Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

superuser 17-06-11 11:20

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4401731)
Pret colantare auto Audi A4: 250 euro.
Pret colantare trimuri: 60 euro.
Preturi fara tva.

La masini normale sunt preturi normale si in lei iar la masini de lux preturile sunt in euro si mai scump chiar?

superuser 17-06-11 11:21

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4401731)
Pret colantare auto Audi A4: 250 euro.
Pret colantare trimuri: 60 euro.
Preturi fara tva.

La masini normale sunt preturi normale si in lei iar la masini de lux preturile sunt in euro si mai scump sau cum se procedeaza?Mersi.

colantari 17-06-11 11:43

Quote:

Originally Posted by superuser (Post 4403714)
La masini normale sunt preturi normale si in lei iar la masini de lux preturile sunt in euro si mai scump sau cum se procedeaza?Mersi.

Sunt preturi in lei sau in euro in functie de material, modelul masinii, ce material se foloseste, etc.
Unele materiale le cumparam din tara si platim in lei, altele le importam si le platim in euro. Ne raportam in functie de moneda cu care cumparam materialul sau in functie de cum vrea sa plateasca clientul.

DjNickBlue 23-06-11 14:37

Salut,

Folie LLumar 30% pt laterale fata cu omologare RAR pt Logan montezi ?
Ce pret ?
Ce garantie ?

Multumesc anticipat.

colantari 23-06-11 14:42

Quote:

Originally Posted by DjNickBlue (Post 4417043)
Salut,

Folie LLumar 30% pt laterale fata cu omologare RAR pt Logan montezi ?
Ce pret ?
Ce garantie ?

Multumesc anticipat.

Pretul este de 150 lei. Garantie 3 ani.
Sunt ILEGALE toate foliile care se pun pe fata.
Legale sunt doar pe spate si luneta.

O zi buna.

fumezenorm 30-06-11 03:13

2 Attachment(s)
buna as vrea daca se poate sa faci o simuare cu un violet mat si lucios cel mai inchis violet care il aveti sa ii dati umpic de design as avea drum prin bucuresti si daca iese bine as faceo la voi mersi

colantari 30-06-11 11:07

Quote:

Originally Posted by fumezenorm (Post 4432264)
buna as vrea daca se poate sa faci o simuare cu un violet mat si lucios cel mai inchis violet care il aveti sa ii dati umpic de design as avea drum prin bucuresti si daca iese bine as faceo la voi mersi

Serviciul de DTP este externalizat si se plateste.
Cost: 25 euro/ macheta.

xtz_06 30-06-11 11:29

1 Attachment(s)
buna ziua
colant carbon lucios ca cel din imagine aveti ?

colantari 30-06-11 11:58

Quote:

Originally Posted by xtz_06 (Post 4432973)
buna ziua
colant carbon lucios ca cel din imagine aveti ?

Ceea ce imi arati este o piesa din carbon 100%. Nu exista ca asta.
Avem ceva asemanator, dar nu identic.

xtz_06 30-06-11 12:33

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4433066)
Ceea ce imi arati este o piesa din carbon 100%. Nu exista ca asta.
Avem ceva asemanator, dar nu identic.

atunci schimbam piesa si colantam capota in culoarea masinii...:-)
aveti colant de culoarea din poza (gri metalizat)?

iacospy 30-06-11 23:46

2 Attachment(s)
Salutare
Vreau sa imi colantez toata masina in culoarea din poza dreapta un albastru mai deschis decat albastrul meu inchis din poza stanga.
Treabuie sa ma duc la rar pt modificare culoare ceva ?( in talon scrie albastru)

Se pot colanta carenele incercuite in poza cu oracle 092 copper ?
Daca da la ce pret ?

Sambata nu aveti program sau dupa ora 6 in timplul saptamani ?

multumesc anticipat si astept un raspuns.

mikafly 02-07-11 20:26

1 Attachment(s)
Salut....ma intereseaza pretul la o foliere completa.......nu neeaparat si pe plafon ca nu e asa de varza.Culoarea nu ma deranjeaza...si nici calitatea foliei,deoarece e mai mult un moft.....poa sa fie ce va e mai la indemana...ideea e sa dispara "micile" imperfectiuni.Astept PM

colantari 04-07-11 08:51

Quote:

Originally Posted by xtz_06 (Post 4433185)
atunci schimbam piesa si colantam capota in culoarea masinii...:-)
aveti colant de culoarea din poza (gri metalizat)?

Da, avem.
Poti veni la noi la sediu sa iti alegi din zeci de nuante.
Quote:

Originally Posted by iacospy (Post 4434910)
Salutare
Vreau sa imi colantez toata masina in culoarea din poza dreapta un albastru mai deschis decat albastrul meu inchis din poza stanga.
Treabuie sa ma duc la rar pt modificare culoare ceva ?( in talon scrie albastru)

Se pot colanta carenele incercuite in poza cu oracle 092 copper ?
Daca da la ce pret ?

Sambata nu aveti program sau dupa ora 6 in timplul saptamani ?

multumesc anticipat si astept un raspuns.

In primul rand programul nostru este intre 9-17 de luni pana vineri.
Carene de motor nu colantam pentru ca se forteaza mult materialul.
Pentru masina te rog sa ne spui marca si anul de fabricatie.
Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 4438808)
Salut....ma intereseaza pretul la o foliere completa.......nu neeaparat si pe plafon ca nu e asa de varza.Culoarea nu ma deranjeaza...si nici calitatea foliei,deoarece e mai mult un moft.....poa sa fie ce va e mai la indemana...ideea e sa dispara "micile" imperfectiuni.Astept PM

Te rog sa vii cu masina la noi la sediu pentru o evaluare.

mikafly 04-07-11 09:05

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4441669)
Te rog sa vii cu masina la noi la sediu pentru o evaluare.

Sa ma deplasez 300 de kmdus si 300 intors doar pt o evaluare e cam mult......ca sa inteleg mai bine ....ce ar trebui evaluat?....ca dimensiunea e aceeasi cu a unei nove obisnuite.....poate doar denivelarile de pe caroserie sunt mai accentuate.

iacospy 04-07-11 09:18

Este vorba de un golf 4 2002

colantari 04-07-11 09:25

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 4441676)
Sa ma deplasez 300 de kmdus si 300 intors doar pt o evaluare e cam mult......ca sa inteleg mai bine ....ce ar trebui evaluat?....ca dimensiunea e aceeasi cu a unei nove obisnuite.....poate doar denivelarile de pe caroserie sunt mai accentuate.

NU avem de unde sa stiu de unde esti. Nu pot sta sa citesc profilul fiecarui client. Trimite poze cu masina pe [email protected] pentru evaluare.

valerunan 06-07-11 00:22

salut.cat mar costa la un bertone colare 3m,pavilionul,capota si porbagajul?

xtz_06 06-07-11 08:49

[QUOTE=colantari;4441657]Da, avem.
cat ma costa de colantat capota ?

Tibitzu 07-07-11 09:29

Folie geamuri Llumar autorizara toate geamurie (fata 73% cea mai deschisa) pentru ford focus 2010 facelift

si plafonul negru lucios

...astept mp...

Gianni_83 09-07-11 09:38

As dori sa stiu daca se poate colanta cu folie carbon o casca moto negru mat.Este rotunda nu are deformari in design

Vod00 10-07-11 14:44

Buna ziua! As dori sa pun folie neagra lucioasa pe plafonul unui Logan. Pe plafon am observat 1cm² de vopsea umflata, deci ar trebui smirgheluit + o mica urma de chit. Cam care ar fi costul total? Stima!

spgbuc 10-07-11 18:37

Salut ca ma costa sa colantez bandourile unui clio (usu_bara fata/spate) in total 6 bandouri in culoarea albastru (codul culorii e i45)

punky 11-07-11 19:30

2 Attachment(s)
salutare , pentru o vectra b , colantare full cu gri mat ,cat m-ar costa ?
care ar fi timpul de executie ? ce garantie oferiti pentru lucrarea facuta ?

in momentul de fata masina are mici imperfectiuni la vopsea pe care urmeaza sa le remediez la sfarsitul saptamanii , punctele remediate vor fi acoperite cu spritzchit , influenteaza in vreun fel aderenta colantului pe suprafetele respective ?
multumesc

colantari 12-07-11 08:00

Quote:

Originally Posted by valerunan (Post 4446232)
salut.cat mar costa la un bertone colare 3m,pavilionul,capota si porbagajul?

150 euro/ piesa - garantie 12 luni.
50 euro/ piesa - garantie 0.

colantari 12-07-11 08:39

[QUOTE=xtz_06;4446550]
Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4441657)
Da, avem.
cat ma costa de colantat capota ?

Folii lucioase / mate : 150 ron.

Gianni_83 12-07-11 18:21

Quote:

Originally Posted by Gianni_83 (Post 4453204)
As dori sa stiu daca se poate colanta cu folie carbon o casca moto negru mat.Este rotunda nu are deformari in design

un raspuns si pentru mine,te rog

alc2 12-07-11 18:34

Salut ,
1. Consola centrala are mici crapaturi in dreapta sus , se poate colanta carbon ?
http://s1.4tuning.ro/?mmid=2f1d1ce8eef85e8c9
2.Idem inelele de la aeratoare ,(in poza sunt cromate dar in realitate sunt plastic negru ) as dori sa stiu daca se pot colanta cu carbon , toate 4 ?
http://s1.4tuning.ro/?mmid=b894ece8eee89283e
3. Pret pentru folie usi spate si luneta Seat Ibiza 5 usi , cea mai ieftina folie.

catageo 12-07-11 19:54

Folie transparenta pe 2 faruri de bmw e46 cat costa?

valerunan 03-08-11 22:40

pentru o astra g bertone ,mar interesa capota,pavilionul si porbagajul.ce pret este ,va rog sa-mi raspundeti....aveti sediul in Pitesti?

colantari 09-08-11 13:19

Quote:

Originally Posted by Gianni_83 (Post 4460698)
un raspuns si pentru mine,te rog

Imi cer scuze de intarziere, insa pentru casca nu se poate face colantare dintr-o bucata. Iti recomand o vopsitorie. De exemplu Auto K9 Service.

colantari 09-08-11 13:23

Quote:

Originally Posted by alc2 (Post 4460727)
Salut ,
1. Consola centrala are mici crapaturi in dreapta sus , se poate colanta carbon ?
http://s1.4tuning.ro/?mmid=2f1d1ce8eef85e8c9
2.Idem inelele de la aeratoare ,(in poza sunt cromate dar in realitate sunt plastic negru ) as dori sa stiu daca se pot colanta cu carbon , toate 4 ?
http://s1.4tuning.ro/?mmid=b894ece8eee89283e
3. Pret pentru folie usi spate si luneta Seat Ibiza 5 usi , cea mai ieftina folie.

1. Se pot colanta, insa o sa se vada urat si nu se poate oferi garantie.
2. Aceeasi problema.
3. NU lucram cu folie ieftina. Imi pare rau. Iti recomand sa mergi in targ Autovit pentru astfel de lucrari.

colantari 09-08-11 13:24

Quote:

Originally Posted by catageo (Post 4460909)
Folie transparenta pe 2 faruri de bmw e46 cat costa?

Pret folie transparenta 100%: 100 lei.
Timp de executie: 30 minute.

colantari 09-08-11 13:28

Quote:

Originally Posted by valerunan (Post 4506078)
pentru o astra g bertone ,mar interesa capota,pavilionul si porbagajul.ce pret este ,va rog sa-mi raspundeti....aveti sediul in Pitesti?

Opel Astra Bertone
Colantare capota, plafon si portbagaj cu folie mata/ lucioasa: 400 lei.
(G. 3 luni)
Colantare capota, plafon si portbagaj cu folie carbon economic: 600 lei.
(G. 3 luni)
Colantare capota, plafon si portbagaj cu folie carbon 3M: 1.750 lei.
(G. 12 luni)

5inci 17-08-11 17:36

Aveti sediu in pitesti?Ca m-ar interesa si pe mine sa imi faceti plafonul negru lucios la un peugeot 407 si cat costa?

SST 06 25-08-11 14:26

motociclete infoliate in carbon economic faceti ? astept un PM cu un pret estimativ la o Aprilia RS 50 1993 !

colantari 25-08-11 14:43

Quote:

Originally Posted by 5inci (Post 4532388)
Aveti sediu in pitesti?Ca m-ar interesa si pe mine sa imi faceti plafonul negru lucios la un peugeot 407 si cat costa?

Din pacate nu, avem sediu decat in Bucuresti.
Un plafon la Peugeot 407 costa 150 lei.

Ciuby 31-08-11 07:32

Salut,

Cam cat costa ce ati facut in filmuletul de aici, dar pentru un Golf 4 fara colant si pe geamuri? Se poate modifica modelul in functie de cerintele mele (vin cu poze :D)?

marysmen2003 04-09-11 23:16

salut. ma intereseaza sa colantez plafonul la un opel astra h si un ford focus 2...negru lucios...cat ma costa...ceva reducere pt ca sunt 2 masini? sau daca vin eu cu colant cat ma costa manopera.....astept raspuns pe privat...multumesc

colantari 07-09-11 13:28

Quote:

Originally Posted by Ciuby (Post 4555887)
Salut,

Cam cat costa ce ati facut in filmuletul de aici, dar pentru un Golf 4 fara colant si pe geamuri? Se poate modifica modelul in functie de cerintele mele (vin cu poze :D)?

Buna ziua.
Se poate face orice model. Puteti vedea deja cateva modele aici: http://dcmdesign.ro/galerie-foto.php...aj&poza=01.jpg
Pretul este de 500 euro.
Timp de executie: 2 zile.

colantari 07-09-11 13:29

Quote:

Originally Posted by marysmen2003 (Post 4565209)
salut. ma intereseaza sa colantez plafonul la un opel astra h si un ford focus 2...negru lucios...cat ma costa...ceva reducere pt ca sunt 2 masini? sau daca vin eu cu colant cat ma costa manopera.....astept raspuns pe privat...multumesc

Ai PM.

All times are GMT +2. The time now is 15:36.

- Copyright 2026 4Tuning