Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

johnny325 04-06-09 12:55

Re: Diverse (topic de offtopic)

da mestre o sa vin da mai inataiu tre pun radiatoru

kimi 04-06-09 12:56

Quote:

Originally Posted by BGY_Bogdy (Post 2378334)
@Kimi ce bani dai jantele si daca le dai cu gume ?

cu tot cu gume ... ia nr de la lucian si suna ma sa ne intelegem...

kimi 04-06-09 14:15

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 2377881)
pentru fiecare, pe primul loc este familia, apoi prietena, apoi serviciul si apoi clubul.

NU si pentru Lucian...Il cunosc de 3 ani si am fost cu el cam de la inceputuri cand niciunu din voi nu era in Vrooom...Mereu a considerat clubul mai presus de prietena si de familie si din aceasta cauza a pierdut in viata cateva lucruri dragi lui...Ma bucur ca macar acum au venit pe langa el baieti cu capul pe umeri cum ar fii tataie care este un om deosebit si altii...

Nu va mai certati si nu va mai intepati..fiti uniti ca asa treceti de greutati..
Fiti oameni maturi chiar daca aveti 19-20 de ani..

Inca un sfat..Nu va mai spalati lucrurile in public (pe forum) ca nu face cinste clubului...

Bafta! Va salut !

vipcox 04-06-09 14:38

Salutare, cine ma poate ajuta sa imi spuna si mie, la o SONDA LAMBDA (stiu ca sant 2 sonde) de pe un motor de E36 M3 de 3000 CATE FIRE are aceasta????????? Astept un raspuns cat mai repede. MS

DRK*DeSiGn 04-06-09 15:44

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2380809)
NU si pentru Lucian...Il cunosc de 3 ani si am fost cu el cam de la inceputuri cand niciunu din voi nu era in Vrooom...Mereu a considerat clubul mai presus de prietena si de familie si din aceasta cauza a pierdut in viata cateva lucruri dragi lui...Ma bucur ca macar acum au venit pe langa el baieti cu capul pe umeri cum ar fii tataie care este un om deosebit si altii...

Nu va mai certati si nu va mai intepati..fiti uniti ca asa treceti de greutati..

Inca un sfat..Nu va mai spalati lucrurile in public (pe forum) ca nu face cinste clubului...

Bafta! Va salut !

mult adevar ai Kimi,haideti sa incercam sa nu mai umplem forumul cu astfel de discutii.

jB*XSA 04-06-09 16:05

Vin si eu cu o parere, nu stiu cat intereseaza parerea mea..dar:
O regula principala in a fi un club de prestigiu sau in a ajunge unul este ca problemele interne intre membri sa se rezolve subtil si fara a fi spalate rufele in public, la sedinte totul sa fie stabilit si sa ramana asa!, si fiecare sa stie in fata cui raspunde si in ce masura. Desigur prin "a raspunde" se pot intelege multe, dar cum suntem un club oficial, exista, dealtfel normal, persoane care pot lua anumite decizii pentru binele clubului si in numele tuturor. Sunt de parere ca acele persoane ar trebui sa fie serioase, cand este cazul, si sa puna punctul pe i, la fel cand este cazul. Si inca un lucru pe baza caruia cred eu ca a fost fondat acest club este prietenia si factorul comun ce ne uneste, sau ar trebui sa ne uneasca, si anume tuning-ul. Sper sa se rezolve problemele organizatorice si cele de factor personal treptat pentru ca iesirile "in decor" nu dau bine pentru acest club. Va multumesc!

jB*XSA 04-06-09 16:16

si apropo daffy, sa ii dai un sticky la topicul cu inscrierea in club :*

Bengy_BLS 04-06-09 17:31

Quote:

Originally Posted by GopPo (Post 2380403)
:lol::lol::lol::lol:....cine si-a batut joc de masina asta????
patratelele de pe plafon sunt criminale:lol::lol::lol:

propietaru

Tweety_rzw 04-06-09 18:48

2 Attachment(s)
De azi anunţ neOFICIAL RzW şi-a personalizat maşina gen >>> ! :dance: :dance:

daffy duck™ 04-06-09 18:57

cat de tareee....trimite-mi si mie pe mail install-ul.....

DRK*DeSiGn 04-06-09 22:37

cum ai facut sa itzi APARA ALEA CU INFERNO MOTORSPORT???

Hyena 06-06-09 09:33

va rupt gura rzw ala mic :D si lu daffy si lu drq va pisat

daffy duck™ 06-06-09 20:45

wtf???.....ce s-a mai intamplat acum??

Lucian_GXZ 07-06-09 20:09

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2380809)

Bafta! Va salut !

Ce sa zic... sensibilizator post... mi-am adus aminte de multe lucruri frumoase. Nu pot trege dupa mine toate cuvintele frumoase fara sa amintesc ca aveam in stanga si in dreapta mea oameni care gandeau la fel si care trageau dupa ei clubul. Spre placerea mea am sa mai enumer persoane care au pus intotdeauna clubul si pasiunea pe prim plan: (ordinea nu are relevantza acum) Kimi, Kid ave, hyena.

Cat despre certuri si lucrurile discutate pe forum.. eu am zis-o de multe ori, si acum a zis-o si tataie... E un lucru imatur... mai ales ca nu sunt niste lucruri serioase.. sunt glume si injectzii care au farmecul lor in particular.. nu pe un forum... unde le citeste toata lumea care nu ne stie stilul... In rest numai respect pentru tataie si felul de-a expune problema..

RoByNeT 08-06-09 12:15

@domnul DUnga again : https://forum.4tuning.ro/279-discutii-honda-acura/127252-customizezi-del-sol-singurel.html

johnny325 08-06-09 16:59

pun pariu k dak vede dunga ce este acolo inebnueste:D

daffy duck™ 09-06-09 02:59

https://www.youtube.com/watch?v=dICCPqjb4ZM

va las pe voi sa ziceti.....
oricum....prea tare frate.....

RoByNeT 09-06-09 09:20

din nou dunga :| https://forum.4tuning.ro/477-anunturi-auto-honda-acura/127349-crx-del-sol-avariat-1-000-eur.html frate uite cate poti sa faci la masinuta aia :|

jB*XSA 09-06-09 09:44

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2391986)
https://www.youtube.com/watch?v=dICCPqjb4ZM

va las pe voi sa ziceti.....
oricum....prea tare frate.....

cat de cute e ala micu, cum sterge el masina :D

Lucian_GXZ 09-06-09 10:09

F tare jakalutz cel mic :) - sunt curios cand se va face schimbul de generatii daca ii va sterge si tasu masina :))

RoByNeT 09-06-09 15:08

goppo super mario de alalteieri seara =)))

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=231

just2sol 09-06-09 16:37

vreau baaaaaaaaaaani
:((((

DRK*DeSiGn 09-06-09 17:03

e na zau???si tu?

daffy duck™ 09-06-09 19:50

Quote:

Originally Posted by DRK*DeSiGn (Post 2393641)
e na zau???si tu?

nu oi mai avea bani de cafea in dorobanti :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

sau vrei sa faci altceva cu ei? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

BGY_Bogdy 09-06-09 21:46

2 Attachment(s)
Am tinunt secret si eu si Ghetto pana acuma acuma e timpul sa arat :D Front Bumper by Ghetto tuning nu e finalizat inca

Fr33`e30 09-06-09 21:56

frumos ce sa zic ... sa ne tot faci surprize dastea ... bafta in continoare broh

Quote:

Originally Posted by BGY_Bogdy (Post 2394482)
Am tinunt secret si eu si Ghetto pana acuma acuma e timpul sa arat :D Front Bumper by Ghetto tuning nu e finalizat inca

Tweety_rzw 09-06-09 22:07

Bravo bogdy.Să o vedem finish :D !

stefan_88 09-06-09 22:14

Arata bine ...n-am ce zice ;) ... bravo bogdy :)

BGY_Bogdy 09-06-09 22:24

@All ms :*:* va poop si cum e vb aia SA FIE TUNING !

daffy duck™ 10-06-09 00:42

ba baiatule...dar ce bine e asfaltata strada la ghetto ma.....

P.S super tare bara bai bogdynache!!!!

DRK*DeSiGn 10-06-09 01:06

foarte jmecher bogdyyyyyyy.....mama kt de ***** arata :D felicitari atat tie kt si lui ghetto pt design :D

DRK*DeSiGn 10-06-09 01:07

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2394091)
nu oi mai avea bani de cafea in dorobanti :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

sau vrei sa faci altceva cu ei? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

sunt bani de cafele stai linistit :D nu e atat de criza :D

johnny325 10-06-09 01:13

bogdy ce sa-ti zic din partea tot respesctu;)

DRK*DeSiGn 10-06-09 01:17

bogdy asta tace si face

daffy duck™ 10-06-09 01:22

Quote:

Originally Posted by DRK*DeSiGn (Post 2395018)
sunt bani de cafele stai linistit :D nu e atat de criza :D

ar cam fii cazul sa mai dai banii si in alta parte decat la cafele pe dorobanti.....nu tio zic cu nume de rau...dar asta e adevarul !

kimi 10-06-09 07:34

Stiu eu cheia succesului...Pune-i niste roti..am eu unele :)))

Serios acum..arata frumos...

BGY_Bogdy 10-06-09 08:08

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2395180)
Stiu eu cheia succesului...Pune-i niste roti..am eu unele :)))

Serios acum..arata frumos...

Da Kimi stiu imi tre suspensie sa o las mai jos is jante dar acuma numai am banuti sunt si eu cu bacu acuma ....dar or sa urmeze si o sa vb si despre jante n-am uitat
@Inferno Ms ce sa zic si mie imi place ...pe mijloc vine o plasa faguri gen GTI e misto nu e tiganeala :X:X

Lucian_GXZ 10-06-09 10:23

Te-ai miscat frumos, si nu a iesit rau deloc... Felicitarile mele atat pentru tine cat si pentru Ghetto care pare-se ca a facut treaba buna... astept cu mare curiozitate sa vad spatele, lateralul si ajustarea pachetului de drumuri montane de pe masina. Ca sa nu mai zic de jante. Pana acum ai nota 10, sa vedem daca si media de la sfarsit de an va fi tot 10. Eu te sfatuiesc sa nu te grabesti si sa te carpesti daca nu iti place ceva sau daca nu iti ajung banii pentru ceva anume... mai bine astepti... deci ai mare grija ce alegi pentru ca acum devine riscant, masina incepe sa prinda un contur frumos... si ar fi pacat... Totusi Get low Mother Fucker! :)

BGY_Bogdy 10-06-09 13:17

@ BUCIan :))) da cumetrasule nu ne grabim ca nu avem dece! asteptam tot ce-i frumos pt ea si Ghetto isi face treaba mereu bine :D

Kinghost69 10-06-09 14:51

[QUOTE=BGY_Bogdy]
felicitarile mele Bogdy!!!:D chiar daca am fost printre putinii care stiau ca trebuie sa apara o schimbare la masinutza ta;), sincer nu ma asteptam sa arate asa de bine!:D:twisted:
bravo, bravo si ... don't STOP:!::twisted:

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning