Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

mihait 27-07-09 19:46

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Nici eu nu am participat vreodata la asaceva :sad: daca nu eram asa de prost la orientare vinerea trecuta reuseam :sad: cand iau GPS programez coordonatele intalniri in el sa ma duca sigur :-P sau mai bine mai incerc vineri si scutesc risipa de bani :D

dj_crapone 27-07-09 22:41

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

...mai bine incearca din nou vineri...nu e chiar asa de greu de ajuns acolo!!!:-)

ar75gti 29-07-09 00:30

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 2510534)
nici una nici alta...meri mai inainte treci de patinoar si cobori ca si cum ai merge la club Activ numa ca jos nu faci stanga spre terenurile de tenis ci faci dreapta

sal...pot veni si eu cu coaja mea??:)nu conteaza ca nu am lamborghini sau ferari??:))..daca sunt primit,absstrakt ma poate ajuta...e acolo unde jucam noi fotbal martea??:)

absstrakt 29-07-09 10:29

da acolo e numa cand cobori nu faci stanga spre teren meri in dreapta. las ca ne auzim ca inca nu am vazut`o de cand a iesit de la criss :P

ar75gti 29-07-09 17:13

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 2519743)
da acolo e numa cand cobori nu faci stanga spre teren meri in dreapta. las ca ne auzim ca inca nu am vazut`o de cand a iesit de la criss :P

ok...se aude mult mai bine acum...multumiri maestrului criss...

ar 79 dix 29-07-09 21:27

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 2519233)
sal...pot veni si eu cu coaja mea??:)nu conteaza ca nu am lamborghini sau ferari??:))..daca sunt primit,absstrakt ma poate ajuta...e acolo unde jucam noi fotbal martea??:)

de am avea totzi cate o coaja ca si a ta, ar fi perfect!
hai vineri pe acolo, ca eu chiar is curios ce tzia facut maestrul! :))

h0rm0n 29-07-09 21:37

Vineri ajung si eu...

Lili... inainte de 7, voi fi la o pizza, poate vrei sa ne insotesti !

PS: vine si Puma ! :D

Black Pearl 29-07-09 21:55

O sa va sun cand ies de la servici si mai vorbim atunci. Presupun ca mergeti la 5 colturi la Gemi Center.

h0rm0n 29-07-09 21:58

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2521470)
Presupun ca mergeti la 5 colturi la Gemi Center.

yep... e frumos si acolo...

Daci 29-07-09 22:15

Vineri cred ca vin si eu...ca n-am mai fost de luni de zile la intalnire, numai ca s-ar putea sa vin cu alta masina...nu a mea, a lui tata...Motivul, a plecat in concediu si a lasat diesel-arul cu rezervorul plin, pacat sa stea, poate se evapora...
@h0rm0n, la ce ora se ia masa la pizza?

ar75gti 30-07-09 16:35

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 2521380)
de am avea totzi cate o coaja ca si a ta, ar fi perfect!
hai vineri pe acolo, ca eu chiar is curios ce tzia facut maestrul! :))

ok..ne vedem vineri...coaja suna f bine,datorita maestrului criss..:))

ar75gti 30-07-09 16:37

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 2519743)

mishu..vii si tu vineri,da?sper ca te-ai facut bine...

squid 31-07-09 11:41

cred ca vin si ue diseara :)

Dragster 31-07-09 11:56

Quote:

Originally Posted by squid (Post 2524941)
cred ca vin si ue diseara :)

Inseamna ca vom fi multi:lol:

Daci 31-07-09 22:43

Pana la urma cati ati fost?

Dragster 31-07-09 22:45

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 2526312)
Pana la urma cati ati fost?

Multi....:lol:chiar mai multi decat ma asteptam!!

Black Pearl 31-07-09 22:54

48 Attachment(s)
Si am fost chiar multi azi. Cateva ( :lol: ) poze, fara cenzura:

Dragster 31-07-09 22:59

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2526339)
Si am fost chiar multi azi. Cateva ( :lol: ) poze, fara cenzura:

Cum adica fara cenzura????...lipseste o poza!!:oops:

Black Pearl 31-07-09 23:25

66 Attachment(s)
Continuarea :D , tot fara cenzura:
Nu lipseste nici o poza :D

xerror vtr 01-08-09 00:06

minunat iar nu am ajuns,ce nasol!

ar75gti 01-08-09 08:06

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2526403)
Continuarea :D , tot fara cenzura:
Nu lipseste nici o poza :D

frumoase poze black pearl...daca stiam ca intalnirea e cu sedinta foto,spalam si eu cotetzu meu...:)

NEo007 01-08-09 08:13

Cati ati fost :) Pfu :)

Dari 01-08-09 09:35

Multumim pt poze Lil Lee! Multa lume intrdevar. Welcome Mihai(sper ca am retinut bine)!Ai gasit locatia pana la urma;)

Black Pearl 01-08-09 09:37

ar75gti, lasa ca speli masina pe vinerea viitoare, cu toate ca in poze se vede curata. :D

Din cate am ''numarat'':lol: eu acum in poze, am fost 21 de masini. Noi am fost cu mult mai multi. A fost si absstrakt, dar fara masina.

Cu palcere Dari, si altadata. Numai ca nu ai vrut tu sa aparai in poze! Dar te prind eu altadata :lol:

absstrakt 01-08-09 10:09

asa mult ati mai stat? vad ca deja in ultimele poze e intuneric:P las ca data viitoare ajung si cu masina

mihait 01-08-09 16:28

Am vazut multe masini frumoase unele preparate cu mult bun gust si altele frumoase asa stoc din fabrica (honda) :shock: sunteti o gasca mare ma bucur ca pot sa vad masini asa superbe sper sa gasesc si eu timpul necesar si baniiii pentru a transforma masinuta mea intr-o adevarata frumusete 4tuning :D

absstrakt 01-08-09 20:49

e 1.8 t?:P

ar 79 dix 01-08-09 21:52

vinerea viitoare sucu ii din partea mea, numai sa fiu acasa, sa nu fiu plecat in vreo cursa!

Black Pearl 01-08-09 22:53

:D joi e ziua ta! ;)

ar75gti 02-08-09 13:03

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 2527940)
vinerea viitoare sucu ii din partea mea, numai sa fiu acasa, sa nu fiu plecat in vreo cursa!

la multi ani!!!...ar79dix..;)

lucster 02-08-09 20:13

omg cum sa dai jos jantele de pe gti si sa pui astea? :shock: si stopurile...

in mod normal m-as pune bine pe langa tine, ca e masina mea preferata (dupa R32), dar daca nu o iubesti asa cum e (performance mods = ok), nici eu nu te pot iubi :-P

h0rm0n 02-08-09 20:28

Bine ca-i joi :cry:

La multi ani ! Dix-ule...!!!

@lucster, Aline tu esti? :twisted: sau te confund ?
@ar75gti, sa o stapanesti sanatos... e frumoasa foc !

lucster 02-08-09 20:33

De ce si-ar pune Alin nicku lucster? :lol:

h0rm0n 02-08-09 20:51

de ce, nush...

dar dupa rasp. tau, clar te confund...
la intalnire am venit cu un prieten de la Sebis... si avea un Mercedes... si tot imi spunea ca urmatoarea masina va fi GTI... dar i-ar place foarte mult si R32... si aici mi te-a adus in gand ca ai fi tu !

dar acum ma uit mai bine, tu ai un C230, si el are un A200... :oops:

PS: nici nush daca are NICK pe acest forum !

absstrakt 02-08-09 22:39

luc...dupa ce o vezi live o sa iti schimbi parerea...

ar75gti 02-08-09 23:03

Quote:

Originally Posted by lucster (Post 2529533)
omg cum sa dai jos jantele de pe gti si sa pui astea? :shock: si stopurile...

in mod normal m-as pune bine pe langa tine, ca e masina mea preferata (dupa R32), dar daca nu o iubesti asa cum e (performance mods = ok), nici eu nu te pot iubi :-P

sorry pt tine man..nu sunt gay:)...deci nu ma poti iubi si nici nu as vrea sa te pui bine pe langa mine,nu suport lingaii...referitor la cotetul meu....nu cred ca ai avea prea multe de spus..;).....invidia sa fie oare???..hmmm..:))..voi ce ziceti?..astept pareri..ceao

ar75gti 02-08-09 23:06

Quote:

Originally Posted by h0rm0n (Post 2529561)
Bine ca-i joi :cry:

La multi ani ! Dix-ule...!!!

@lucster, Aline tu esti? :twisted: sau te confund ?
@ar75gti, sa o stapanesti sanatos... e frumoasa foc !

multam fain h0rm0n...sa fii sanatos!..;)

NEo007 02-08-09 23:56

De la niste gusturi personale la invidie eu zic ca e cale lunga. Sa nu exageram totusi.. Jantele imi plac, dar stopurile cu toate ca sunt Hella eu le consider kitch-oase. Bineinteles gusturile nu se discuta, tie sa iti placa masina ca doar o faci pentru tine nu pentru pareri nu? Eu mi-as fi pus ceva mai OEM'ish pe leduri :)

ar75gti 03-08-09 00:05

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 2530010)
De la niste gusturi personale la invidie eu zic ca e cale lunga. Sa nu exageram totusi.. Jantele imi plac, dar stopurile cu toate ca sunt Hella eu le consider kitch-oase. Bineinteles gusturile nu se discuta, tie sa iti placa masina ca doar o faci pentru tine nu pentru pareri nu? Eu mi-as fi pus ceva mai OEM'ish pe leduri :)

ai dreptate neo..:)..nu e invidie,glumeam..precis tipu are vreo 2 mertzane,,tunate cu muuult bun gust...heheee,nu un cotetz kitch-os ca al meu:)...si referitor la stopuri..nu peste mult timp,vor fi fumurii...hmmmm neo,...cata dreptate ai omule...cu ce te ocupi??;)

dj_crapone 03-08-09 00:53

as vrea sa-mi schimb culaorea masinii, daca are cineva vreo idee... am cateva poze pe profil...arata bine si asa(cred) dar vreau ceva mai spectaculos...am primit o idee de portocaliu lamborghini...ce ziceti?:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 10:05.

- Copyright 2026 4Tuning