![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
da mestre o sa vin da mai inataiu tre pun radiatoru
|
Quote:
|
Quote:
Nu va mai certati si nu va mai intepati..fiti uniti ca asa treceti de greutati.. Fiti oameni maturi chiar daca aveti 19-20 de ani.. Inca un sfat..Nu va mai spalati lucrurile in public (pe forum) ca nu face cinste clubului... Bafta! Va salut ! |
Salutare, cine ma poate ajuta sa imi spuna si mie, la o SONDA LAMBDA (stiu ca sant 2 sonde) de pe un motor de E36 M3 de 3000 CATE FIRE are aceasta????????? Astept un raspuns cat mai repede. MS
|
Quote:
mult adevar ai Kimi,haideti sa incercam sa nu mai umplem forumul cu astfel de discutii. |
Vin si eu cu o parere, nu stiu cat intereseaza parerea mea..dar:
O regula principala in a fi un club de prestigiu sau in a ajunge unul este ca problemele interne intre membri sa se rezolve subtil si fara a fi spalate rufele in public, la sedinte totul sa fie stabilit si sa ramana asa!, si fiecare sa stie in fata cui raspunde si in ce masura. Desigur prin "a raspunde" se pot intelege multe, dar cum suntem un club oficial, exista, dealtfel normal, persoane care pot lua anumite decizii pentru binele clubului si in numele tuturor. Sunt de parere ca acele persoane ar trebui sa fie serioase, cand este cazul, si sa puna punctul pe i, la fel cand este cazul. Si inca un lucru pe baza caruia cred eu ca a fost fondat acest club este prietenia si factorul comun ce ne uneste, sau ar trebui sa ne uneasca, si anume tuning-ul. Sper sa se rezolve problemele organizatorice si cele de factor personal treptat pentru ca iesirile "in decor" nu dau bine pentru acest club. Va multumesc! |
si apropo daffy, sa ii dai un sticky la topicul cu inscrierea in club :*
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
De azi anunţ neOFICIAL RzW şi-a personalizat maşina gen >>> ! :dance: :dance:
|
cat de tareee....trimite-mi si mie pe mail install-ul.....
|
cum ai facut sa itzi APARA ALEA CU INFERNO MOTORSPORT???
|
va rupt gura rzw ala mic :D si lu daffy si lu drq va pisat
|
wtf???.....ce s-a mai intamplat acum??
|
Quote:
Cat despre certuri si lucrurile discutate pe forum.. eu am zis-o de multe ori, si acum a zis-o si tataie... E un lucru imatur... mai ales ca nu sunt niste lucruri serioase.. sunt glume si injectzii care au farmecul lor in particular.. nu pe un forum... unde le citeste toata lumea care nu ne stie stilul... In rest numai respect pentru tataie si felul de-a expune problema.. |
|
pun pariu k dak vede dunga ce este acolo inebnueste:D
|
https://www.youtube.com/watch?v=dICCPqjb4ZM
va las pe voi sa ziceti..... oricum....prea tare frate..... |
din nou dunga :| https://forum.4tuning.ro/477-anunturi-auto-honda-acura/127349-crx-del-sol-avariat-1-000-eur.html frate uite cate poti sa faci la masinuta aia :|
|
Quote:
|
F tare jakalutz cel mic :) - sunt curios cand se va face schimbul de generatii daca ii va sterge si tasu masina :))
|
|
vreau baaaaaaaaaaani
:(((( |
e na zau???si tu?
|
Quote:
nu oi mai avea bani de cafea in dorobanti :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 sau vrei sa faci altceva cu ei? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
2 Attachment(s)
Am tinunt secret si eu si Ghetto pana acuma acuma e timpul sa arat :D Front Bumper by Ghetto tuning nu e finalizat inca
|
frumos ce sa zic ... sa ne tot faci surprize dastea ... bafta in continoare broh
Quote:
|
Bravo bogdy.Să o vedem finish :D !
|
Arata bine ...n-am ce zice ;) ... bravo bogdy :)
|
@All ms :*:* va poop si cum e vb aia SA FIE TUNING !
|
ba baiatule...dar ce bine e asfaltata strada la ghetto ma.....
P.S super tare bara bai bogdynache!!!! |
foarte jmecher bogdyyyyyyy.....mama kt de ***** arata :D felicitari atat tie kt si lui ghetto pt design :D
|
Quote:
|
bogdy ce sa-ti zic din partea tot respesctu;)
|
bogdy asta tace si face
|
Quote:
|
Stiu eu cheia succesului...Pune-i niste roti..am eu unele :)))
Serios acum..arata frumos... |
Quote:
@Inferno Ms ce sa zic si mie imi place ...pe mijloc vine o plasa faguri gen GTI e misto nu e tiganeala :X:X |
Te-ai miscat frumos, si nu a iesit rau deloc... Felicitarile mele atat pentru tine cat si pentru Ghetto care pare-se ca a facut treaba buna... astept cu mare curiozitate sa vad spatele, lateralul si ajustarea pachetului de drumuri montane de pe masina. Ca sa nu mai zic de jante. Pana acum ai nota 10, sa vedem daca si media de la sfarsit de an va fi tot 10. Eu te sfatuiesc sa nu te grabesti si sa te carpesti daca nu iti place ceva sau daca nu iti ajung banii pentru ceva anume... mai bine astepti... deci ai mare grija ce alegi pentru ca acum devine riscant, masina incepe sa prinda un contur frumos... si ar fi pacat... Totusi Get low Mother Fucker! :)
|
@ BUCIan :))) da cumetrasule nu ne grabim ca nu avem dece! asteptam tot ce-i frumos pt ea si Ghetto isi face treaba mereu bine :D
|
[QUOTE=BGY_Bogdy]
felicitarile mele Bogdy!!!:D chiar daca am fost printre putinii care stiau ca trebuie sa apara o schimbare la masinutza ta;), sincer nu ma asteptam sa arate asa de bine!:D:twisted: bravo, bravo si ... don't STOP:!::twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning