Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

quick_5hifter 21-04-07 19:33

Re: Constanta - Accidente

hmmm....cam mult sushi pentru un caine...:rolleyes2

AdiNX 21-04-07 21:19

daca erau creieri ce ai vazut tu pe jos, inseamna ca era si o balta mare de sange acolo... era sau nu balta?

quick_5hifter 22-04-07 03:26

Doar nu crezi ca era alb....
Oricum, era o substanta rosie-visinie care avea niste forme...hai sa nu mai intram in amanunte "picante", cred ca daca era vorba despre ceea ce am crezut eu, nu lasa politia intins totul pe-acolo...

Dj Nuca 22-04-07 03:29

Fii sigur ca daca in urma uniu accident unei victime ii sarea o mana sau un picior nu-l lasa politzia acolo banuiesc ca ideea e valabila si in cazu altor partzi sau organ sau mai stiu eu ce.. =))

Psycho 26-04-07 08:29

intr-o zii ... cand o sa am prea mult timp liber si nu o sa am ce face cu el .. o sa ma duk sa stau la rutiera :))

yulydelacamp2005 27-04-07 11:02

o ploaie de lumanari acoperea aseara trotuarul din fata primarieie ...
cateva urme vagi pe asfalt de frane si parca o scursura ...dar nu stiu nimic in rest ...poate altcineva a fost acolo !!!

Dj Nuca 27-04-07 11:39

Cred ca erau baietzii de pa PD protestau pentru demiterea lu Basescu :lol: :twisted: Ca la noi in Constantza ala e locu lor de intalnire

yulydelacamp2005 27-04-07 11:47

cu lumanarile nu ai nici o scuza !!!

ERY 27-04-07 12:28

A fost un miting aseara.....In fata la Primarie.

13RvR 27-04-07 15:10

Quote:

Originally Posted by Dj Nuca (Post 873684)
Cred ca erau baietzii de pa PD protestau pentru demiterea lu Basescu :lol: :twisted: Ca la noi in Constantza ala e locu lor de intalnire

ce informat esti tu drace :lol: :lol:
te asigur ca nu erau baietii de la PD ;)

yulydelacamp2005 27-04-07 16:37

bine ca nu a fost un accident ... cum ma gandeam eu !

leonard 27-04-07 17:44

mitting ptr ce??

Dj Nuca 28-04-07 00:19

Pai asa am auzit eu ca cica astia il plang pe Basescu acolo la prefectura in fatza .. daia erau lumanari aprinse... Da ajunge cu of topicu =))

CT-07-APV 28-04-07 03:26

In seara asta unul din colegii nostri de forum a avut un accident parca Smokey are userul.. Alex in care i sa taiat fata pe Soveja si cel care ia taiat fata a mai declarat si la politie ca Alex mergea cu 200 la ora in dreptul Galeriilor... Sincer nu stiu daca are timp un Megane 2 sa prinda viteza asta pe portiunea aceea de sosea iar daca avea viteza asta sincer nu mai ramanea nimik din nici o masina.. Imi pare rau pt masina aripa stanga spoiler si portiera stanga fata sparte si ceva la roata dar nu mai stiu ce a zis, cealalta masina nu stiu ce a patit

Psycho 28-04-07 15:48

10 Attachment(s)
incepem cu ... unul mai vechi

si o dacie cu un ford :D pe mamaia :D

Psycho 28-04-07 16:03

4 Attachment(s)
Aseara Zodiac

yulydelacamp2005 02-05-07 03:21

2 Attachment(s)
1 mai - 13:20 - veneam dinspre Ion Corvin .... accidentul s-a intamplat probabil mult mai devreme undeva in dreptul localitatii Deleni !
Cine cunoaste amanunte rog sa relateze ... ca am cam ramas blocat ... !

leonard 02-05-07 11:08

1 Attachment(s)
io am vazut mashina la scurt timp dupa ce sa accidentat ..veneam de la padure....nu shtiu cum mama naibii a reushit sa se faca zob cred ca avea viteza prea mare ca acolo era drum drept shi nu a fost vorba de vreun derapaj in curba.....shi cand am ajuns in cta ..pe varianta pe langa metro un renault laguna cu cracii in sus....era gardul daramat shi un stalp indoit de la unul dintre parcurile auto din zona.......probabil ca bautura a fost cauza ambelor accidente!

Dj Nuca 02-05-07 15:05

1 Attachment(s)
De 1 mai la 1 maxim 2 km de valu sa format o coada de 700m in care eram prins si eu... Pe contrasens 3 ambulantze si o masina de politzie... Dupa 30 min de stat degeaba a inceput cat de cat sa se fluidizeze treaba... Ajuns la fatza locului am vazut bucuria celor care nu suporta taximetristii. Un taximetrist a provocat un accident in lant 6 masini Din mers nu am apucat sa fac poza decat la taxi...

blonda 04-05-07 16:32

Quote:

Originally Posted by yulydelacamp2005 (Post 880212)
1 mai - 13:20 - veneam dinspre Ion Corvin .... accidentul s-a intamplat probabil mult mai devreme undeva in dreptul localitatii Deleni !
Cine cunoaste amanunte rog sa relateze ... ca am cam ramas blocat ... !

in masina se aflau 5 persoane....o fat si 4 baieti se intorceau de la padure cand din cauza drumului denivelat si vitezei f mari 200 km la ora soferul in varsta de 23 de ani a pierdut controlul autoturismului si s-a izbit pe partea lui de copac.soferul a decedat pe loc....cel din dreapta care era si proprietaru masinii nu a avut nimic.....cei din spate fata care era in mijloc cateva coaste rupte ,fractura de bazin si a pierdut si sarcina:( se simte destul de rau,cel din dreapta ei e afost in coma doar ce si-a revenit aseara dar inca e destul de grav.....iar cel din stanga care i-a si salvat viata fetei pt ca in momentul accidentului a luato in brate oasele faciale zdrobite...a fost operat ieri seara si este in afara oricarui pericolo.cunosc atatea amanunte pt ca fata care se afla in masina mi-a fost colega de camera in spital.

aXeL.ZeY 04-05-07 17:21

Ma indoiesc ca la 200 km/h mai supravietuia vreunu dintre ei ...oricum multa sanatate pasagerilor si Dumnezeu sa-l ierte pe sofer :(

blonda 04-05-07 17:31

uite ca au supravietuit....si masina daca o vezi zici ca nu a mai supravietuit nimeni....da slava domnului...au scapat....numai ei stiu cat se chinuie acum dar sunt in viata macar

-=X-Team=-82-MDN 04-05-07 18:47

la aia cu bmw .... au fost 4 in masina ... si toti au murit ... Dumnezeu sa ii ierte .. a aratat la tv neptun.

jiji_de_la_mare 04-05-07 22:12

ala era alt caz..am vazut la pro tv cand a zis clar ca erau 5 si aratau cand il scoteau pe unul care era viu..plus de asta a trecut cineva pe acolo si mi-a zis..

blonda 05-05-07 03:07

nu ma contrazice mede ca, colega mea din spital unde am fost internata fusese in masina stiu toata povestea accidentului pe de rost....numai qsta am auzit 3 zile....soferul era cumnatul ei si singurul care a murit de fapt nu singurul pt ca tipa era insarcinata:( ( Dumnezeu sa-l odihneasca.nu ma apucam sa vb daca nu stiam despre ce e vb

x-28-TRA 05-05-07 08:46

ai prins glas blondo???

ct77pia 05-05-07 09:36

traule liniste nu te mai lua de blonda ca te asteapta IUBITA

x-28-TRA 05-05-07 10:47

:)))) animaluleee

-=X-Team=-82-MDN 05-05-07 14:16

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 885599)
traule liniste nu te mai lua de blonda ca te asteapta IUBITA

:) :) :) :) :_ ha ha ha ...:) care M@T@ tra`ule e " iubita " asta a ta ma :) de care eu nu stiu :) ...

yulydelacamp2005 05-05-07 16:02

ca a prins glas sau nu ... nu e problema mea ...dar stiu sigur ca are dreptate ... iar glasul pe dreptate e cat se poate de puternic ...
@ blonda - multumesc de relatari ... chiar ma bucur ca au scapat atat de multi cu toate ca se poate spune ca cel care a condus si-a facut-o cu mana lui ...
noi cand am vazut masina ... conduceam ...eram tot 5 in masina ...dar din cauza denivalarilor nu am depasit 70 km/h ... am preferat sa ajung in 2 ore acasa ...decat sa ajung in 30 de min ... la spital ..sau mai rau ...cu toate ca cei din jur ma impingeau sa accelerez ...!
asa ca inca 1 data ingroziti de cele vazut ...sau citite ... mare ... mare grija cum circulati ...!!!

CT-86-OCT 07-05-07 18:43

6 Attachment(s)
Accidentul de pe 1 mai Cobadin , erau 5 persoane in masina , 200 la ora soferu a intrat in depasire si a iesit in decor unde a pierdut controlul masini .

ZOLIAT: unele poze au fost scoase datorita continutului extrem de socant

yulydelacamp2005 07-05-07 21:45

fotografi mai mult decat socante zic eu ... datorita faptului ca o multime de oameni sunt in jurul masinii si pana sa vina politia, ambulanta si descarcerarea ...nimeni nu face nimic ...ba chiar stau cu mainile in san ...
incredibil ...

mark_uss 07-05-07 22:34

bine ai venit in romania..tzara unde nimik nu socheaza..indiferentza e mare ..to ce se putea zice acolo de mai multi care nu se gandesc ca poate odata or sa aiba nevoie de ajutor: le-a trebuit viteza..ia viteza..: trist ..f trist ..pacat de tineretzea lor..mai erau multe de facut de vazut..pacat..D-ZEU sa aiba grija de sufletele lor...DRIVE SAFE....

LKS 08-05-07 00:31

in seara asta..pe la 12 ... pe varianta intre autoklass si semafor la vapor..pe sensul spre vapor ...un break visiniu ... proptit intre un stalp si gardul de pe margine ...bara fata era in mijlocul strazii ...
stie cineva ceva ? am trecut pe acolo ..dar nu am oprit sa vad care e faza ..

DUTZU 08-05-07 00:34

NTz ntz ce soarta pe aia care au murit la cobadin !!! :))) ca sa vezii....

aXeL.ZeY 08-05-07 00:44

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 889998)
in seara asta..pe la 12 ... pe varianta intre autoklass si semafor la vapor..pe sensul spre vapor ...un break visiniu ... proptit intre un stalp si gardul de pe margine ...bara fata era in mijlocul strazii ...
stie cineva ceva ? am trecut pe acolo ..dar nu am oprit sa vad care e faza ..

Vad si eu maine dimineata cand ma duc la fac ...da banuiesc ca nu e ceva grav

LKS 08-05-07 00:50

Quote:

Originally Posted by aXeL.\/iX (Post 890020)
Vad si eu maine dimineata cand ma duc la fac ...da banuiesc ca nu e ceva grav

asa sper si eu ...desi breakul era inghesuit destul de urat intre stalp si gard...

Psycho 08-05-07 08:38

deci pozele sunt mai mult decat socante ... OMG ...

CT-87-ADY 08-05-07 13:10

Accidentul de aseara de pe varianta a fost destul de grav...
s-a intampat in jurul orei 23.45.
Martorii spun k soferul a intrat pur si simplu in stalp... probabil a adormit la volan...
Ambulanta si Descarcerea au sosit destul de repede in vreo 7-8minute.
avea hemoragie interna...picioare rupte era destul de nasol...

o sa revin cu poze si filme... :|

D_M_X 09-05-07 10:08

Quote:

Originally Posted by yulydelacamp2005 (Post 889554)
fotografi mai mult decat socante zic eu ... datorita faptului ca o multime de oameni sunt in jurul masinii si pana sa vina politia, ambulanta si descarcerarea ...nimeni nu face nimic ...ba chiar stau cu mainile in san ...
incredibil ...

Daca te pricepi si esti instruit sa dai un prim ajutor victimelor rezultate intr-un accident este ok si poti sa te bagi...daca nu mai bine stai in banca ta...doar daca exista un inceput de incendiu trebuie acctionat ptr lichidarea lui.....in rest e bine sa nu va bagati ptr ca nu stiti ce trebuie sa faceti si cum sa scoateti un om incarcerat....
Au fost oameni care au murit din cauza bunavointei celor din jur

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning