![]() |
Re: BR 40 YUL
uere ar oll za engineers???
|
Masina a ajuns pe strazi, mai sunt cateva retusuri de facut, o sa urmeze poze cu evacuarea si un filmuletz "on-board".:D:D:D
|
:twisted:bravo omule:):evil:
|
......................
https://www.youtube.com/watch?v=02VBi...1&feature=plcp |
Quote:
|
il prinde ala cu fordul ii da fum :D
p.s e doar o gluma adi stie la cine ma refer :D |
Ba iulica abea astept sa vad cum trage:>
|
Quote:
electroventilator am gasit... a fost cacatu lumii sa il gasesc... am fost la bulina acolo, si din 30 - 35 de ELV uri, doar 1 am gasit sa fie exact cum vreau, si ala era busit, dar am facut chirurgie plastica pe el si l-am montat... |
Quote:
Din ce se vede, trage foarte bine. Fă-i evacuarea şi hai cu filmuleţul ăla. PS: schimbă semnătura, e deja turbofin. |
Quote:
|
Frane si suspensie iti mai trebuie... ca in rest e bomba:D
Hai cu poze, ca filmul ala nu arata cu adevarat ce e sub capota:-P Oricum felicitari pt munca depusa:D |
Trage misto ma, se aude misto, stranuta :lol: e ceea ce trebuie, a2a si a3a merg blana.
|
In seara asta a ajuns pe strazi...
pe scurt... 7L de benzina s-au ars in 50 de km, si din mers i-am cam dat emotii unui x5 3.0 D.:D:D |
Quote:
|
|
Quote:
am avut o mica problema in seara asta dupa ce am alergato un pic... si anume, un surub de reglaj de culbutor sa desfacut si nu mai deschidea supapa aproape deloc. bine ca a fost numai atat... p.s. e prea tare senzatia cu dacie turbo ... :D:D:D |
motoru'i vechi,da' baga nos 8) :shock:
|
pacat ca nu am apucat sa filmez in seara aia cand ... cu hyundai ala negru cu nr straine ... cica era si ala preparat si chipurile ar fi avut si nos cel putin asa se aud zvonuri ... oricum bafta si numai bine .felicitari incaodata
|
Cea mai smechera senzatie este in dacie turbo :D am mers aseara cu ea si pot sa zic ca trage fff bine :d mai ales cand face boost si se aude tavam :d
|
pacat ca nu am aparat foto, dar o sa apara in curand filmari si poze ...:D:D:D
|
Quote:
Abia astept sa ma plimbi si pe mine:D |
Quote:
|
Quote:
da, e buna joja aia! |
O mica joaca duminica seara...
https://www.youtube.com/watch?v=PJiFC...eature=mh_lolz https://www.youtube.com/watch?v=RMmhK...ature=youtu.be |
OFF:
Iti place turbina din plin s-o calesti. Iti place benzina de inebunesti. Iti place ciorba si fasolea dar cel mai mult.. TECUILAAAA.:lol::lol::lol::lol: Ce reactie avea baiatu cu porsheu` ? |
Quote:
ia placut, m-a felicitat... azi o sa pun poze cu compartimentul motor |
5 Attachment(s)
Scuzati adunarea de fire, dar a fost un incident neplacut si de aceea sunt asa imprastiate. se rezolva
Motorul momentan merge la 0.8, pe treapta 1 si 2 nu pun jos deloc, iar pe a 3a ramane fara benzina, problema careia momentan nu iam dat de cap. posibil sa fie regulatorul sau pompa, dar cineva totusi ma sfatuit sa incerc sa schimb conductele ca sunt prea mici. mai intai am sa schimb pompa, si daca e la fel, schimb si conductele. dupa... dam gauri unde trebuie si marim presiunea! :D:D:D o seara buna! p.s. inca un film : https://www.youtube.com/watch?v=kmyHp4iPSGw |
sick intercoolerul ala acolo :twisted:
ce face furtunul ala albastru de trece peste motor? misto treaba :D |
Quote:
multumesc! p.s. sa vezi ce se uita lumea la ala jos acolo, si zice, : iotal pasta sia mai pus un radiator in plus!:D:D:D este misto tare cu GTTu... am cam uitat de volvo! :D:D:D |
Quote:
|
asa patesc si eu cu radiatorul, numai ca al meu e fake :lol:
inca o intrebare: vacum la servofrana ? in poze pare ca nu e luat de pe galeria de admisie... |
cand mergi cu ea ,e o senzatie cum nu ai mai intalnit la alta masina. pentru ca nu te astepti sa traga in halul ala:twisted:
te-am intrebat si ai uitat sa-mi spui. nu vrei manusi? downloadeaza asta, dai print si spune-mi ce marime ai. http://www.mechanix.com/mech_downloa...9ee948db36c7fb |
Quote:
bv58bar: peste capcul la culbutori sunt niste futune, 3 mai precis, 2 sunt tur retur la benz si unu la servo. este luat chiar din dreptul la carb, sunt 2 stuturi acolo.:D am incercat cat de cat sa le aranjez in asa fel incat sa nu para aruncate!:D:D |
Conserva aia pusa unde era vasu de expansiune este cumva un oil catch tank :lol: si in continuare te intreb, banda alba? Nu ai gasit negru pentru izolarea firelor?:lol:
Nu-mi place cum ai pus intercoolaru... am impresia ca o sa dai cu el de borduri... nu poti sa-l mai ridici? |
Quote:
da, este oil catch tank improvizat, isi face treaba. banda alba pentru conducte de pexal.polipropilena... rahat...:D nu se ingalbeneste! alt loc nu aveam la intercooler, cu toate ca exista riscul sa dau cu el de asfalt/borduri, am facut un traseu foarte scurt la admisie. |
Mergi la tulcea, da baiat ?
|
Quote:
|
multa bafta si un timp cat mai mic :D
|
Quote:
|