![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
13 Attachment(s)
Si pozele promise cu americanele:D
|
Absolut superbe! Imi aduc aminte de filmele cu Bandit...
|
Cred ca se vor putea admira vineri la stadion daca totul merge bn maine;)
|
Quote:
|
Pai cel putin unul din motoare era scos...parca...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
[QUOTE=Priki;3001011]Salut ionut.....
Eheee,sal.Ce mai zici domnule?Ma bucur k ti-ai luat Golfu.Uite sa te uiti pe vwvortex.com sa te mai inspiri de pe-acolo.Mai ales la do it yourself(diy). |
Frumoase americancele alea! Dar nici Golful e de laudat :)
|
Quote:
|
Quote:
Astea le-am luat acum intr-o stare foarte buna. |
Ce motorizare au ?:D
|
2 Attachment(s)
inca o americana
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu sa iti spun ce motor sau ce putere are uite si un link cu modelul asta:arrow: http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Charger_(LX) |
Daca aveti vreo "americana" cu tractiune spate de vanzare, sa-mi spuneti si mie. Mi-as lua una numai pentru drift...
|
Americancele nu prea sunt renumite la drift, fiind grele majoritatea cutie automata, destul de greu sa gasesti o cutie manuala pe un motor care sa merite sa mergi cu el in drift pe o caroserie de peste 1400kg, ma refer la un 5.7 sau mai mare.
Dar daca cauti o mashina cu tractiune spate, semi americana (a fost fabricata si in state), am Capri-ul meu de vanzare :D, se invarte destul de bine. |
Ia vezi masina de la semnatura de la mine thunder :)
|
Si cam cat vrei pe Capri-ul tau?
@Scarto: caroseria imi place insa caut o motorizare ceva mai puternica. Torusi, la ce pret o dai? |
Ai PM
|
Atunci poate ofera careva un ursulet :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
poza este veche ,
nu este busita dar arata altfel acum https://forum.4tuning.ro/348-zona-com...0-mil-fix.html arata ceva de genu asta, produsul final ar iesi bestial unicat in romania |
Da ai facut/o si vopsit/o negru mat????...
|
Quote:
|
Quote:
|
HAHAHA....pai astep k sa imi vina calculatorul de la resoftat si sa fac reglajele masini si apoi vorbim!....dar pe ce dam!!!...k dak nu eu dau cu spatele:D:D:D
|
[QUOTE=DarkNight_Racer;3052666]HAHAHA....pai astep k sa imi vina calculatorul de la resoftat si sa fac reglajele masini si apoi vorbim!....dar pe ce dam!!!...k dak nu eu dau cu spatele:D:D:D[/QU
cu spatele dam pe bani pe o suma modesta ca eu nu am salariul tau de cop si inainte dragracer 400 m fara bani, ma ofer voluntar sa-ti testezi noul calculator cu mine sa vedem ce poate mititica:lol::lol::lol: si pe bani mai multi m-as da cu tine da pe distante de genu piatra neamt -bicaz dus intors sau piatra neamt- targu neamt dus intors intelegi k aici am mai multe sanse |
Lasa k ne intalnim la Vali la atelier si o sa vedem atunci....si pe criza asta nimeni nu prea ami are bani de aruncat, asa k lasa drumuri lungi si cautam undeva de 400 m...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Asa e Cosmine, prietenii tot prieteni raman, nu plagiatori!...abia astept sa scot "fiara" pe asfalt cu noua putere a ei si o sa-ti onorez provocarea, dar numai o plecare k la cati bani a papat masinuta nu mie bine sa-mi bat joc de ea-intelegi?...
|
1 Attachment(s)
Aline , sper ca ai stelajul de bere pregatit la rece pt mine da ?:P
Poate ajung si eu vineri la intalnire... ca nu am mai fost de ceva timp:) |
Modificarile aduse pentru a ajunge la puterea aceasta au fost:
Filtru de aer Sport de inox Marire debit pompa de benzina Presiunea marita de la 0.8 Bar la 1.2 bar la turbina Si sper pe viitor sa mai fac si alte lucruri .. oricum parerea mea este ca rezultatul actual este destul de bun .. |
Ai iesit bine la raportul putere-modificari, acum la presiuna asta in turbo nu stiu daca o sa tina mult, sa nu cedeze, acum depinde de turbina :|
|
Daca ai masurat la volanta dai tu berea ca e sub 200:))
|
Putere la roata tati :P nu la volanta
Am hartiile doveditoare :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning