Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

Gixer 04-08-09 14:08

Re: Accidente

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2531941)
chiar ca ce face NFS-ul....te rog nu ma lua cu FIULE, chiar nu-ti poti imagina de cate ori am mers cu +230, dar afara din oras. Crede-ma am o OARECARE experienta pe 2 roti ( sau pe o roata uneori ), spre deosebire de tine care stii doar sa-ti dai cu parerea. NOROC.

Cu ce ai mers mai tu 230 tot timpu?? Cu goalfa ta? :oops: ......aha, si ca orice posesor de badog d-asta mai si aveai pedala asa-i :lol:
Sau esti dintr-aia de au o paraietoare supraturata enervanta de "shasasute" cu vo 90 cai de la 230 "pa ceas" ai defapt 205 reali si asta dupa vo 2-3km de drept????!!!!!! :D
Mai bine reveniti ontopic si lasati accidentul asta in pace!

Dolce CST 04-08-09 16:03

Un motociclist a decedat pe loc, ieri, din cauza unui şofer care a virat la stānga fără să se asigure.
Este vorba de Bogdan Marius C. (25 ani) din Cluj-Napoca. El circula cu motocicleta pe bulevardul 1 Decembrie şi a intrat īntr-o maşină al cărei şofer a virat la stānga fără să se asigure. Acul de kilometraj al motocicletei s-a oprit la 230 km/h.
Accidentul s-a petrecut sāmbătă la ora 16.15.

KoKozula 04-08-09 18:06

Dolce_CST, buna dimineata :lol:

Dolce CST 04-08-09 19:59

neatza o fo cand am ajuns io acas azi nopte:)))....mam gandit sa va mai dau informatii despre accident:P

KoKozula 05-08-09 07:07

Pai de o pagina intreaga se discuta despre el :lol:

vali_cd 07-08-09 11:22

a fost azi noapte pe la 1 30 un accident in statia de la cinema marasti, un pasat a lovit 4 masini, dintre care 3 erau taximetristi...nu stie nimeni nimic?

CristianD 07-08-09 12:36

S-a urcat beat la volan şi a distrus patru maşini

Cluj-Napoca. Patru maşini distruse după ce un şofer beat a pierdut controlul maşinii pe care o conducea.
Iniţial, maşina sa a lovit un alt autoturism, dar, īn urma impactului, acesta a ajuns īn două vehicule parcate lāngă bordură. Accidentul a avut loc īn noaptea de joi spre vineri, puţin după miezul nopţii, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca.

SURSA: clon.ro

Bogdan_mb 07-08-09 15:11

Quote:

Originally Posted by MadManOvi (Post 2529456)
Probabil avea 60 ca imbecilul ala de la bila de acum cateva luni. Pacat de tuareg.

Urat din partea ta, sa faci imebecil un om care chiar nu avea nici o vina (si nici viteza), dar ce sa faci fiecare e liber sa zica ce vrea. Majoritatea ultimelor mesaje sunt penibile, plin de "experti" auto pe aici.

bobo32 07-08-09 17:00

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 2541326)
Urat din partea ta, sa faci imebecil un om care chiar nu avea nici o vina (si nici viteza).

si pana una alta motociclistul o sa-i povesteasca la sf. petru asta, si ala cu tuaregul o sa-si continue viata linistit. astea-s riscurile meseriei, fiecare sa si le asume!

MadManOvi 07-08-09 17:53

bogdane usurel cu jignirile ca nu tin minte sa ne fi tras de sireturi. ;)
Daca te'ai fi informat putin aflai cate accidente s'au produs in cluj anul asta din cauza vitezei excesive a catorva imbecili pe 2 roti. Si in majoritatea cazurilor, imbecilul moare si celalalt sofer risca dosar penal. Nu cred ca ti'ar conveni sa petreci cativa ani impreuna cu baietii veseli pentru ca nu ai vazut un imbecil gonind cu 100 km/h in oras. ;)

Bogdan_mb 08-08-09 10:50

Eu nu te-am jignit, vad ca citesti printre randuri doar ce te intereseaza, doar mi se parea deplasata replica ta, prin care l-ai facut imbecil pe baiatul de la Bila care chiar nu avea viteza exagerata (60-70) dar cineva care nu s-a asigurat i-a taiat calea (motociclistul venea din fata lui, cam dificil sa nu il vezi :rolleyes2). Intamplarea se face ca il cunosteam bine pe baiat, si chiar nu o ardea de plictiseala cu viteza prin oras, a avut ghinion. In schimb sunt de acord cu tine, chiar nu apreciez toti frustratii care toata ziua isi incearca topspeed-ul prin oras ...

MadManOvi 08-08-09 14:08

Se pare ca tu esti cel care citeste printre randuri. Nu l'am facut imbecil, mai citeste odata ce am scris.
Iar daca tu crezi ca o motocicleta ajunge in halul ala cand circuli cu 60-70 te incadrezi cu succes aici:
Quote:

plin de "experti" auto pe aici

Bogdan_mb 09-08-09 01:52

Quote:

Originally Posted by MadManOvi (Post 2529456)
Probabil avea 60 ca imbecilul ala de la bila de acum cateva luni. Pacat de tuareg.

Din postul acesta, asta reiese, sau la cine faci referire aici ? (cu toate ca este destul de evident) . La incidentul de atunci , motorul a ramas intact, decesul a survenit nu de la viteza, ci de la impactul cu minivan-ul, (cu toate ca avea casca). In fine, sa depasim subiectul, orice s-ar zice nu il mai poate aduce inapoi. :sad:

The "CUP" 16-08-09 10:57

8 Attachment(s)
Accident grav in Fundatura in dimineata asta.( am trecut pe la 6:40 pe acolo si era Smurd-ul si politia). Locul accidentului este prima curba la stanga din Fundatura ( directia de mers spre Bistrita). Pozele sunt facute pe la 11 cand m-am intors din BN. Proprietarul casei tocmai adusese roata din pod( se vede intr-o poza o gaura in acoperis). Cica ar fi un mort si 2 raniti. R.I.P.

mafiozzo 16-08-09 11:46

ai de capu meu cum arata masina :| rip

-LEXION- 16-08-09 14:15

am vazut si eu pe la ora 14 masina, si deoparte si de alta a drumului erau multi care au oprit sa vada accidentul....Ce masina era?

Sebi 16-08-09 15:29

Dupa jante pare a fi Opel.

florynu 16-08-09 20:54

intr-una din poze se vede a fii coupe si la rotile alea sigur e calibra ...
in concluzie : RIP

-LEXION- 17-08-09 13:31

Am ami aflat cateva despre accident. Masina era o Calibra, care fusese imprumutata celui care a distrus-o. Soferul era beat si a avut cam 180 cand a pierdut controlul. In accident a murit pe loc o persoana, si astazi si cealalta....

Iar pe la ora 12 am mai vazut un accident la intersectia de dupa podul Garibaldi din Grigorescu. Un Astra F era lovit foarte tare din fata, parapetul de la intersectie de langa trecerea de pietoni era indoit, o Dacia papuc iar era lovita din fata si din cate am vazut un Audi A4 era din spate atins....

Dolce CST 18-08-09 14:32

1 Attachment(s)
Azi pe la 14.30 cand sa merg pana pe muncii la faculta...langa benzianaria VEP lam vazt pe unu ce so suparat urat de tot pe un stalp....uitati rezultatul->

-LEXION- 19-08-09 19:24

1 Attachment(s)
Ieri cand veneam spre casa, mi-a cedat Navi-ul in Germania, si m-am tinut dupa un tir de Cehia, ca sa ajung la Teplice de unde stiam drumul spre Praga. Cand am intrat in Cehia, tirul nu a vazut duba de siguranta a circulatiei, oprita pe banda lui, si a lovit-o foarte puternic din spate, imprastiind sticla si plastic pe toate benzile.....

mai multe poze in curand.

Kent8 19-08-09 20:31

un accident interesant s-a petrecut in jur de 1 in fata la teatru :P
stateam pe partea cu cinema victoria sa ma duc spre dorobantilor cand se face verde la stopul pentru masinile care merg spre dorobantilor, respectiv spre zorilor ;))
acu incepe partea haioasa :))
banda 1 ii ce de langa bordura din dreapta
banda 5 ii pe partea opusa :))
un matiz pe banda 1 (cu numere de BUCURESTI)
Un taxiu pe banda 2
si un focus pe banda 3 sau 4, nu am fost atent...nu ma interesa :))
Apropo, si focusul tot cu numere de bucuresti :P
Ce ii trece prin cap soferului MATIZULUI?
SA FACA STANGA SPRE DOROBANTILOR DE PE BANDA 1
SI A FACUT :))
e, ce a urmat...matizul aripa stanga fata cam indoita, jamba rupta de sus din prinderea de pe caroserie :P
focusul, a urcat pe trotuar, a sarit peste pietrele alea (ceva mai mari ca o minge de basket/fotbal) a sarit peste ghivecele alea de flori..si s-a oprit cu rotile spate pe aleea ce urca spre teatru...si fata pe trotuarul aleei.
cand mi-am intors capul am vazut oameni cum fugeau ca potarnichile de la stop
fum, praf, frana...
la focus, spoiler, capota, parbriz, airgab-uri, aripile fata, farurile, semnalizarile. usa dreapta parca...radiator, baie de ulei...si cam atat am vazut :P
uleiul s-a scurs pana in strada (inseamna ca avea ulei :P)
pe la 3 ma intorc cu 35 de la gara...ma dau jos la teatru era o masina de gunoi ce aduna resturile...nici acum seara nu am vazut sa puna nisip...sau ceva peste ulei.
nu ii accidentul problema, problema ii ca BUCURESTENII (se vedea pe ei) NU RESPECTA LEGEA.
aaa...am uitat sa precizez schimbul de injuraturi, asa injuraturi nu am auzit niciodata.....

CJ-01-WOB 20-08-09 00:51

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 2570533)
asa injuraturi nu am auzit niciodata.....

deci e adevarata zicala ca in fiecare zi inveti ceva nou :lol:

Kent8 20-08-09 15:46

nici azi nu o pus nimeni ceva nisip peste uleiul din fata de la teatru...
ce oameni
Da, bucurestenii au injuraturi mai romantice ;))

Dolce CST 20-08-09 18:13

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 2572587)
Da, bucurestenii au injuraturi mai romantice ;))

=))))))))) da da intradevar:)))

bebeko 21-08-09 07:58

NU toate masinile cu numar de bucuresti sunt conduse intradevar si de bucuresteni.
De aici si treaba cu "BUCURESTENII (se vedea pe ei) NU RESPECTA LEGEA" , nu se aplica intotdeauna.

Kent8 21-08-09 09:20

ai dreptate, nu toate masinile cu numere de bucuresti sunt conduse de bucurestteni, dar ei e diferentiaza dupa imbracaminte, dupa accent, dupa trasaturi, dupa multe.
la fel cand mergi din cluj la radauti sau la focsani.
imediat privirile sunt intoarse asupra ta.

si la treaba cu bucuresteni nu respecta legea da, iti dau si acolo dreptate, 99% dintre ei nu o respecta nicioadata, mai ramane ala 1% care RESPECTA LEGEA, DAR PE CARE EU NU I-AM VAZUT NICIODATA !

mafiozzo 21-08-09 10:20

lasa kent, macar ai invatat injuraturi noi:)) este timp... sa cunosti si aia 1% din bucuresteni

-LEXION- 23-08-09 22:21

5 Attachment(s)
Cateva poze cu Calibra de saptamana trecuta.

dan_stage28 24-08-09 00:28

arata de parca ar fi trantito godzilla jucanduse in jurassic park

jmf_ 24-08-09 06:24

Aseara pe la 12 era un leon nou galben lovit frontal destul de nasol la intrarea pe podul de la Polus, dar pe sensul de mers spre Cluj. N-am vazut a doua masina, atunci il ridicau sa-l duca, probabil cealalta era deja dusa. Pacat...

mafiozzo 24-08-09 09:22

da si sambta ereau 4 masini lovite la polus tot cum vi spre cluj.. stiti de ce? pe prima banda cum vi e plin de pietris...vin cu 80 90 km/h.. si in curba aia.. le fuge masina si poc......

Kent8 24-08-09 09:40

hihiih, din calibra se pot recupera 2 lucruri :) capacul de la roata (ce acopera prezoanele) si clanta de la usa :d

raul_rebelul2005 24-08-09 20:56

frateee....ii praf calibra aia,domne..

Dolce CST 31-08-09 11:40

Nu ati auzit de accidentul de sambata dim langa sigma? pe la ora 3-4...:-/

mafiozzo 31-08-09 18:41

ala 3 4 noaptea? cu bmwu si taximetristu?

Dolce CST 31-08-09 22:14

vento cu taxi

Gixer 02-09-09 17:00

Intersectia de la Casa de cultura a studentilor cu Napoca, pe la 1.30 aznoapte un Lexus LS350 cu ceva Skoda combi.....Lexus-ul accidentat frontal rau pana la motor, iar Skoda lateral stanga.....fara victime.

CJ-18-DOR 05-09-09 14:26

despre accidentul de azi noapte din zorilor (scoda oktavia) sofer 18 ani (coma) + 3 pasageri inca un baiat si 2 fete(una din ele decedata) nu stiti nimic???

Jokerman170 05-09-09 17:53

a cauzat un dop imens azi pe varianta, cam atat au fost implicate si un audi a3 si un fiat punto in acelasi accident

All times are GMT +2. The time now is 04:02.

- Copyright 2026 4Tuning