Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Bmw_E30dak 21-04-06 21:38

Re: Diverse discutii

4 Attachment(s)
niste poze de la un bun prieten

shantzu 21-04-06 22:02

am fost azi cu baietii la gratar ;) a fost zuper .......... mai ales micii :mrgreen:

DONU' 21-04-06 22:54

Ba deci cu seara de inviere cum ramane?
Ne intalnim la Catedrala la vreo ora anume?
Cum si ce facem? Lamuritima si pe mine daca ati stabilit ceva.
Ne intalnim sau nu?

DRooPY 21-04-06 23:07

am fost la akolo si am incercat da nu mia reusit (pt ca am avut o carpa lastaa aiurea la motor si implicit sa facut bucati am culeso de pe elice , de la burduf etc etc tot motoru am stat aseara pana la ora 1 .. + mia carapat un furtun de la racire.. etc etc) iar la Billa nu am fost eu daca sa auzit zgomot in Malu Rosu si 23 ( drepaje si alte alea)--> scuzati-ma pe mine

Pitu 21-04-06 23:37

ma , la catedrala sigur nu o sa ne intalnim ca va fi prea aglomerat . cel mai bine ne intalnim pe colt acolo unde stam deobicei si plecam impreuna la catedrala .vom fi acolo.

Bmw_E30dak 22-04-06 00:20

as vrea sa urez tuturor membrilor comunitatii ploiesti un psate fericit si tot ce isi doresc sanatate si ce vor ei sa ne intalnim q bine si sa fim mai uniti ca pana acum ink odata PASTE FERICIT

DONU' 22-04-06 02:00

Cine vorbea sa fim uniti? Ha! Bai Nesomn, tocmai tu? Tio fi venit si tie mintea la cap cu sarbatorile astea!
Paste Fericit la toate comunitatile si sa ciocniti oua (nu masini)!
BAFTA TUTUROR!!!

DONU' 22-04-06 02:02

Apropos de ciocnit! Luati-va oua la voi sa ciocnim si noi ca baietii!

Bmw_E30dak 22-04-06 02:18

Quote:

Originally Posted by DONU'
Cine vorbea sa fim uniti? Ha! Bai Nesomn, tocmai tu? Tio fi venit si tie mintea la cap cu sarbatorile astea!
Paste Fericit la toate comunitatile si sa ciocniti oua (nu masini)!
BAFTA TUTUROR!!!

pey cel mai bine stiti ce fceti lipiti un ou pe bara din fatza si va apropiati unu de celalalt :)) hai ciao all si hristos a inviat k vin luni aksa bft alll sa ne vdm q bine

Manson 22-04-06 06:36

ce donule eu cred k fiecare din comunitate are cel putin 2 oua nu sunt de ajuns?:D

Manson 22-04-06 10:17

bai people:D ia ziceti cum facem ne vedem la sala cel mai bine si plecam de acolo?

GolfuletzS 22-04-06 10:27

LA MULTI ANI TNG~ULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-P ..... :twisted: :twisted: :lol: :lol:

aoleu 20 ani :) ... e multi ani :-P

Sarbatori fericite :P ! si tot ce iti doresti :D

one pictures 4 u :twisted: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1145694148

tng 22-04-06 10:59

iiiiiiiiiiiiiii ... merci mult fratioare :hug: :dance: :icon_kiss

Pentru comunitatea Ploiesti ..... diseara ne adunam cu totii pe coltz la zoo center pe la 10jumate - 11 ..... ciocnim oua,luam lumina,bem ... si mai ce vreti voi
Facem putzina panarama ..... sub influenta poate (mai mult sau mai putzin pt soferi :) )

Ne vedem acolo, Paste Fericit ! :peace:

shantzu 22-04-06 11:20

LA MULTI ANI TNG !!! tot ce iti doresti si ce se mai zice , ca nu prea le am cu urari :mrgreen:
si pe cand masina ?? :rolleyes2
si pt voi toti PASTE FERIXCIT ;)

Pitu 22-04-06 12:13

LA MULTI ANI ! cand e ziua ta sau a fost? :))

shantzu 22-04-06 14:12

la cum ploua afara nush ce o sa facem diseara :rolleyes2 poate se opreste ;)

kraven_4_all 22-04-06 14:43

who knows!we`ll w8 and see!!dak e ne vdm diseara!

Manson 22-04-06 14:51

la multi TNG tot ce iti doresti si sa iei toate examenele CU BINE!
paste fericit si tie si tuturor de pe forumul acesta si famililor lor! Paste fericit!

Pitu 22-04-06 16:02

tngule pe tine te a adus iepurashu

tng 22-04-06 16:18

Multumesc multumesc :-)

Vad ca nu mai ploua,sa spram ca va fi vreme buna diseara ca sa ne putem intalni

DONU' 22-04-06 18:10

Nu mai ploua man! Lasa ca o data intrun an e Pastele!
Eu voi fi la Zoo Center in jur de 22:30
Iau bere sau vin? De baut oricum nu beau :D, sunt cu masina...
Oua sa ciocnim, lumanari sa ardem... si mai vedem ce-om face...

eko_X_cite_069 22-04-06 23:33

Paste Fericit 2 allz si sry k nu am putut veni in seara asta da asta e ...... bye

DONU' 23-04-06 01:03

HRISTOS A INVIAT!
Super misto iesirea noastra... alta data promit ca beau si eu ceva, dar numai daca vin fara masina (ceea ce e cam imposibil).
Petrecere frumoasa tuturor!
Paste Fericit!

tng 23-04-06 11:12

Paste fericit toturor si din partea mea ;)

Skma 23-04-06 11:26

Pasteti fericiti dragi compatrioti :twisted: !

Skma 23-04-06 11:33

Si inca o intrebare cand urmeaza urmatoarea bauta !!! Oricum respekt ptr. Pitu si baietii de la colt ;) Restul au fost cu masinile si probabil din aceasta cauza erau sfiosi ! A si sa nu-l uit pe Kraven !

Manson 23-04-06 12:13

skma mi a parut bine sa te cunosc...urmatoru chef poate il dam astia cu bacu dak il terminam cu bine:D

kraven_4_all 23-04-06 15:11

thx tovarashu` skama:)) mi-a placut aseara!a fost frumos!...deci..maine ce facem?:)

Skma 24-04-06 10:31

Ba astia cu Bacu ia sa invitati si din astia mai batrani ca noi asa :twisted:

Manson 24-04-06 11:37

invitam pe toti ...atat:D dasa terminam draq odata cu el

kraven_4_all 24-04-06 20:41

de terminat terminam noi manson nu`i bai!!dar sa terminam cu bine!!:))

eko_X_cite_069 25-04-06 10:10

Eu si Sofian
Este duminica. Ma scol dimineata. Cine se scoala de dimineata departe ajunge. Eu mai departe de baie n-am ajuns, ca stau la bloc. Afara e frumos.
Trag perdeaua sa ma bucur de peisaj. In santul din fata blocului soarele incalzeste un grup de caini vagabonzi. Locuiesc intr-un cartier in care cainii, santurile si gunoaiele sunt cei mai buni prieteni ai omului.

Ce vreme frumoasa! N-ar fi mai bine sa profit de ea si sa ies undeva in natura, la iarba verde? Zis si facut! Ce poate fi mai placut, dupa o saptamana de munca, ca o zi in mijlocul naturii? Plec. Dupa ce m-au fugarit
cainii din fata blocului si am platit o amenda pentru depasirea vitezei, ajung fericit pe malul lacului, la padure.

Trebuie sa ma calmez! Iau doua rudotele, intind paturica la soare si ma las in bratele naturii. Pasarelele ciripesc, vantul adie incetisor, iarba miroase a motorina. La trei metri de mine a venit unul cu un ARO si-a inceput sa-i spele motorul.

Ma mut mai departe, intre doua tufe. Intind paturica, ma asez, soarele cald, aerul curat, iarba miroase a motorina. Adorm, cand cineva imi trage cu ceva in cap. Sunt copiii cu mingea. Am ametit un pic, dar sunt fericit ca a fost minge. Daca era trotineta sau o pereche de patine cu rotile, ala eram.

Ma ridic, iau paturica si ma mut pe malul lacului, langa o familie care tocmai a sosit. Ma asez. Soarele cald, vantul adie, iarba miroase a mici.
Rotocoale de fum se ridica din gratarul vecinilor, doi adulti, ea si el, 300 de kg impreuna si doi copii, unul mai umflat ca altul.

Paini, carne, strachini, salate, sosuri, peste se revarsau din portbagajul Daciei.

Sofian, caci asa il striga sotia, s-a dezbracat la bustul gol si incerca sa se joace cu mingea, in timp ce infuleca dintr-un castron cu mici. Sotia nu se juca cu nimic. Ea manca pur si simplu. Iata un fragment din discutia lor:
- Sofiane, mai da-mi 8 mici!
- Ia de aici pasarico, dar unde-s chiftelele?
- S-au terminat, au jucat copiii tenis cu ele. Mai da-mi o friptura!
- Te rog, serveste ca eu scot din portbagaj salata beuf.
- Adu si olita cu sarmale si tigaia cu musaca si antricoatele!
- Care antricoate?
- Antricoatele, prostule, alea pe care le-am prajit azi dimineata.
- Le-am mancat cand ai fost plecata la coafor, na!
- Idiotule, ai terminat antricoatele, ce-o sa mai mancam pana diseara, nesatulule?
- Tu vorbesti, desperato?, dupa care ea se ridica brusc si poc, poc, doua palme. Nu lui Sofian, ci mie.
- Ce faci, femeie, de ce dai?, ii zic buimacit.
- De ce te holbezi la noi, n-ai alta treaba, obraznicule, imi zice. Vine omul la iarba verde si nu poate sa manance linistit ca se uita toti in borsul lui!

Totul se linisteste datorita lui Sofian. Ma calmez si eu, dar pentru scurt timp. Din casetofonul lui Sofian, dat la maximum se pravalea in toata padurea un strigat de jale: Au, viata mea. Manelele mai lipseau.

- Bai, schimba caseta si da volumul mai mic, ca s-aude pana la Istanbul!...

Saracul Stefan cel Mare degeaba s-a luptat el cu turcii, ca urmasii urmasilor lui nu l-au inteles in veacul vecilor.

Mai iau doua rudotele si incerc sa citesc o revista, cand, deodata, alta panica. Ajutor, ajutor, moare Sofian! Ma ridic speriat si ce vad? Sofian isi inchiriase o hidrobicicleta sa se plimbe pe lac si tocmai se scufunda cu tot cu ea. Nevasta-sa striga cat o tinea gura, iar intre strigaturi mai infuleca doi, trei mici de pe gratar, sa prinda puteri.

Lumea s-a adunat din toata padurea ca la balci. Cateva femei incepusera sa planga. Barbatii se pregateau sa sara in apa. Sofian dadea disperat din maini stropind in jur ca o pompa de irigatii. La un moment dat, un om de pe mal striga: nu mai da din maini, fraiere, da din picioare! Respectand indemnul, Sofian a atins fundul cu picioarele. Apa ii venea pana la brau.

Multimea s-a indepartat razand, dar nu pentru mult timp. Din toate colturile padurii se auzeau urlete: Mi-a furat poseta!... Mi-a furat hainele!... Mi-a disparut celularul!... Vai de mine, masina!... Absorbiti de aventura lui Sofian, oamenii au lasat pe paturi tot ce aveau, fara sa tina cont ca sunt in padure. Si cum, la noi, din paduri se fura ca-n codru, asta s-a si intamplat.

Sa vina politia, sa vina jandarmii! Sa vina pompierii, a luat foc padurea!
Copiii lui Sofian, scapati de sub supraveghere, s-au jucat cu carbunii de la gratar si i-au aruncat intr-un tufis. Doi copacei incepusera sa arda binisor.

In aceasta atmosfera balcanica, duminica la iarba verde se incheie cu aparitia echipelor reunite de pompieri si padurari, insotite de cateva echipe de filmare. Cum au vazut camerele, Sofian, nervos la culme, si-a dat
pantalonii jos si-a inceput sa se bata cu palma peste fund, iar nevasta-sa a sarit cu poseta pe reporteri. Asa au vazut ei la televizor ca trebuie sa-si apere intimitatea.

Traim intr-o tara de dor. De dor si de iarba verde.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

eko_X_cite_069 25-04-06 10:10

Ma Dor Dreq Si Mainile!!!!1

tng 25-04-06 10:19

De unde e mey asta ?:lol:
N-ai dat copy si paste?

eko_X_cite_069 25-04-06 10:22

O PARTE DA DA O PARTE AM MAI PUS SHI YO
UITE CEL MAI TARE VIBRATOR DIN LUME http://www.resursadefun.ro/gi24_Acce...onul-mobil.htm

MasterK 25-04-06 11:44

In ce padure s`a intamplat asta :))))) ? vorba `aia TRaim in Ro si asta ne cam F**e tot timpuL >:)

eko_X_cite_069 25-04-06 11:51

nush dak e reala faza mie mi-a dat-o unu pe mail

MasterK 25-04-06 12:03

si apropo ce`s alea rudotele =)) (sa`l intrebi pe ala )

eko_X_cite_069 25-04-06 12:10

poate rulotele nush sigur.

tng 25-04-06 13:21

sunt pastile.. calmante am impresia

All times are GMT +2. The time now is 02:00.

- Copyright 2026 4Tuning