Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

ondin 28-09-10 15:06

Re: Hunedoara - Accidente

Astazi in jur de ora 15.30 la Santuhalm un alt accident auto cu 3 masini implicate.Pozele evenimentului apar sigur in presa.

SpYk3 06-10-10 16:13

http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...348565475.html

gelule cauta-l si beti o bere :lol:

*HD_85_GEL* 06-10-10 16:15

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3707162)
http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...348565475.html

gelule cauta-l si beti o bere :lol:

Mi-am mai facut un frate :lol:

ban_f_2005 06-10-10 21:58

acu vreo 20 min o toyota rav4(HD 99 PIS) tot unde or avut baieti accident o lovit un stalp sau un pom nu stiu exact fara raniti din fericire:-).....

alex_comisaru 17-10-10 21:18

de accidentul din fata de la hamburger stiti ceva?e de dimineata sau azinoapte

Kedy 17-10-10 21:21

Quote:

Originally Posted by alex_comisaru (Post 3735372)
de accidentul din fata de la hamburger stiti ceva?e de dimineata sau azinoapte

Azinoapte

alex_comisaru 17-10-10 21:37

stii ce sa intamplat?ca dupa cum sunt lovite masiniile nu imi dau seama...

r27kul 25-10-10 10:55

1 Attachment(s)
Ieri la manastirea Prislop!
Sfat: feriti-va de autobuzele chinezesti :) .

ondin 27-10-10 19:28

Mai ales daca aveti masini frantuzesti.
:)

adrian78bmw 08-11-10 14:41

Neacordarea de prioritate a stat la baza producerii unui grav accident de circulatie, sambata seara, in jurul orei 20:00, in localitatea Cristur, de langa Hunedoara.

Doi barbati au fost raniti grav in urma evenimentului rutier in care au fost implicate un autoturism si o motocicleta. Potrivit politistilor, se pare ca vinovat de producerea accidentului de circulatie ar fi soferul autoturismului, un barbat de 63 de ani, care, la intersectia strazii Ulita Mare cu DJ 687, din Cristur, nu a respectat semnificatia indicatorului "Oprire", iar in momentul in care a virat la stanga, nu i-a acordat prioritate de trecere motocicletei condusa de un tanar de 22 de ani, intrand in coliziune cu aceasta. In urma impactului, soferul motocicletei a fost ranit grav.

Leziuni grave a suferit si conducatorul masinii.

Kedy 08-11-10 16:25

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 3795015)
Neacordarea de prioritate a stat la baza producerii unui grav accident de circulatie, sambata seara, in jurul orei 20:00, in localitatea Cristur, de langa Hunedoara.

Doi barbati au fost raniti grav in urma evenimentului rutier in care au fost implicate un autoturism si o motocicleta. Potrivit politistilor, se pare ca vinovat de producerea accidentului de circulatie ar fi soferul autoturismului, un barbat de 63 de ani, care, la intersectia strazii Ulita Mare cu DJ 687, din Cristur, nu a respectat semnificatia indicatorului "Oprire", iar in momentul in care a virat la stanga, nu i-a acordat prioritate de trecere motocicletei condusa de un tanar de 22 de ani, intrand in coliziune cu aceasta. In urma impactului, soferul motocicletei a fost ranit grav.

Leziuni grave a suferit si conducatorul masinii.

Da am vazut si eu sambata seara accidentul pacat speram sa nu moara nimeni

SpYk3 15-11-10 12:57

o rupt semaforu :(
Link

ondin 15-11-10 13:02

Cum sa fie de vina pensionarul de 63 de ani daca tanarul de 22 de ani de pe motor avea n km la ora prin localitate si zona cu restrictie din cauza reparatiilor care nu se mai gata?
Pai la viteza aia degeaba te uiti de 2 ori, sa te asiguri, nu vezi nimic, si cand sa treci si tu, vrum, poc, poc, ca la desenele animate cu coyotul ala.

VIRUSDEVA 16-11-10 00:17

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 3814032)
Cum sa fie de vina pensionarul de 63 de ani daca tanarul de 22 de ani de pe motor avea n km la ora prin localitate si zona cu restrictie din cauza reparatiilor care nu se mai gata?
Pai la viteza aia degeaba te uiti de 2 ori, sa te asiguri, nu vezi nimic, si cand sa treci si tu, vrum, poc, poc, ca la desenele animate cu coyotul ala.

Din moment ce nu acorzi prioritate esti gata

JAF 18-11-10 00:21

cu parere de rau,mosneagul a fost de vina..clar..pt ca din moment ce nu e nici un radar sa iti inregistreze viteza nu poti dovedi absolut nimic..si totul se rezuma la neacordare de prioritate...si mai grav este k,baiatul ce a suferit accidentul,nu mai este printre noi,s-a luptat aproximatix o saptamana intre viata si moarte,dar nu a rezistat..a incetat din viata si s-a ridicat la ceruri..dumnezeu sa-l ierte..iar cei care nu stiu sa circule le urez sa stea acasa si sa isi traga un glont in cap..ca nu e mare pierdere pt noi..

ondin 19-11-10 11:01

Asa poti spune si de cei care circula cu sute de km la ora pe drumurile publice pe unde mergem si noi cu parintii si/sau cu copiii, mai bine sa se impuste singuri daca vor andrenalina pura, fara sa mai riste viata altora.

VIRUSDEVA 21-11-10 14:42

sincer eu ma mai las pe acceleratie seara cand nu e nimeni pe strazi:rolleyes2 dar in limita bunului simt:lol:

ondin 21-11-10 16:54

Cu totii o mai calcam din cand in cand ca doar nu suntem sfinti, dar daca tot mergem cu xxx km/h pe drum principal unde maxim permis este 50 sa zicem si ne taie calea unul cu pegasul, atunci asta nu mai are nici o vina, ca ne-o asumam noi pe toata.

VIRUSDEVA 21-11-10 17:30

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 3831347)
Cu totii o mai calcam din cand in cand ca doar nu suntem sfinti, dar daca tot mergem cu xxx km/h pe drum principal unde maxim permis este 50 sa zicem si ne taie calea unul cu pegasul, atunci asta nu mai are nici o vina, ca ne-o asumam noi pe toata.

Daca eu merg cu 100 km/h in centru de exemplu...si imi sare un dobitoc aiurea in fata fara sa se asigure....sincer as mai accelera putin sa fiu sigur ca il pocnesc

problema e ca raman fara permis si o amendicica pentru viteza...dar poate asa se mai potolesc si ei

doru_s 21-11-10 17:50

si cu micul dosar penal pentru vatamare din culpa .... ce faci ?!!!

VIRUSDEVA 21-11-10 17:52

din moment ce nu e din vina mea nu ar trebui dosar penal

SpYk3 21-11-10 19:27

Quote:

Originally Posted by VIRUSDEVA (Post 3831486)
nu ar trebui

3 cuvinte mari,pacat ca la noi nu inseamna nimic

puiu 22-11-10 17:12

m-am razgandit

ondin 23-11-10 12:02

Quote:

Originally Posted by VIRUSDEVA (Post 3831486)
din moment ce nu e din vina mea nu ar trebui dosar penal

Cum sa nu fie mai vina ta daca mergi cu 100 km/h intr-o zona unde maximum permis de lege este 50 km/h? Ideea este ca daca tu mergi cu 50 km/h si sare doamne fereste un nebun in fata ta, ai posibilitatea sa il eviti sau daca il lovesti in ultima instanta poate nu il omori. Cu 100 il omori sigur. Si nu cred ca vrei cineva sa afle consecintele acestor acte de vitejie sau cel putin sa se gandesca cel putin la asa ceva.

puiu 24-11-10 09:42

asta am vrut sa spun si eu. dar m-am razgandit, nu cumva sa intru in polemici cu unii si altii, dar e foarte corect ce ai spus......:-)

ondin 24-11-10 10:14

Nu este vorba neaparat de polemica, chiar daca din lupta de idei se naste progresul, insa nu poti sa conduci beat manga sau fara permis de conducere, respectand in rest toate regulile de circulatie si chiar daca lovesti 3 dacii parcate aiurea, 2 gagici bete care traverseaza pe rosu si rupi o bicla in 2 care iti cade in fata masinii din pom, sa spui ca tu nu ai nici o vina ca ai respectat viteza legala si ca ai trecut pe verde pe sub pom.

VIRUSDEVA 24-11-10 12:47

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 3839376)
Nu este vorba neaparat de polemica, chiar daca din lupta de idei se naste progresul, insa nu poti sa conduci beat manga sau fara permis de conducere, respectand in rest toate regulile de circulatie si chiar daca lovesti 3 dacii parcate aiurea, 2 gagici bete care traverseaza pe rosu si rupi o bicla in 2 care iti cade in fata masinii din pom, sa spui ca tu nu ai nici o vina ca ai respectat viteza legala si ca ai trecut pe verde pe sub pom.

asta e clar

Kedy 24-11-10 18:52

Cam mult oftopic, mutativa pe discutii

Creative256 25-11-10 09:41

Am avut si eu o zi superba azi, ca sa fiu scurt, duba+sofer idiot+masina mea = love.... Rezultatul masina gasita cu aripa stanga fata infundata si rosie... Politie nervi alea alea.

blackjack 25-11-10 09:58

naspa :( ... bine ca nu a fost mai grav

*HD_85_GEL* 23-02-11 01:36

Si ca sa mai scriem cate ceva si in thread-ul asta, vreau sa va spun ca in data de 19.02 la ora 19:00 am fost nefericitul conducator auto al unui VW polo (masina fratelui) care a fost lovit frontal de una bucata domnisoara care nu mi-a acordat prioritate intr-o intersesctie semaforizata.... o sa revin si cu niste poze cand voi intra in posesia lor

BaLaurzor 23-02-11 01:38

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 4111912)
Si ca sa mai scriem cate ceva si in thread-ul asta, vreau sa va spun ca in data de 19.02 la ora 19:00 am fost nefericitul conducator auto al unui VW polo (masina fratelui) care a fost lovit frontal de una bucata domnisoara care nu mi-a acordat prioritate intr-o intersesctie semaforizata.... o sa revin si cu niste poze cand voi intra in posesia lor

gelu tu ai o treaba cu intersectiile si prioritatea

*HD_85_GEL* 23-02-11 04:07

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 4111913)
gelu tu ai o treaba cu intersectiile si prioritatea

Da asa se pare, dar de data asta eu am fost cel nevinovat si tot ma plesnit necazu' :cry:

F.R.Sonic 23-02-11 08:05

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 4111952)
Da asa se pare, dar de data asta eu am fost cel nevinovat si tot ma plesnit necazu' :cry:

Las' bine ca esti ok...tabla e tabla...s-asa ii facea figuri polo-u ala lu fraito ;)

Kedy 23-02-11 09:46

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 4111912)

Ba Gelutzu ai progresat de la gabori la scroafe :lol: :lol: :lol:

P.S. las bine ca esti tu ok si nu ai fost vinovat o faci pe asigurarea donsoarei ;)

ban_f_2005 23-02-11 12:19

care ce stiti de accidentu de la calan cu bmw?

*HD_85_GEL* 23-02-11 13:18

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4112340)
Ba Gelutzu ai progresat de la gabori la scroafe :lol: :lol: :lol:

P.S. las bine ca esti tu ok si nu ai fost vinovat o faci pe asigurarea donsoarei ;)

da asa am zis si eu, dar chestia e ca asigurarea nu acopera daunele, o sa trebuiasca sa dau in judecata asigurarea si pe tipa respectiva. E c-am complicata treaba ca reparatia totala ma costa 209 milioane iar asigurarea ma despagubeste cu 89 milioane :sad:

adrian78bmw 23-02-11 13:24

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 4113018)
da asa am zis si eu, dar chestia e ca asigurarea nu acopera daunele, o sa trebuiasca sa dau in judecata asigurarea si pe tipa respectiva. E c-am complicata treaba ca reparatia totala ma costa 209 milioane iar asigurarea ma despagubeste cu 89 milioane :sad:

209 milioane?cred ca nici intreaga nu mai facea atat masina..eu zic sa iei banii de la asigurare vinzi masina asa cum e si iti iei altceva..Apai la ce preturi baga aia la piese nici e de mirare ca nu le ajunge plafonul ala de asigurari si banii si impart inspectorul de daune si cei de la service..

BaLaurzor 23-02-11 13:26

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 4113032)
209 milioane?eu zic sa iei banii de la asigurare vinzi masina asa cum e si iti iei altceva..Apai la ce preturi baga aia la piese nici e de mirare ca nu le ajunge plafonul ala de asigurari si banii si impart inspectorul de daune si cei de la service..

5000E , hmm, dc nu-ti da totala ?

Kedy 23-02-11 13:43

Quote:

Originally Posted by ban_f_2005 (Post 4112853)
care ce stiti de accidentu de la calan cu bmw?

Il stiam eu pe baiatul care a murit, era un fost coleg de-a lui frate-mio si fata care conducea am auzit ca a ramas fara picioare(paralizata de la jumate)
Dumnezue sa-l ierte.

detalii:
http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...commentsPage-1

All times are GMT +2. The time now is 14:39.

- Copyright 2026 4Tuning