![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
frumoasa masina ... atat la interior cat si la exterior :rolleyes2
|
oltene arata bine de tot masina :D:D:D
|
8 Attachment(s)
Mersi mydream, si a ta e frumoasa ;)
Mersi si tie Mariane.....ai inscris masina ? Si revin cu ceva in forta.....o munca foarte grea, si cand zic grea, pai e GREA, cel putin pentru mine, ca pentru cei care fac asa ceva, e floare la ureche :lol: daca as fi stiut, dreaq s'ar fi apucat de ele.....cu muuuulte peripetii, nervi, dusuri peste dusuri, nopti pierdute, jante sparte(de tabla, nu BBS'urile), amprente lipsa, cauciucuri bubuite :lol:..... Insa am avut nervi de otel, si ma calmam de fiecare data....de ce? nu stiu, pentru ca nu stiam cum o sa arate finalul :twisted: Cateva poze....maine revin cu restul pana la final. |
ce vrei sa le faci ? :rolleyes2
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am vazut jantele pana sa fie gata... CRIMINALE!!! :D
Uite o poza spontana de sambata, inca mai aveai jantele de tabla. ;) Attachment 1518312 |
Quote:
|
hm...am vazut`o ieri in OMV...am vazut`o aseara pe la TIC TAC....nu am cuvinte, minunata:X, felicitari Gogule:x
|
12 Attachment(s)
Au venit si restul de poze.....
Miezurile date cu decapant si curatate la mana pentru a fi duse la vopsit, suruburile facute la bormasina, pentru a fi vopsite cu spray'ul cu mana, si lacuite......un chin, ma jur :lol: Am ramas fara amprente pe toate buricele degetelor, febra la maini si picioare, umarul stang putin dislocat, o janta de tabla de pe spate, indoita cu ciocanul, ca nu mai iesea dupa butuc in urma unui mic burnout bubuind cauciucul in 10sec (era de iarna), ars pe spate si maini de soare, tot frecand la jante, am uitat ca ma batea soarele, putina voma ca nu strica, batandu'ma soarele si'n cap :lol:, si cireasa de pe torn :x unghia mare de la stangul neagra, in urma cazaturii unui miez de la o janta direct pe ea.....si gata, c'am d'ajuns nu? Toata treaba a durat de luni dimineata, pana sambata la ora 14:15....de ce zic 14:15? Pentru ca peste strada de mine e Gomm (vulcanizare/echilibrare roti) si inchideau la 14:00, asa ca n'am mai apucat sambata sa le vad pe masina, ci duminica :rolleyes2 Oricum n'au iesit asa cum ies facute de un profesionist, dar imi plac si cum au iesit din mainile mele. Mii de multumiri lui Teo WST, pentru ca el este omu care mi'a zis sa le polishez, ca eu vroiam sa le vopsesc, si nu in ultimul rand lui Constantino si lui Ziemenz....va multumesc mult de tot tuturor, baieti de nota 10 ;) |
Quote:
|
Arata foarte bine ;) O sa ai satisfactie si mai mare cand te uiti la ele ca o sa stii ca-s facute asa de mana ta.
|
Quote:
|
Quote:
|
am o intrebare :D polishul este permanent sau din cand in cand ii mai tragi un polish la buza ?
|
Va multumesc baieti de urari ;)
JusT_SaY_BoBo - nu le dau lac, le mentin asa..... 69WRX - Din cand in cand le mai dau un strat de ceara..... |
Frumoasa foc pisica, sa ai parte de ea, am si eu o intrebare , nu se leaga politia de tine in legatura cu folia de pe faruri, ca vreau sa imi pun si eu. mersi
|
Quote:
|
Mersi mult de tot, cred ca ma risc si eu sa imi pun.:twisted::twisted:
|
m`a piscat inima asta seara cand ai atins la limitator la tic tac:(
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
daca auzi pe cineva ca vrea sa cumpere jante, sa ma anunti!
ca le vand p-ale mele ca vreau sa-mi iau suspensie! le dau si la schimb cu altele pe 17 si diferenta ai poze mai jos cu jantele...le-am dat ieri jos de pe masina si le-am curatat si le-am si ceruit! |
eu le-am vazut pe masina, intro seara pe bulevard.si in mers si parcat...arata :shock::shock::shock:. fara cuvinte.cele mai smechere din valcea cred...si cea mai smechera pisica :D
|
Se vede ca a aparut urmasul .....e mai scump la vedere gogu....;)) bafta cu ea in continuare si sa dea DUMNEZEU sa aveti parte numai de bucuriii..!
|
Quote:
Si Donn, c'am asa e sa stii, nu prea mai pot face mai nimic la masina, pentru ca Junior e prioritatea acum, nu mai e masina :-) Totusi am mai facut cate ceva pe la ea, gen folie SuperDark pe fata, ca nu mai puteam cu folia aia deschisa :twisted:, Sonus Aluminum Sealent, solutie de protectie pentru jante..... |
ce solutie de protectie pentru jante ? ca m-ar interesa si pe mine ..
|
Quote:
|
si ce face solutia aia ? o sa intru sa ma uit si eu oricum
|
Quote:
|
Quote:
|
buna traba cu bandourile
|
Quote:
|
Quote:
si oare daca le faceai frumurii, cu sparyul , ce mai dadeai jos?:)) |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
e superba masina .... mai ales jantele alea:shock:
|
frumy frumy :D ai grija de ea oltene :D:D
|
e pur si simplu superb pisicu' .....jantele sunt :shock::shock::shock: am ramas foarte impresionat ;) pozele nu arata nici 10% din esential :twisted::twisted:.....mult Succes in continuare !!!
|
6 Attachment(s)
Va multumesc frumos baieti ;)
Si alte cateva poze de la intalnire..... |
5 Attachment(s)
Si alte cateva poze.....
|
o ardem in stil midnight 8) :mrhappy:
foarte smechera poza cu driftu....pe desktop ii e locu ;) |