![]() |
Re: Various !
2 Attachment(s)
..........
|
1 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
de data asta e mai bine |
1 Attachment(s)
......of am uitat sa o bag si pe asta
|
2 Attachment(s)
si eu cevea p'aici :D
|
vreau si eu peisaju asta pls...
|
1 Attachment(s)
iote backu'
|
ms mult...
|
2 Attachment(s)
~~.The Game.~~
|
6 Attachment(s)
m-am inscris si eu azi :D pare fain chiar cautam oameni cu care sa discut despre vt pai uite cam ce am facut pana acu :D sper sa va placa.
|
2 Attachment(s)
Salut! iata si o masina modificata de mine (a treia de cand lucrez in acest... domeniu).Pareri...
|
pt comentari si pareri aici https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari/page-41.html ;)
|
3 Attachment(s)
inca o incercare de a mea :D este facutca de la zero am inceput cu un desen de mana si apoi l-am construit-o in ps sper sa va placa
|
daca chiar ai facut-o tu esti tare...bravo!;)
ps:mi-ai furat ideea....incepusem sa fac si eu ceva tot de pe urma unei schite scanate dar nu am mai apucat...am fost cu concursul... |
ms ms! lasa ca ai tu timp sa o termini si pe aia dupa mine concursu erea mai imp
|
Ma car
3 Attachment(s)
Re all i'm back :D sper sa va placa ultima mea lucrare
|
waaaaa ! zvonurile sunt adevarate ...inca mai traiesti ! :lol:
Frumos rau mustangul, fffff curat ...mai putin scrisul cu GT :rolleyes2 |
5 Attachment(s)
ce tare is ... uite :D
|
da' tare te mai crezi :lol:
|
cum ai putut sa macelaresti lambou'?:shock:
|
Quote:
|
pt el tuning virtual inseamna sa pui pe o masina orice ,nu conteaza ca are alta culoare .e din alt unghi etc ;)
|
mai ai de invatat L33L00 ...eu zic sa te uiti pe niste tutoriale ..si sa incerci sa lucrezi mai curat :D Lucrarile de mai sus sunt jalnice :| p bune
|
avetzi super mare dreptate trebuie ceva tutoriale sau poate nu o fi facut pt vt :P si totusi imi pare rau de murcheliago acela e bataie de joc sry
|
Alta de la mine :D
2 Attachment(s)
Buna seara iata inca una de la mine ... mai pun una mai tz o retusez sper sa va placa ;)
|
Kolegule de cand nu te am mai vazut pe aici ......a trecut ceva timp ... :lol:
Ca sa primesti comentari posrteazo si tu aici https://forum.4tuning.ro/showthread.p...158#post361158 ;) |
Iote E-30
2 Attachment(s)
Interesant ori BA ?? deci este e-30 GTR cu volan dispus central :) in caz ca nu intelegeti ce este cu casca aia mare pe mijloc :D
|
L300L lambou' ala e a lu copos ? :D
|
8 Attachment(s)
:)) glumeam mah cand ziceam ca is bun .... voi .... blabla bl;a....etc
uite altece de vectra aia is multumit ... da nu pre imi place k nu e pre bine retusata |
frate knd tunezi o masina....nu pui tatuaje cu rapid,steaua,f.c scuipa in balta si alte echipe de fotbal,bascket,hamball si alte sporturi ca astea se pun dek pe autocarele echipelor respective...si nu am mai vazut parbriz jumate rosu si jumate albastru...naiba iti cam bati joc de niste masini super misto(lambo,ferrari)
|
nu stiu ce s azic totusi parerea mea ramane neschimbata un singur lucru am de spus >>>Tutoriale<<< a si inca ceva ai grija cand adaugi spoilere,jante... etc. ca nu s din aceeasi poveste... nu imi lua in nume de rau da mai incearca pe bune
|
2 Attachment(s)
una mica...:???:
nu cred k o mai termin... |
frumoasa frumoasa bravo !
a si ce techinica folosesti la carbon ?? ca arata bine :D |
ms 8) :D
eu nu sunt multumit de lucrare:lol: carbonul alah nu da bine absolut deloc...se vede invers decat trebuie textura si e prea luminat pt mediul ala....tehnica......cauta si vei afla;) |
ms oricum stiu mai multe technic da parca nu ies totusi asa :|
|
3 Attachment(s)
ce ziceti si de bmw meu ?????????? este ceva de el ????
|
2 Attachment(s)
~~!!The Game!!~~
|
2 Attachment(s)
:D:D...frumos?
|
Quote:
Oricum bv ;) , sa muncesti mai mult la brush, ca poate ajungi ca NOM15 :twisted: |
2 Attachment(s)
hihihihi Urusuletzul Rullez ..... da stiu prelungirea spoilerului este stramba ....
|
2 Attachment(s)
Ce ziceti de honda mea???
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning