![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
- Crank ( Actiune )
- Infern De ziua Indragostitilor ( L-am vazut la cinema 3D , crima filmu ) :D ( Horror ) - Benjamin Button ( super film ) !!! recomand 100% !!! ( Drama ) - Dragon Ball Evolution ( Actiune / SF ) - 17 Again ( Comedie ) - Caut Cavaler De Onoare ( Comedie / Romantic ) - Legally Blondes ( Comedie ) - Grand Torino ( Drama / Actiune ) - recomand - - Hotel For Dogs ( Comedie ) - Vicy Cristina Barcelona ( Drama / Romantic ) - Paul Bart - Mall Cop ( Comedie ) |
Quote:
|
A vazut cineva Coraline (2009), am vazut ca e format dvdrip si are o nota buna pe IMDB, dar inca nu m-am uitat la el, merita vazut?!
P.S. Recomand He's Just Not That Into You, l-am vazut aseara, dragut si interesant :) |
Flatliners
Van Helsing Pay it forward Queen of the damned Grind A walk to remember Saw House of wax The crow Honey Save the last dance The Phantom of the Opera The Exorcism of Emily Rose Triangle Cruel Intentions Jeepers Creepers The Ring California Dreamin Awake Sweeney Todd the Demon barber from Fleet Street Step up (especially THE STREETS) Take the lead The Illusionist Max Payne My Mom's new boyfriend Mirrors Room 1408 The Grudge Shutter The Reaping The Unborn |
Niste comedii 2008-2009 ? mai frumoase ? :D
|
recomand Moartea Domnului Lazarescu ..un film romanesc care ne spune multe despre spitalele din romania si despre acest sistem
|
cine ma ajuta si pe mie cu un torrent bun cu filmul " Le Pacte des Loups " ?
:D |
Recomand:
The Amityville (2005) vechi dar super tare!!! (horror) Day of the Dead (2008) zombii...chestii dastea:D tot horror:-P |
Spike ft Guess Who - TU https://www.youtube.com/watch?v=oBny7mpIpE0 Nu mai merge Embed-ul pe forum sau e de la mine? |
Cred ca din motive de securitate nu autorizeaza embed peste tot.
|
Recomand:
Redline Autostrada Exceselor Crank 1,2 Keith 2008 A walk to remember :) +vestita serie Fast & Furios |
Recomand din toata inima "Sorry if I love you" - genial:D
|
Recomand :
- Requiem for a dream (droguri) - Paid in full (droguri) - Wackness (droguri) - Slumdog Millionaire |
paid in full , e BLANAAAAAAAAAAAAAA !!!! probabil in top 10 la mine !! foarte tare , il recomand !!
|
- Gran Torino ( Drama / Actiune ) - recomand -
doar ce am terminat de vazut , un singur cuvant, superb :sad: |
Nu prea le am cu filmele...dar recomand 2 care le-am vazut recent si mi-au placut:
Weekend cu mama Big Mommas House(comedie) |
Recomand Crank
Ice age 1,2,3 American Pie 1,2,3,4,5,6 Autostrada Exceselor Gone in 60 seconds A walk to remember Pigs 2007 (comedie) Rambo 1,2,3,4 Cursa mortala 1,2 Fast & Furious 1,2,3, in special 4 Gran Torino Taxi 1,2,3,4 Toate sunt comedie si/sau actiune.Mai am sa va recomand dar mie lene sa scriu acum. |
The Hangover. Vazut aseara la cinema, mi se pare mama comediilor, recomand cu caldura.
|
Am văzut un film când eram mic mai pe la vreo 11 anişori aşa şi ma cam marcat,era unu cu nişte maşini de mergeau singure şi făceau victime pe autostradă,intrau în case...şi tot aşa dacă îl ştie cineva să îmi zică numele pls!
|
Recomand toate seriile 2 fast 2 real ( nu 2 fast 2 fourious).......daca reuseste cineva sa faca rost de 2 fast 2 real 3 va rog contactati-ma, brian_skyline_dx id de ms...platesc bine pt el;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
unde ai gasit ice age 3? |
Quote:
|
Din trailer puteti sa va dati seama ca o sa fie ceva frumos ;)
|
cam asta va recomand, ordine aleatorie:
pulp fiction city of god stalker harsh times the prestige casablanca full metal jacket vanity fair sukiyaki western django dead end carandiru italiencele paid in full event horizon seriale: rome, entourage, californication. |
Recomand Pineapple Express - foarte, foarte tare :lol::lol:
|
Quote:
|
Am văzut acum 10 min The.Midnight.Meat.Train.LIMITED.DVDRip.XviD-SAPHiRE
mi sa părut o porcărie nu îmi plac genul de filme care nu sunt realiste;) am văzut foarte mult spuse şi mi-au plăcut gen:Eagle eye,Jean-Claude Van Damme - [2008] The Shepherd = Border Patrol şamd! Recomand :waist deep super tare,ice age (toată seria),room 1408 genial ! |
L-am vazut si eu acu ceva vreme si mi sa parut simpatic sa zic asa:D tre sa ne mai dezvoltam imaginatia si cu ceva SF-uri:lol:
|
Quote:
Recomand: walle,mirrors,the unborn,the dunwich horror 2009,Sadisticum.2008,parasomnia 2008 ! |
Pulp Fiction, Cidade De Deus si videoclipul Metallica - One :)
|
Recomand ''Creep'' e din 2004 filmu da interesant(horror):-P
|
o comedie buna am cam vazut aproximativ tot ce este nou, dar demult nu am mai vazut un film in care sa rad i hohote :lol::D. ati putea sa imi dati ceva nume de filme gen comedie bune? :D
|
Ador filmele horror iar preferatul meu a fost THE MESSENGERS...super tare filmul...tin minte ca asa m-am speriat la o faza ca m-am si bagat sub pat:lol:...deci care nu l-a vazut,merita vazut:-)
|
1. Out cold (comedie)
2. Midnight meat train (horror) 3. Alvin and the chipmunks:lol: (is tari alea trei veverite:lol:) 4. Dance flick (inca nu l-am vazut,dar e parodie dupa filmele astea cu dans: step up,you got served etc)....abia astept sal vad:mrhappy: |
Recomand videoclipul Anna Lesko - Balalaika :yes:
|
Aş dorii şi eu toate serialele de la Băieţi buni dar nu ştiu unde le găsesc ,da-ţi-mi şi mie o idee vă rog !:???:
|
pe FileList ai incercat ?
|
Da şi nu e nimic , nici măcar pe episoade nu este :( .....offf
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning