![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Salutare Tuturor:)
M-am gandit sa postes aici un anunt.. pt ca am ajuns la concluzia ca AM FOARTE MARE NEVOIE DE PIESE!!!!.. si mi-e tarsha sa dau 4mil pe o bicla ca sa o tai.. asa ca apelez la bunatatea voastra=)) ideea e ca la mine o sa fie gen RECICLARI BICICLETE:)) # un cadru,2,3... rupt.. lovit.. rasucit (am nevoie de butucul pedalier si butucul de la ghidon sa fie bune.. restu NU CONTEAZA) # furca (cu amortizor, fara... nu conteaza... sa aiba filetul bun) # arbori furca ( modelul cu 2 arbori de prindere..) # jante de spate terminate (bulite.. bubuite... am nevoie de butuc) repet... componente lovite.. bubuite.. de care nu mai aveti nevoie si dc nu.. daca e careva care are jante duble si cadru de fier pe vreo bicla, si e completa functionala... discutam pretul.... pt mai multe discutii PM ca sa nu incarcam treadul aiurea... P.S. Sudez orice tip de metal feros sau neferos... P.S.2 Orice culoare si nuanta de vopsea pe baza de apa sau diluant pt compresor sau spray... |
As avea eu un cadru si furca,amandoua cu suspensii....Problema e distanta.Ti le dau cu cea mai mare placere daca vi sa le iei:-P
|
Asa pot sa iti ofer si eu ce mi-a mai ramas,resturi....
Dar.... vii la Timisoara sa le iei?? :lol::lol::lol: |
Quote:
|
week asta de paste ma duc pe la Voineasa ,Valcea.
o sa iau si bicicleta cu mine , stiti ceva trasee pe acolo ? |
1 Attachment(s)
2011-2012 paintjob:D.
|
vine cineva la letsbikeit maine la ora 10 cu plecare din herastrau prin imprejurimile Bucurestiului ? harta: http://www.bikemap.net/route/901540
|
Quote:
|
La magazin de specialitate pt arte.E spray Montana,folosit des de "graffiti-isti".
|
Quote:
|
Quote:
|
Prima data aveam de gand sa o fac tot neagra si jumate sa fie stickerita.Dar culoarea asta e prea frumoasa so acopar cu stickere.Are si acum cateva pe ea,dar o sa mai pun daca e ceva special sau in caz ca o zgarii:D.
Mersi frumos!. |
chiar am vazut stilu asta de "stickerit".. nu stiu cum se numeste oficial sau in slang, am vazut ca se foloseste foarte des la honde, pe buze fata, pe capote, etc.. stiti cumva cum se fac chestiile alea? aida se cumpara un camion de actibilde de diferite dimensiuni si culori si se lipesc aleator pana nu mai ramane urma de vopsea?
mersi ;) |
Bumper Stickers se numeste. In functie de posibilitati, le poti lipi - unul cate unul - sau sa le aliniezi intr-un program pe computer, dupa care sa te duci la un magazin unde se poate imprima pe folie autocolanta cu ajutorul unui Plotter.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce parere aveti despre Univega HT-300 in raport cu pretul pe care il are?cam asta as vrea sa mi-o cumpar la vara:)
|
3 Attachment(s)
am si uitat sa mai pun poza cu bicla transformata :D o parere ? :???: :rolleyes2 aveti si o poza cum arata inainte
|
Stickerele sunt prea multe,mergeau 1,2...Vad ca deja la pedale s-a curatat primerul....
|
3 Attachment(s)
Noua mea bicileta facuta de mine
Timp de lucru 1 zi intreaga Mai am cateva detalii de facut si e gata O sa urmeze o vopsea si niste plimbare |
Quote:
|
Quote:
Salut.Frumoasa iesirea. Ala e un cadru Saracen??.. Daca da, il cunosc, a fost mult timp in ploiesti. Un catar nemuritor. A avut un AM de 150mm si un 66 pe el si nu s-a rupt. |
nu , e un polar X mai vechi ,2004 -2005 .
am cumparat`o din bucuresti , nu stiu acuma pe unde si`a pretrecut tineretile. |
4 Attachment(s)
this is my bike :D... nu e cine stie ce , insa eu am pus suflet in ea.Astept parerile voastre despre ea :rolleyes2 ...chiar daca sunt negative:sad:
P.s: idei despre modificari sunt binevenite :-P |
Quote:
|
7 Attachment(s)
S-au cam potolit spiritele pe aici,asa ca readuc topicul pe prima pagina cu ce am lucrat in ultima saptamana.
Povestea a inceput in fata calculatorului cand rasfoiam topicul asta si am dat de pozele cand imi terminasem trialul si cateva poze cu lucrerea executata de dany323bmx.M-a apucat o nostalgie de-mi venea sa-i plang de mila trialului meu stiindu-l abandonat. Asa ca m-am pus pe treaba:Am inlocuit teava rectangulara cu una rotunda(de altfel mult mai usoara:rolleyes2),grunduit,chituit,frecat cu glass paper foarte fin. Rezultatul se vede in poze.Nu e profesional dar ma multumesc cu atat:-) Mai sunt cateva reglaje de facut si maine ii fac niste poze completa, poate intereseaza pe cineva:lol:... |
3 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze cu cea care mi-a oferit ruptura de radius si cubitus ale antebratului stang+ 2 oeratii chirurgicale...:lol:
-cadrul fusion -furca fata haro -rotile dhs -ghidon haro -..etc. |
10 Attachment(s)
Rabla mea cu cadru si furca din carbon ...
|
cadru nu prea e de carbon ... scrie pe el cr-mo (adica un fel de otel) :-?
|
daca si uratenia aia e din carbon atunci a mea e din titan cu kriptonit
|
Quote:
Quote:
Baiatu cate grame are? Sa stie si necunoscatorii de noi... :rolleyes2 |
Quote:
|
Pai daca tot o dai in scoala nu stii ca una este carbonul de care ai invatat la scoala,un gaz adica si una este carbonul-materialul care se foloseste la constructia bicicletelor,masinilor si pieselor de tot felul.Plus ca trebuia sa-ti dai seama dupa greutate sau daca ciocaneai un pic in cadru cu degetul.O bicicleta total carbon,costa cat o masina buna-buna.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De asta ce ziceti ?
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/2...an-design.html As vrea sa o achizitionez si nu prea am cunostinte in domeniu ! Merita preul cerut ? o zi buna ! |
e o bicicleta obisnuita , cu 500 ron iti poti cumpara una noua , tot cu aceleasi "dotari" .
|
Quote:
Pretul este de 400 lei ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning