pt atunci la bucuresti asa ca...cat sunteti voi in protest prin strada ..ei se plimba cu maisnile prin oras sau sta cu femeile....sau cumva avem noi putere mai mare ca ue ?
|
:peace::peace::peace::peace: PITICU ala de boc a spus ca luna asta vor scoate o lege noua. chestia e ca de data asta trebuie sa multumeasca pe toata lumea si e greu. noi vrem o taxa mica sau deloc,producatorii de masini vor ca taxa sa ramina asa tripla,UE le baga morcovu daca pina in aprilie nu apare legea,de banii scosi din taxa ,bugetul are nevoie si uite asa.E naspa rau
|
naspaaaa.. da tare:(
|
Cu siguranta cred ca se va schimba taxa, daca nu vecini bulgari sunt aproape, si asa e mai avantajos la ei si nu ma deranjeaza sa fac un drum pe an pana acolo. Dar stiu ca o sa poluez non-stop romania fara sa le dau un ban..
|
Quote:
|
Tariceanu a fost pe stiriprotv intr-un fel de videochat azi la ora 9 seara. Voi unde ati fost????? A raspuns la intrebari timp de o ora...se pare ca a raspuns numai la ce a dorit...daca il vedea nea-nicu la vremea lui precis ii oferea un post de conducere :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning