Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

narko_rules 06-09-08 23:03

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1736407)
Tocmai ce m-am intors si eu de la Buzau:-)
Multumesc mult:-)..oricum,am observat ca a placut la toata lumea,a avut ff multi admiratori.
Masina asta a facut de departe diferenta intre tot ce a fost acolo 1300,1310 insa am plecat putin dezamagit,pt ca Best Autohton nu a fost acordat pe bune..a iesit o...chestie de Oltcit,doar pt ca proprietarul facea parte din organizatori..nu a fost deloc corect,dar asta e:sad:

GTXR,am observat si eu ca s-a mai "asezat" de fata..:rolleyes2.insa fara sa-i fac vreo alta modificare la suspensii:rolleyes2

super masina omule sa o stapanesti sanatos..am vb si cu tine....am vazut-o si live arata demential...si oricum era din macs tipul si...trebuia sa castige si el ceva nu? oricum masina e bestiala!

wsn_asf 07-09-08 00:58

Nu mai are rost sa spun care masina mi-a placut cel mai mult;).Bafta in continuare

pwr_bz 07-09-08 08:49

4 Attachment(s)
Pacat ca nu ai luat premiu pt best autohton.imi pare rau asta e.conteaza k a avut multi admiratori si asta compenseaza!am ramas uimit de ea cum arata live.Cateva poze de la mn

narko_rules 07-09-08 08:57

4 Attachment(s)
cateva poze si de la mine

Nastase Bogdan 07-09-08 12:54

10 Attachment(s)
M-am trezit mai linistit in dimineata asta,mi-a mai trecut supararea..:rolleyes2
Va multumesc mult pt aprecieri si pt poze:-)aveti dreptate,important e ca a placut f mult la public,am primit numai cuvinte de lauda la adresa ei:D
Cateva poze si de la mine si vor mai urma cateva serii;)

Snapy_xxl 07-09-08 13:04

SI asa, de curiozitate, ce masina a luat cea mai buna autohtona?
Lasa omule, o sa mai fie show-uri la care mai mult ca sigur o sa castigi ceva. Cu totii stim ca ai facut o treaba f. buna cu masina si ca meritai premiul ala ;)
Toate cele bune!

WGF 07-09-08 18:26

Salut bogadane!am stat ieri foarte mult de vorba ieri la eveniment si sunt si eu foarte suparat ca nu ai luat cupa pentru best autohtona...
Pt snapy uite asta e "masina" care a castigat : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1192150898

GL91ANB 07-09-08 18:31

Pacat.Aceasta Dacie chiar merita premiul de Best Autohton dar cu alta ocazie il va obtine :-)

TZG@ 07-09-08 18:37

Mc de tura cu masina,a fost foarte tare... multi adimiratori,da' doar pe mine m-a tras:D

Nastase Bogdan 07-09-08 19:01

1 Attachment(s)
A fost un Oltcit plin de chit si fibra si obositor de colorat si incarcat la interior..mi-a placut atat de mult,incat nu i-am facut nici-o poza;):lol:
Dar apare in acest filmuletz,dupa Corrado-ul cu interior bej si muzica tare8)..si va introduc putin si in atmosfera care a fost p-acolo8)

LUCI BV 89 WRC 07-09-08 21:17

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1737654)
A fost un Oltcit plin de chit si fibra si obositor de colorat si incarcat la interior..mi-a placut atat de mult,incat nu i-am facut nici-o poza;):lol:
Dar apare in acest filmuletz,dupa Corrado-ul cu interior bej si muzica tare8)..si va introduc putin si in atmosfera care a fost p-acolo8)

Lasa Bogdanele conteaza ca ai fost acolo !!!!oricum Oltcit-ul ala din cate stiu eu si sper sa nu ma insel si dak ma insel sa ma corecteze cineva stiu care motor alpine turbo,si dvd-uri si chestii prin el !!!oricum si la ala a fost depusa multa munca !!!!bafta

Nastase Bogdan 07-09-08 21:27

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1737628)
Mc de tura cu masina,a fost foarte tare... multi adimiratori,da' doar pe mine m-a tras:D

Mi-a mai luat Militia din avant,ca ii dadeam tare si la intoarcere:rolleyes2..sper ca ti-a placut plimbarea:-)

Inca cateva poze de la eveniment:-)

Snapy_xxl 07-09-08 21:33

Ce s-a strans lumea ca la urs la masina :lol: Nu ca nu ar avea ce sa vada ;)

CED 07-09-08 21:46

masina arata foarte bine - acum am vazut si eu mai multe poze cu ea - pacat ca nu am reusit sa vin si eu la buzau dar poate la alte showuri o sa am ocazia sa o vad

bolidu' 07-09-08 23:41

Quote:

Originally Posted by WGF (Post 1737609)
Salut bogadane!am stat ieri foarte mult de vorba ieri la eveniment si sunt si eu foarte suparat ca nu ai luat cupa pentru best autohtona...
Pt snapy uite asta e "masina" care a castigat : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1192150898

se pare ca stilul NFS inca mai face furori in randul unora!ce sa zic e frumos si Oltcit-ul dar totusi nu era de best autohton!

Bogdane ai remediat problema cu turometrul?iti indica bine acum cel de R12?daca la 100 ai 3000 de ture ai cutie de fuga(fericitule:D)!eu la 100 am 3700.:((

Dumitru Cristian 08-09-08 00:47

Bestiala masina! Nu am mai citit de mult topicul tau! Superba cutia, daca la 100 ai 3.000 e super! Ai incercat o viteza maxima?
E combinatia ideala intre stil vechi modificat (putin dar frumos)! Imi place foarte mult!

Asta e Oltcitul ala... https://www.youtube.com/watch?v=_O-AFv40s88

B-61-KYS 08-09-08 01:07

Felicitari Bogdane. Am batut si eu drumul de la Bucuresti si sincer sa fiu in afara de masina ta ( ca autohtona) restul...praf si pulbere!
Numai bine!

Fast_wheels 08-09-08 01:12

Ce sa zic....ai o bijuterie de masina.Am studiat-o din toate unghiurile si ghici ce.....nu i-am gasit defect.Dupa cum ti-am spus si tie..masina ta si golfu ala rosu au fost cele mai "curate".Toate cele bune!

BULLDOG 08-09-08 01:46

Probabil interiorul a fost punctul forte al oltcitului.

TheEnZo 08-09-08 03:42

Pentru mine interiorul de la olcit aduce a haos ... daca si ala este interior.

LKS 08-09-08 08:39

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 1738583)
Probabil interiorul a fost punctul forte al oltcitului.

Sau sa fie motorul ?:rolleyes2

Nastase Bogdan 08-09-08 09:46

Baieti..gata,nu mai conteaza..
S-au acordat premii separate pt best engine,best interior si alte chestii..probabil stilul NFS-ist sau criteriile subiective..oricum,nu mai conteaza,eu sunt f mandru de ceea ce am in garaj:-)

Bolidu' cutia e de fuga,insa si demarajul e bestial..cutie de Sportiva;)
Cu turometrul nu stiu inca daca indica exact,insa nici 3700 nu aveam..

Dumitru Cristian,nu am incercat inca un top speed pt ca nu am cauciucurile bune pe fata..insa la cum se duce cu a 3-a la peste 110,promite:-)

Inca odata va multumesc tuturor pt aprecieri,parerile voastre sunt mai importante decat acel premiu:-)

giubau_v8 08-09-08 13:11

Quote:

Originally Posted by narko_rules (Post 1736441)
super masina omule sa o stapanesti sanatos..am vb si cu tine....am vazut-o si live arata demential...si oricum era din macs tipul si...trebuia sa castige si el ceva nu? oricum masina e bestiala!

tati, tu n-ai ce vorbi? premiile s-au dat pe baza voturilor publicului...nu are nici o legatura daca este prieten al clubului macs

Dennis_TL 08-09-08 13:17

Salut Bogdan, multumesc pentru tura de ieri seara de la bac din Braila. Masina este extraordinara din toate punctele de vedere. Multe, multe felicitari. Bravo !

Hot_M@n 08-09-08 17:13

bogdane felicitari iti spun sincer pt mine chiar a fost cea mai ingrijit masina de la expo avand in vedere varsta masinii nu multi sp pot lauda cu astfel de bijuterii ;)

Bogyciu 08-09-08 20:21

Am vazut si eu masina aseara, e tot ce isi poate dori cineva de la o Dacie... In afara de faptul ca e impecabila exterior, are si sunet de te omoara si fuge de rupe... Felicitari, imi pare bine ca am reusit de ne-am intalnit, in realitate este mult mai frumoasa decat in poze... Parerea mea e ca e cea mai reusita Dacie din Romania la ora actuala, asa, ca exterior, probabil faptul ca ai pastrat barile pe masina, grila si oglinzi/stopuri/stergatoare/ornamente originale ii dau acea frumusete. Felicitari inca odata, sa ai mare grija de ea si tot odata bucurate la maxim de ea, merita!!! Numai bine!!!

Nastase Bogdan 08-09-08 20:24

Quote:

Originally Posted by Dennis_TL (Post 1739312)
Salut Bogdan, multumesc pentru tura de ieri seara de la bac din Braila. Masina este extraordinara din toate punctele de vedere. Multe, multe felicitari. Bravo !

Cu placere:-)
Stii ca iti spuneam aseara ca imi face figuri la turatii mari,de fapt ai si vazut..azi m-am pus si i-am schimbat pompa de benzina si membrana la pompa spritz in carburator si acum merge brici,numai ca dupa o tura in forta am observat cu deziluzie ca-mi pierde ulei intre bloc si garniturile pompei,noi de fapt..:evil:..maine trebuie sa desfac iar si sa dau mastic,ca alfel nu merge:rolleyes2
Insa asta e farmecul Daciei,mereu ai ceva de mesterit la ea,nu te lasa sa te plictisesti:-)

Merci Hot Man,sa ai si tu grija de a ta:-)

Nastase Bogdan 08-09-08 20:31

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1740362)
Am vazut si eu masina aseara, e tot ce isi poate dori cineva de la o Dacie... In afara de faptul ca e impecabila exterior, are si sunet de te omoara si fuge de rupe... Felicitari, imi pare bine ca am reusit de ne-am intalnit, in realitate este mult mai frumoasa decat in poze... Parerea mea e ca e cea mai reusita Dacie din Romania la ora actuala, asa, ca exterior, probabil faptul ca ai pastrat barile pe masina, grila si oglinzi/stopuri/stergatoare/ornamente originale ii dau acea frumusete. Felicitari inca odata, sa ai mare grija de ea si tot odata bucurate la maxim de ea, merita!!! Numai bine!!!

Iti multumesc f mult si tie Boghiciu,atat pt aprecieri cat si pt acea consola minunata,care da mult farmec si interiorului8)

P.S: Te trec la prema pentru publicitatea facuta NIG-ului:lol:

TZG@ 08-09-08 20:50

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1737930)
Mi-a mai luat Militia din avant,ca ii dadeam tare si la intoarcere:rolleyes2..sper ca ti-a placut plimbarea:-)

da... pacat... oricum, a fost foarte tare bogdane... felicitari,cea mai privita masina a fost...

B-61-KYS 08-09-08 20:52

Eu nu mai inteleg nimic. Cum naiba..marea majoritate a organizatorilor au varste intre 19 si 23 anisori ? Bogdane, inca se poarta prin zona aia tiuning grotesc (like a Olcit) care a castigat. Nu trebuie sa fii suparat ci doar uita-te in oglinzi si vezi cati oameni isi rup gatul uitandu-se dupa masina ta . Pana si nevestimii i-a placut..asta inseamna multe ;)

TZG@ 08-09-08 20:56

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1738824)
Baieti..gata,nu mai conteaza..
S-au acordat premii separate pt best engine,best interior si alte chestii..probabil stilul NFS-ist sau criteriile subiective..oricum,nu mai conteaza,eu sunt f mandru de ceea ce am in garaj:-)

Bolidu' cutia e de fuga,insa si demarajul e bestial..cutie de Sportiva;)
Cu turometrul nu stiu inca daca indica exact,insa nici 3700 nu aveam..

Dumitru Cristian,nu am incercat inca un top speed pt ca nu am cauciucurile bune pe fata..insa la cum se duce cu a 3-a la peste 110,promite:-)

Inca odata va multumesc tuturor pt aprecieri,parerile voastre sunt mai importante decat acel premiu:-)

te sustin...:)

CT-06-UIK 08-09-08 21:19

sal mai bogdane ti-am vazut si eu pentru prima data masina pe viu este misto. ieri pe la fantana unde era spectacol ieri in BR.eram in vizita la niste veri .Sa ai grija de ea ......aaaaa.....si un sfat daca ai face ceva cu esapamentul ala ca mare zgomot mai face pune-i ceva sa se auda frumos:D:D:D nu te supara dar chiar face urat in rest este ok mi-a placut sa ai foarte mare grija de ea este o frumusete.bafta si nu'mabine;)

Fauru_13_XWN 08-09-08 23:24

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1737930)

mersi frumos de poze bogdane si felicitari pentru munca depusa

BTL-gordini 09-09-08 11:23

problema se pune altfel in leg cu showurile si caracteristicile fiecarei masini,sunt multe lucruri discutabile pe care organizatorii le cunosc:idea:.Oricum cel mai important e ca Bogdan a fost acolo:D,premile o sa vina si ele o sa vedeti.Bogdane esti dezavantajat pe partea de motor:shock: ca si aspect,incepe sa vopsesti piese pe acolo,sa pui furtune,coliere sa aiba aspect, e o parere prieteneasca si o sa vezi \ca e doar in favoarea NIG-ului:D;).Doresc poze cu acel Oltcit sa vad ce a avut fata de altele.

Nastase Bogdan 09-09-08 11:36

Multumesc pt sfaturi BTL:-)
Oricum,din cate am inteles de la anumite persoane,anul trecut,cand a fost Tuning Days la mare si WRC era impecabil din toate punctele de vedere tot nu a castigat Best Autohton,asa ca..cine sa mai inteleaga..:?::???:
Daca nu am informatia corecta sa ma corectati,va rog:rolleyes2

Poze din cadrul Expozitiei,cu acel Oltcit nu am pt ca nu mi-a placut deloc:rolleyes2

cannavaro 09-09-08 13:48

1 Attachment(s)
Jante de pe un R12 Gordini, cam identice cu cele de Aro. Aveam si poze cu masina respectiva dar nu stiu pe unde sunt.

Sonny 09-09-08 14:17

Pacat ca n-am ajuns la show. Chiar vroiam sa vad masinuta si sa-i fac niste poze! :D

Felicitarile mele inca odata!

Nastase Bogdan 09-09-08 15:44

Motorul a fost trecut in acte odata cu schimbarea culorii,insa pana atunci am mers cam 8 luni cu el fara sa-l "declar":-)
Oricum,Politia nu se uita sub capota,doar CTT-ul de la RAR;)

BTL-gordini 10-09-08 08:34

Bogdane ai rezolvat problema cu turometrele?merg bine acuma?Sa iti spun ca si eu acuma de cateva zile dupa ce am pus aprindere tranzistoriala nici mie nu mai imi merge bine turometrul arata mai putine turatii.Se pare ca nu sunt compatibile cu condensatorii originali de fabrica cu cei pe tranzistori(aprindere electronica).

Daniel_Toa 10-09-08 18:47

Ajunge cu off topicul !!!

All times are GMT +2. The time now is 14:04.

- Copyright 2026 4Tuning