![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
va multumesc mult pentru urari.am sa mai trec pe la intalniri sa fiu sigur ca se face treaba buna si ca evolueaza treburile spre bine!!!;)
|
:) Speram sa te intorci printre raceri!!!:))
|
10 Attachment(s)
cei care nu ati fost la suceava la accelerare ati avut ce pierde.
a fost foarte frumos, vremea insorita, numai buna de alergat. pacat, insa, ca din piatra au fost FOOOOAAAAARTE putine masini. ii salut pe cei cu care m-am intalnit acolo. urc cateva poze, cele mai multe din zona de asteptare, pentru ca nu am avut timp sa fac, chiar daca am ajuns printre primii acolo. sper ca la urmatorul eveniment din zona sa fie mai multi pietreni. |
mie imi pare rau k nu am putut ajunge...am avut examene..alea alea..mama lor!
am auzit de la baieti k a fost super mishto.. NT33EXE tu ce ai facut te`ai bagat la concurs??:D app te`am vaz ieri prin oras:) |
sa bagat ,dor na mers degeaba pina la Suceava
|
Quote:
|
la grupa F(ce mai tare grupa)a cistigat FILIP cu subaru STI cu
cu alte cuvinte ne-am intors de la Suceava cu 2 trofee(trebuia 4 dar si-au oprit si ei 2 pe ochi frumosi) al 2-lea trofeu la luat KRISTY cu focus-ul |
Bravo fratilor....tinetio tot asa!!!
|
Quote:
|
Quote:
stiam k se baga dar am spus`o asa k sa aflu mai multe detalii despre rezultate... |
Cam ce e mai important e ca avem 2 cupe la PN. Felicitari invingatorilor.
|
1 Attachment(s)
dak imi permite si mie lumea as dori sa pun o poza aici ... e o simpla diploma :-))
nu vreau sa ma laud...dar merita :-)) |
FELICITARI PENTRU CASTIGATORI!!!
sper ca la urmatoarea legala sa "fur" si eu o cupa 8) |
Ce premii s-au dat la castigatori?
|
Stiti cine a facut jurizarea? pt tuning expo?
Bravo Khristy , Bravo Alin , Filip la fel ... Si Felicitari si lui Yla ...Cel de-al treilea castigator al nostru ! Trebuia sa ramana sa participe ...lua cu siguranta!!! Iar pt Geo ...s-a convins ca in provincie nu sunt exigentele asa mari ca la Buc ...si se putea un premiu si pentru el!!! Bravo baieti ...e bine!!! |
Quote:
|
mersi !! .
|
Felicitari Khristy!!
|
Cu placere ...o meriti! Poate te-ai ofticat ...dar sa stii c nu e cum ai zis tu ! Nu stiam ce se va intampla la SV ...pur si simplu nu am avut posibilitatea sa ajung ...am niste probleme acum ...si na ...pana se rezolva u pot face nimic.
|
aline, ar fi in beneficiul promovarii tuningului si al imaginii acestuia precum si a tot ce tine de el o mediatizare a rezultatelor obtinute de castigatorilor de la suceava in media locala.
nu mai zic de faptul ca ar fi bine ca periodic sa apara cate ceva semnificativ in mass-media. daca ai nevoie de lobby te pot ajuta.;) |
Quote:
O idee f buna John... si... felicitari pt prestatie !!! |
Felicitari tuturor celor din neamt care au participat!!! a fost foarte tare la suceava!!, incercati sa faceti si in piatra neamt o cursa, primarul vostru pare de treaba poate o sa va ajute cu ceva aprobari
|
Felicitari pentru rezultate:D la cat mai multe realizari:D
|
khristy > merci! odata cu indeplinirea proiectelor din vara asta sper sa scot un ALH superdotat ;)
cum zice si 26wrc ar fi foarte bine venita o cursa la noi. chiar daca nu gasim drum decat pe 201 m (pentru distanta asta ar fi cateva locatii). s-a mai facut la satu mare anul acesta si a iesit super. |
Ne-am gandit la 201 m pt vara asta ...sa vedem cum facem ...si John da-mi mai multe detalii despre ideea cumediatizarea. Uite id-ul meu ali_ump2004 sau la tel.;)
|
uite acu cat o fost campania electorala..trebuia domnu primar sa ne ajute si pe noi cu un show cva..frumos...cum se fac si in orasele mai mari... doar era benefic si pt el..:) dar poate poate o sa ne ajute si pe noi sa ne acorde macar o zi pe an in care sa facem ceva frumos cu masinile si motoarele din oras!
|
si cam unde ar fi loc pentru asa ceva in acest oras?
|
Quote:
|
pe drumul spre izvoare ar merge...
pe orhei si aici cred ca ar fi foarte simplu si devierea circulatiei |
Felicitari tuturor celor din neamt care au participat!!!
|
Cum au putut sa opreasca traficul de pe Str. Stefan cel mare pentru turul Romaniei de ciclism...poate or putea sa ne ofere si noua o strada pentru un eveniment!!!!
|
Cel mai bine ar fi Duminica pe fermelor sa blocheze circulatia complet... pentru ca dak ar fi sa respectam si noi regulile din UE masinile mari (Tir-urile) nu ar trebui sa circule sambata/duminica asa ca nu ar avea nimeni ce sa comenteze! deci ar fi o chestie ... insa sa se anunte pt. a sti toti ca duminica circulatia e inchisa duminica...
|
Pe Fermelor e locul ideal......da nah.....trebuie apraobari peste aprobari......e mult de munca si nimeni nu-si prinde urechile in asa ceva!!!
|
Quote:
|
Se voteaza sus pe pagina !!!!! Sunt 2 optiuni BORA SV sau BORA NEAMT https://forum.4tuning.ro/91-suceava/80908-bora-vs-bora.html
|
hai, mai, aline...las-o balta ca acum nu mai are rost...inteleg supararea si frustrarea dar trebuie sa acceptam ca se intampla si lucruri nedorite. mai sunt si alte show-uri si acolo poate va fi altfel...
|
n`am cuvinte ...o cacealma de toata frumusetea...
oricum s`a votat aiurea ..... masinile is ok aman2..adik fiecare e frum in felu ei.... faza tare era...daca se ducea grasanu cu bora lui..mai aveau aia atata de comentat? |
Spuneau ca nu merita premiul pt. ca e taxi...:):):)
stai linistit ca gaseau ei un motiv..;) |
Mda ...nu cred ca o intelegi John! Am cladit o comunitate si nu permit nimanui sa isi bata joc de ea ! Cu atat mai mult cu cat ne-am ridicat foarte repede si unii nu suparta sa fim mai sus ca ei!!! Asta ma seaca pe mine cel mai mult si te mai fac si pe fata!
|
Mah Alin ia mai dai in .... ca nu au ce ne face!Am vazut ce fel de oameni is si de akum ii ignoram! Doar toate chastile astea sau intamplat din ura si invidie ....ia sa fi avut ei o Bora ca a lui Geo si noi Bora lor, tot la fel se intampla aveau ce ne zice ,,ce ba voi ati venit cu o fusta si niste jante si aveti pretenti de masina tunata,,! Lasa ca o sa se intoarca roata si o sa mai fie concursuri sa vedem atunci cine are dreptate noi sau ei!!! Sau eventual ar trebui mers pe teren neutru fara nici o influenta asupra juriului sa vedem care e premiata!!!Da oricum nai cu cine .....
Cu postul asta nu vreau sa jicnesc pe nimeni .... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning