![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
hai ma baieti cu voturile, ca suntem multi la valcea. trebuie sa castige cucu ca e de-al nostru.
|
Va multumesc din suflet la toti! Nu o sa ma lasa pana nu o sa fiu ales...daca nu merge etapa asta....o sa fiu si la urmatoare...o sa ii stresez pe toti!!! Trebuie sa ajung acolo...macar sa fiu selectat si dau probleme...sa vad macar daca merit....mai rar o sansa ca asta!!! VA MULTUMESC!
http://rompetrolracing.ro/challenger/209 O nou zi..un nou vot puteti acorda!! Vara asta sunt stresul vostru! |
hai plus unu
|
plus 1 dupa aol:)
|
1 Attachment(s)
www.axdesignvl.blogspot.com
www.midnightracersvl.blogspot.com Cine doreste sa fie alaturi de Cucu poate sa foloseasca acest banner |
+1 si de la mine
|
+1 de la mine. succes
|
+2 from me.....am dat si ieri ;)..........sa dea Domnu' sa iti indeplinesti visul......noi nu putem decat sa te incurajam si sa te sprijinim cu 1 click in fiecare zi....cand va fi sa ajungi acolo totul depinde numai si numai de tine si de determinarea ta ;)..........Succes !!!
|
1 Attachment(s)
.....MR.....
|
+2 si de la mine Cucule ca esti si pe 2 roti :)
|
a intrat si bjp u iara??
|
+ inca unu de la mn :lol: sper sa ti se indeplineasca visul
|
+2 de la mine.
|
vine click-ul si de la Craiova Cucule
asta pana ii facem si lu' Sultanu un clip de-asta si o sa avem de votat 2 de la Midnight in fiecare zi |
Multumesc sharpe....hai face-ti si lui sultanul.....sa bagam voturi acolo!!
|
Votăm să cāştigăm ! :peace:
|
+1 si de la mine 8)8) daca nu se supara cineva
|
1 Attachment(s)
+ 1 vot si de la mine ,peste 10 minute mai primesti unu,ca doar e maine ;)
|
daca dati disconect si conect la rds, puteti vota de mai multe ori ca schimba ipul, eu am dat vre'o 4 azi, de fiecare data cand am deschis calcul :lol:
|
Quote:
|
+2 si de la mine Cucule !
:-P Incerc sa te votez zilnic ! |
+ 3 de la mine .. din cluj :)
+ 2 acum de acasa... :) bafta suzy ! |
+ inca 3 de la mine
|
http://rompetrolracing.ro/challenger/26 ......si mai zici ca viata asta e dreapta??? Nuuuu.... daca si asta mai participa......eu unul stiu ca trebuie sa ai ceva Kg mai in minus....
Hai cuculeeeeeeeeeee |
Are si omu o dorinta, ce poti sa ii faci...cum si EA are la fel http://rompetrolracing.ro/challenger/280. Eu sunt curios cum se vor acomoda cu scaunul de curse...dar poate sunt eu rautacios. Va multumesc din nou la toti cei care ma sustineti,
trebuie sa ajung acolo, chiar daca nu v-a fi etapa asta, se va intampla etapa viitoare..stiu asta pentru ca asta e lucru pe care mi-l doresc cel mai mult! Va multumesc din suflet tuturor! |
Quote:
asa ceva.........tare asta:)) |
Quote:
|
ala e dinamic la sala de mese ;))
|
am condus lexu :D :D mersi alex pentru experienta low... si pentru bass..:peace:
off: (oricum pana la urma tot te conving eu sa iti dau o shaorma macar) ..... |
Quote:
stai ma linistit.tot diesel e :cry2: . lasa shaormele, fai bandoul la octavie :twisted: |
hai baieti sus cu voturile ca nu e greu. putem sa reusim impreuna.
http://rompetrolracing.ro/challenger/209 |
1 Attachment(s)
Quote:
Pt ca totul a fost intr-un timp mai mult de cat scurt si prea spontan, imi cer scuze fata de ce-i pe care am uitat sa-i sun... :oops: Atasez: Attachment 1580573 Mai multe aici. |
Quote:
|
Mai baieti... masina lui Kalu apare in poze... dar el nu :D . Cine a fost cel care a avut placerea sa conduca masinuta aia ?
Frumoase pozele :) |
era la baie... dupa un stalp :)
|
|
Băieţi, dacă faceţi īntālnirea aia la Olăneşti īn următoarea lună, eu zic pas.
Acum 3 ore mă lovi un maimuţoi cu un Cielo şi e destul de rău maşina: - aripă faţă stānga; - aripă faţă dreapta; - uşă faţă stānga; - uşă faţă dreapta; - uşă spate dreapta; - spoiler faţă; - roată stānga faţă; - roată stānga spate; - roată dreapta faţă; - punte spate deplasată ~ 10 cm; - braţ dreapta faţă strāmb; - telescop dreapta faţă strāmb. |
Quote:
de apreciat gestu ;) Quote:
|
5 Attachment(s)
Se pare că nu e atāt de tragic cu reparaţia precum credeam eu. Am vorbit de piese şi de reparat şi mi s-a spus că īn maxim 10 zile e gata.
|
stii ca dauna totala la un Matiz e 28 de milioane nu?? Reparatia acolo cred ca e un pic mai mare...
La ce firma avea asigurarea cel cu cielo? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning