Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

Old_boy 14-03-10 23:18

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

pacat ca n-a fost si BTL-ul sa intregeasca gasca... cu toate ca organizarea a lasat de dorit imi pare bine ca ne-am vazut :)

popasan 14-03-10 23:22

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3183491)
pacat ca n-a fost si BTL-ul sa intregeasca gasca... cu toate ca organizarea a lasat de dorit imi pare bine ca ne-am vazut :)

Subscriu, si era Dacia cea mai bine finisata d.p.d.v al detaliilor, dar sa nu ne agitam ca va strange si BTL-ul cupe anu' asta, nu imi fac griji:-P pentru asta.

Old_boy 14-03-10 23:24

dap nu-mi fac probleme... sper sa te vad si pe tine in mai... da cu masina live nu printata pe tricou ca ieri :lol:

popasan 14-03-10 23:29

:peace: decat deloc a fost bine si asa, daca nu ii gata cat de cat pana in mai fac pliant cu masina si impart la cei prezenti acolo :lol:

RobertRFG 15-03-10 00:17

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 3183499)
Subscriu, si era Dacia cea mai bine finisata d.p.d.v al detaliilor, dar sa nu ne agitam ca va strange si BTL-ul cupe anu' asta, nu imi fac griji:-P pentru asta.

Mare adevar ai grait...pacat ca nu a fost

BTL-gordini 16-03-10 14:31

Deranjam multa lume cu aparitia mea:lol:, asa s-au bucurat altii;). Oricum e pacat pt.cei ce au vizitat acest show si puteau sa vada mult mai multe masini frumoase. Prietenul Calin, Robert si alti au pus punctul pe I:D. Pacat ca nu promovam si masinile care mai sunt inca pe drumuri si dau clasa multor marci.oricum frumos show vazut din poze.:lol:

LKS 16-03-10 18:55

Ce va mai cacati pe voi, daca vroiai sa o expui, te agitai mai mult si gata. Altii au putut. Nu mai faceti pe victimele atat !

EVenelinno 16-03-10 21:28

tocmai ca NU a vrut ... si cand a vrut(anul trecut) a fost refuzat..

Old_boy 16-03-10 21:29

oricum erau uni care chiar nu aveau ce cauta acolo... cu masini in lucru ne vopstie etc...

popasan 16-03-10 23:29

DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

Eu nu inteleg ce atata scandal pe tema asta, Dani a decis sa nu vina cu masina si gata, a fost alegerea lui si trebuie sa o respectam ca atare.
Sa-i lasam si pe altii sa se bucure, cum zice si Old_boy au fost unele masini care nu aveau ce cauta acolo, dar asta este sa trecem peste asta si sa terminam cu off topic-ul.

BTL-gordini 17-03-10 07:59

LKS-ule eu nu am vrut sa expun masina, daca citeai mai in detaliu iti dadeai seama. E pacat ca ascudem multe lucruri si nu dam cartile pe fata,tipic romanesc, dar sa o lasam asa . Am incheiat din acest moment acest subiect.
Merci Caline interventie.

1310 21-03-10 14:41

btl, ce mai face masina ? nu ne mai incanti privirea cu niste poze ?

BTL-gordini 22-03-10 08:56

Mai ce sa faca ,mai mult prin garaj si la sfarsit de saptamana cu ea la o speciala prin oras, acuma ca a dat si ghioceleul altfel e si aderenta.Poze nici nu am mai facut la ea.

1310 22-03-10 16:21

ma bucur sa aud asta dar totusi, sa-i faci si tu niste poze :D

popasan 22-03-10 19:00

Dupa ce le montezi, sa pui si ceva poze, sa vad si eu cum pica, ca de fiecare data cand vii cu masina pe la mine eu is cu capul in perna:lol:

sr_cristi 22-03-10 19:38

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 3209505)
Dupa ce le montezi, sa pui si ceva poze, sa vad si eu cum pica, ca de fiecare data cand vii cu masina pe la mine eu is cu capul in perna:lol:

pot sa intreb si eu ce sa monteze ? :D nu de alta dar mor de curiozitate :D

BTL-gordini 23-03-10 11:34

E vb de de niste rame crom de ochelari pe care mi-i le-a facut Calin cadou.Le montez astazi sa vad cum dau, daca nu raman tot asa.

bontan 24-03-10 08:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 3211436)
E vb de de niste rame crom de ochelari pe care mi-i le-a facut Calin cadou.Le montez astazi sa vad cum dau, daca nu raman tot asa.

Salut,

e vorba de rama care este in fotografia de mai jos?

BTL-gordini 24-03-10 13:36

Chiar cum mi-ai aratat u in poza Bontan sunt ochelarii. Din pacate ramele mele nu sunt originale si au niste defecte de fabricatie si nu le-am putut monta , o sa incerc pe alte rame sa vada daca se potrivesc bine.

sr_cristi 24-03-10 19:27

nici eu nu am putut sa montez ramele alea pana nu mi-am facut rost de ochelari originali... intrau foarte greu pe ceilalti si nici nu stateau bine

bontan 24-03-10 20:46

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 3215189)
Chiar cum mi-ai aratat u in poza Bontan sunt ochelarii. Din pacate ramele mele nu sunt originale si au niste defecte de fabricatie si nu le-am putut monta , o sa incerc pe alte rame sa vada daca se potrivesc bine.

salut,

daca nu iti vin (sper totusi sa-ti vina), le vreau eu (la mine masca are unul lipsa si nu prea ii sta bine ... :) ).

Bafta la proiect

LKS 24-03-10 21:14

Pe ochelarii romanesti nu merg ornamentele alea frantuzesti, din cauza buzei de plastic de pe ochelar.

B 50 FXF 25-03-10 11:31

Ba merg foarte bine si pe ochelarii romanesti numai ca trebuie polizata buza aia!! Eu am montat asa ceva la ambele masini pe ochelarii romanesti!!
Btl-ule nu le da pentru ca sunt destul de rare!!
Poze cu ornamentele le puteti vedea pe topicul masinii mele WRB!!
O zi buna!!

bontan 25-03-10 13:00

Quote:

Originally Posted by B 50 FXF (Post 3217953)
Ba merg foarte bine si pe ochelarii romanesti numai ca trebuie polizata buza aia!! Eu am montat asa ceva la ambele masini pe ochelarii romanesti!!
O zi buna!!

Si aici te bagi gratis in seama? ... eu i-am spus lui Dani, ca in cazul in care nu vrea sa le monteze, sunt primul care i le cumpar ... dar nu vreau sa fac off-topic si o sa inchei discutia aici.

andreigame 26-03-10 06:54

Quote:

Originally Posted by bontan (Post 3218135)
Si aici te bagi gratis in seama? ... eu i-am spus lui Dani, ca in cazul in care nu vrea sa le monteze, sunt primul care i le cumpar ... dar nu vreau sa fac off-topic si o sa inchei discutia aici.

prietene de ce iei foc? ..... omul a oferit o solutie problemei ....

B 50 FXF 26-03-10 07:11

Bontane care o problema ta?? I-am dat un sfat omului in ideea de a-i veni in ajutor!! Nu trebuia s-o fac sau care e ideea??

popasan 26-03-10 08:52

1 Attachment(s)
Nu inteleg ce atata cearta pe niste piese, gasite pana la urma la fier vechi...

Alex_19Mig 26-03-10 10:42

Lipsa de ocupatie:).
Hai cu pozele alea:).

bontan 26-03-10 15:52

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 3220451)
Nu inteleg ce atata cearta pe niste piese, gasite pana la urma la fier vechi...

salut,

eu am tot cautat dar nu am gasit, si m-a deranjat faltul ca s-a bagat in seama degeaba, cred ca Dani e destul de mare incat sa nu aibe nevoie de sfaturi ce si cum sa faca cu piesele ... in fine, popasan, daca mai gasesti pe undeva unul sau doua inele anunta-ma si pe mine pls.

Multumesc.

alex55 26-03-10 17:02

Quote:

Originally Posted by B 50 FXF (Post 3217953)
O zi buna!!

da, dar fara violuri nu merge ;)

sr_cristi 27-03-10 00:44

aoleu.... mai bine nu intrebam ce sa puna... bafta cu masina dani .. e superba !

BTL-gordini 30-04-10 08:15

Pe 9 mai nu voi fi prezent la Brasov, macar sa stie lumea e mai frumos asa decat sa nu anuntam deloc.Voi fi prezent cat de curand la alte show-uri.

adi.schumi_tm 30-04-10 09:20

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 3322404)
Pe 9 mai nu voi fi prezent la Brasov, macar sa stie lumea e mai frumos asa decat sa nu anuntam deloc.Voi fi prezent cat de curand la alte show-uri.

De abia astept sa iti vad masina dupa reconditionarea facuta mai bine decat scria in carte.Felicitari pt tot ce ai realizat din aceasta masina si bafta in continuare.Sa ne vedem cu bine

b08ygs 30-04-10 09:42

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 3322404)

Pacat:( dar este alegerea ta si va fi respectata... sa inteleg ca nici restu baietilor din alba nu vor fi prezenti pe 8 mai?

Andu_RacE 30-04-10 11:04

Nu vei fi prezent niciunde in weekend-ul viitor sau nu doar la Brasov? Ca mai sunt evenimente in aceeasi zi si ma gandeam ca poate vei fi prezent la unul dintre aceste evenimente.
Unul ar fi la Arad. . . . :D

BOGDAN_UWW 30-04-10 13:25

ar fi super sa vina la arad :D

BTL-gordini 30-04-10 13:29

Voi fi in Arad la show si la fel ca si anul trecut sa potrivit in 2 zile 2 show-uri si am facut 1000km, am fost tot pe drumuri. E riscant un pic deoarece au fost multe modificari aduse la motor si nu am iesit cu ea in exterior sa vad daca sunt sunt sau nu probl., doar in oras unde s-a comportat f.bine si nu am menajat-o deloc,acuma sincer nu m-a last niciodata in drum ca sa nu pot venii acasa,mai cu flacari pe toba, mai cu intreruperi dara a mers tot timpul.
Ms Adi pt.tot, imi pare rau ca nu am fost la timisoara dar masina stii ca a fost lovita si nu aveam cum.

BOGDAN_UWW 02-05-10 17:26

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 3323104)
Voi fi in Arad la show si la fel ca si anul trecut sa potrivit in 2 zile 2 show-uri si am facut 1000km, am fost tot pe drumuri. E riscant un pic deoarece au fost multe modificari aduse la motor si nu am iesit cu ea in exterior sa vad daca sunt sunt sau nu probl., doar in oras unde s-a comportat f.bine si nu am menajat-o deloc,acuma sincer nu m-a last niciodata in drum ca sa nu pot venii acasa,mai cu flacari pe toba, mai cu intreruperi dara a mers tot timpul.
Ms Adi pt.tot, imi pare rau ca nu am fost la timisoara dar masina stii ca a fost lovita si nu aveam cum.

frate daca e ceva...tragem pe dreapta la mine la o verificare ;)

Cosmin-SNR 02-05-10 17:45

lovita?????:o :o :o spune-mi ca glumesti!! ai poze??

BTL-gordini 03-05-10 07:32

A fost lovita in aripa dr. fata in parcare kaufland Alba , am fost nevoit sa umblu cu ea osaptamana deoarece am vandut clio si pana am cumparat alata masina atunci s-a intamplat, Am caut pe camerele video dar nimic nu se vdea pana unde am pus eu masina si a trebuit facuta aripa dinou. Binentels ca acuma totutl e ok si masina e gata , prietenul gusti a facut-o in 2 zile.Poze aveam 2 dar sa vad pe unde sunt

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning