![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
nici sa n-aud, VI LA INTALNIRE !!!! S-a hotaratg gata 8) |
am vb cu mecanicu`. maine la 9 sa fiu la el sa se uite la injector si daca are unu sa `mi puna pana imi vine ala nou. de acolo era problema. consuma 16 in oras la mers frumos ca in loc sa pulverizeze imi dadea jet de benzina si cica arunca si in motor ca s`a dus garnitura de chiuloasa. maine pe la 1 cel tz sper sa fie gata.:D oricum ramane sa vb maine ca poate nu termina. Multumesc :D
|
poate ajung si eu, ca sunt plecat...!
|
si eu sper sa ajung :D
|
gata, am rezolvat masina, am si frane chiar. Diseara i`m in:)
|
eu nu vin la intalnire.....
din cauza problemelor personale :( |
cand vor mai fi intalniri ?? poate sa vina oricine ? trebuie sa platesti ceva ? si mai am o intrebare care se tot joaca cu masinile seara pe Republicii ca ma deranjeaza din cs :lol: :lol: .daca am scuter pot sa vin si io la intalniri ? :???:
ms frumos. |
ooo ...presupun ca esti vecinu meu :)
da..are dreptate...care nu ma lasa sa "invat"pt bac ??? forjeaza masina pe republicii ? |
asta seara vazui vw corado pe Republicii, se cam grabea putin (putin mai mult) :lol: .adytzu_jerry eu stau langa blocul F5/6, de cateva zile ma plimb cu un scuter albastru mai deschis, poate ne cunoastem :rolleyes2
|
te asteptam la urmat intalnire...sau poate ne vedem in urmat zile ;) facem cunostinta....:)
am bacu si joi scap de el :) si vw corrado daca era rosu ...este al lui KalluVr6...;) |
pai eu din cate am vazut un singur vw corrado e in vl asa frumos. sambata unde sa tinut intalnirea ? ca am dat o tura de oras si pe partea aia cu strandu dar nu am vazut mai nimic, in afara de un logan de politie si un vw mai vechi tot de politie cu girofarele aprinse, cam nervosi ca sau uitat cam urit dupa mine si inca un baiat cu scuterele.
|
Sal,
Fratilor cand mai faceti o intalnire , liniute , masini tunate , chesti de genu anuntatima si pe mine sa facem si ceva filmat... Eu incerc sa realizez o emisiune auto si de ce sa nu apara si masinile tunate din valcea pe sticla . Ce ziceti ? Astept opiniile voastre pe mail .. [email protected] |
suna bine... asteptam emisiunea... ca masini se gasesc:)
|
asta ne`ar lipsi .. nu ne erau deajuns filmuletele de pe youtube... o sa avem si filmulete pe VTV :))
Ar fi ceva, realizat asa... un fel de promotor.. cu prezentare de masini... test-drive... etc .. BBafta :) |
ar trebui sa facem intalniri mai des acuma ca e vara si toti sunt liberi....daca nu acum atunci cand?
|
sambata :D
|
da....maine am ultima proba la bac si sambata imi dau rezultatele si am scapat ...
|
deci ramane pe sambata ? :D
dar hai sa nu fie la 10... macar pe la 8-9 .. sa stam mai mult ... data trecuta pe la 12 incepeau toti sa plece ..ca era prea tarziu |
La 10!!!,
la 8-9 nici nu se inopteaza ;) 8) |
sa-mi ziceti si mie unde va intalniti ca vreau si eu sa vin,daca se poate :-P
|
la 11:D:D:D ...ca la zece nici nu sunt stele pe cer:))....:)
vin si eu:) |
ce bine de voi care aveti masini si stati in orash`
.... la 9 fratilor ! |
ba esti cu capu ? daca s-a stabilit la 10... tu la 9 Laur la 11
|
la 10 e numai bine :-)
|
si unde ne intalnim?
|
asta vreau si eu sa stiu :oops:
|
unde am stat ultima data ? cei care nu stiu P.M :D ?
|
:)) VTV!! Ar fi ceva :))) eu mor de ras cand ma gandesc la ce emisiuni auto avem si cum prezinta cursele la stiri.....imi imaginez ce o sa iasa si aici!! Dar ar fi interesant.....daca s-ar face ceva profesionist si nu bataie de joc!
PS: Baiatul cu scooterul.....ce scooter ai? |
am un suzuki estilete albastru mai deschis cu numar de italia :rolleyes2 , si am o casca alba cu negru MOMOdesign 8) .
sa-mi dati si mie PM cu locatia :D . |
pana la urma se mai tine vreo intalnire asta seara ? daca da vreau sa stiu si eu ora si locatia :D.
|
da...ceva intalnire in seara asta ?dati pm sau postati aici locatia si ora
goe mai zicea ca vine :P |
se mai face ceva in seara asta ?
|
eu vin cu alexik da ne intalnim unde ne`am intalnit data trecuta a doua oara? :)
|
victor modifica'ti postul, nu avem voie sa spunem locatia pe forum :D
eu n'am stiut asta si mi l'am modificat deja :-P |
L-am sters lasa.......nici nu mi-am dat seama ca am pus locatia:oops::oops:......va rog sa ma iertati azi sunt cam "impiedicat":lol:
|
datzi-mi si mie un PM cu locatia si ora.pls
|
si eu vin... sper sa fie misto :)
ne vedem la 10 pe acolo... locatia ( unde ne`am dus aa2a oara la ultima intalnire... acolo unde e luminat... :) si avem loc toti ) |
A fost frumos. Multumim participantilor care nu au stat degeaba. Multumim Kalule pentru scaune si masa. Multumim politiei pentru sedinta foto.
|
multumim si baiatului cu 320d :)) care s`ia testat fortele cu VR6 :))
|
pacat ca nu am vazut si M3 in actiune intr-o liniuta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning