![]() |
Re: Portul Constanta !
ce lant se scot usor domne...
|
Quote:
|
in port daca va iesii ceva ...va iesii cand vom fii noi ...cum a fost si acum cateva seri ....cativa ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Adika va fi din nou actiune in port cand se va duce lumea in port.
Am inteles bine? |
Quote:
Cam asha ar trebui sa se inteleaga:P Din pacate va trebui sa reincep sa semnez condica din ianuarie:D:D:D sa aveti grija de port si pt mn:P |
da dany fara tine nush cine near mai ajuta sa dam burn cine miar tine masina pe loc?
|
Quote:
|
bine :((:((:(( ba da sigur te intorci da??? sami aduci si mie ceva de acolo... preferabil ceva de mancare...
|
Quote:
:twisted: |
Am delete ultimele posturi....mai usor cu specificatiile "tehnice"....
|
Quote:
|
:twisted: :twisted: :twisted: Marti seara a fost careva in port? :twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
am auzit ca grigo se plimba pe patratzel pe acolo... |
Quote:
dak nici dupa ultimele 2-3 seri in **** mea nu mai aveti ce comenta la topicul asta inseamna ca va pensionati de tineri :) |
Re: Portu' TOMIS !!! THE BEGINNING of everything.......
ma ce a fost in seara asta in port ?? ca era lumea multa acolo ... am vazut si un mustang acolo ... eu nu prea am putut sa intru
|
Cum adica "eu nu prea am putut sa intru" ? Era blocat accesul?
|
Quote:
|
Quote:
of ..ce oameni ..ca sa o faci sa nu mai vina cu tine data viitoare ..sa ai si tu mai mult timp pentru "treburile baietilor" :D ..intri cu ea in port ..sau altundeva unde sunt masini ..o tii acolo cu orele ..pana se sictireste de stat ..si data viitoare o inviti frumos ..si pun pariu ca n`o sa mai vina ..si gata ..te duci linistit in port :D Merge garantat ! ;) |
hmm pai ... cine ti-a zis ca nu mi-a facut placere sa stau cu ea ? daca ma anunta si pe mine cineva mai din timp veneam fara ea ...
|
Moama ERY ai avut ceva treaba aici la sters :) , baieti mai usor cu off`topic sau etc ca se lasa cu penalizari de acum , le da`tzi cam mult de munca moderatorilor , sorry ery eu intru doar noaptea cand vin de la munca si gasesc deja sters:) bft
|
pai vorbeam de port si mashini ... nu era oftopic deloc :)
|
Am vorbit cu Aikman pe p.m....s-a lamurit situatia...spor la povestit mai departe...:D...desi pt majoritatea Portu' Tomis este un " subiect " inchis demult.:)...
Poate ar trebui deschis un nou topic cu noi locatii....cei care stiu despre ce e vorba si vor sa dezvaluie ..... este decizia lor. |
ti-am vazut masina ery ... frumoasa tare
|
Mersii..spor la munca si tie ...ti-am vazut topicul de prezentare. Ai putea sa iei legatura cu Quick pt eventuale idei...stii ca isi vinde jantele nu ? :)
|
Mi-ai sters postul... hmmmm tb sa ne intalnim in PT prietene sa-ti arat din ce stofa sunt facut :D
Nu pot sa cred ca ma cenzurezi in halul asta.... pe bune nu-mi vine sa cred... Du-te pe aratura mah...las ca ne-am intalnit acu 2 ore...:lol: si ma cac in gura ta dc mai ma suni la 5 dimineata :shock: - ERY |
ery .. eu sunt pasionat de off topic ... :))) cu quick m-am intalnit aseara la intalnirea daewoo club :)) dar sunt mari jentile alea .. eu vreau ceva pe 12 sau maxim 13 ... scuze de off topic ... sterge dupa ce citesti daca e :))
|
Nu sterg....eu pe Mihai il urmaresc acum....:)
|
Ce om... mai da mesaje de genul, si o sa te mai sun :D
|
Mesaje cu "Ia p***?" :D Norocu tau ca nu dormeam.
|
Da tarane! :) i-am dat si lu' dmx si lu imbecilul de romy, si ca sa nu fie off topic, ce ziceti ma sa mai mergem si noi in PT acum ca-i ud pe jos ne mai invartim ca in vremurile de alta data :) I miss the good old times
|
Esti handicapat...:D
|
Ce om... zi ma mergem ?
|
mergetzi mah la magic ca asha e la moda acum :))
|
Misto...nu..:D ?
|
Quote:
|
portu e traditie frate...daca nu ma inshel acolo a invatat marea majoritate ce inseamna sa "te dai"...akm e mai mult loc de giugiuleala...da' asta e poveste pt alte forumuri...:)) sincer e mai bine la ape fermecate...spatiu mai mare....3 ieshiri...ceea ce mi se pare important :D...pacat de bordurile alea pana la genunchi...da' meeeerge shi-asha...
|
Quote:
portu tomis e si sa traga astia iahturile acolo :)) si pentru giugiuleala ... si pentru sa "te dai" si pentru sa te plimbi ca pieton ... nu este doar pentru ceva ... eu in afara de partea cu iahturile le fac pe toate pe acolo :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning