![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
Mai bine taceai.
|
Mai bine spune ce-are de spus. Lasa aroganta, te-am mai rugat, marite stapan al propozitiilor jignitoare de 3-5 cuvinte, fara continut.
|
Are si el o varsta.:rolleyes2
|
Quote:
Avem logan clean ca e la moda :)) Lache ! |
Bine ca n-au golf 3 ca alti grohaitori de pe aici...
|
Aleks, nu merge sa faci un filtru impotriva astora de se isterizeaza de-am pwlea asa de parca ei conduc masina suprema ?! Ba, hai sa-ti zic, loganu, fie el si folosit la camp, la carat de cartofi, tot e mai masina decat golfu ala 3 al tau. Asta ca sa-ti mai vezi lungu' nasului si sa nu mai comentezi de masinile altora.
|
Fiat Qubo. Mi se pare destul de urat botul masinii, spatele e acceptabil.
|
Sa nu ne injuram masinile unii altora, totusi, ne dam si noi cu parerea la general, asa, si atat, e mai simpatic asa :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca nici Miura - in special unicatul Miura Roadster, nu e o masina frumoasa...
|
CEa mai urata masina in momentul de fara e juke... ma sperie cand il vad in oglinda cu 3 randuri de lumini.. Blehhh
|
2 Attachment(s)
sincer eu cand vad un seria 3 compact u conteaza ca este e36 sau e46 ma intreb daca oamenii aia au cumparat-o din pura placere sau bligtie ! Si daca e din placere atunci nu stiu ce a fost in capul lor !
Cea mai urata masina din punctul meu de vedere este cacatu asta : Sunt injurat sau aprobat ? |
c-am injurat, ai da-o si pe maicata (glumesc) ca sa ai interiorul ala de lux din ea , intradevar are o forma mai ciudata dar imi place in acelasi timp si da e o masina care mi-as lua-o daca as avea banii aia . Gusturile nu se discuta
|
E urat cu draci spatele de F34...ce dracu s-au gandit cand au scos masina asta pe piata...
Cred ca sunt aceleasi persoane ce au scos si anomalia asta de masina https://www.youtube.com/watch?v=ilt7CrYn358 |
Renault Captur e vedeta uratelor de anul asta. De fapt Renault a uratit si gama Nissan de cand a preluat-o
|
1 Attachment(s)
Ce spuneti si de SAD MINI :) L-au stricat si pe asta :)
|
1 Attachment(s)
. . .
|
captur intradevar
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning