![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
|
Quote:
La cati mai multi km fara incidente si sa vi pe la intalniri ;) off topic: In sfarsit mai avem si noi inca o pers de sex feminin pe Hd/Deva pe langa Dana. |
Bun venit si din partea mea tuturor nou venitilor, cam cu intarziere, dar nah acuma am gatat cu rezidentiatul pacii.
|
mersi de urari, si pentru cei care inca se mai indoiesc sunt reala, da sunt Raluca si sunt din deva...nu ca BMW -ul prietenului nostru conducator de Honda.....:-P
|
bun venit Raluca si din partea mea ! :) Frumos golful in special jentile ! drumuri intinse si fara acidente !
|
Bine ai venit, printre prieteni !!! ... d-soara(d-na) Raluca...:D
Frumos Golful 4, am avut si io unul negru !!! numai bine :) |
Welcome Raluca ! Cum sa nu te primim ? Ar fi culmea :))
|
Salut, sunt Alin din Lupeni si vreau si eu in club ;))
|
Quote:
Io tai biletele :peace: |
50 is a mei ,eu pun stampila :lol:
Bine ai venit si din partea mea ;) |
Mai usor cu bascalia pe topicu asta ca deja nu mai sti ce e aici...mutati-va pe discutii si lasati doar introducerile aici fara misto-uri de 2 pagini
|
Quote:
Ms Ms, pe cand o adunare ca imediat vin sarbatorile . Bine inca nu am masina gata dar sper sa fie gata in 10-12 zile. |
Sonic ... esti smart ?
|
prea smart se vede ....
|
Quote:
Asteptam ceva poze cu tine si cu masinutza ta si ceva descrieri ;) Mult noroc! |
Quote:
Salut, Am un fiat grande punto. 1.4 t jet benzina 120 de cai, kit exterior complet cadamuro design din Italia, faruri Bixenon,admisie Viper cu filtru sport de la Pipercross, evacuare completa Borla de Inox, dar Borla nu facatura , facuta la Pilot Power Tuning in Bucuresti.scaunele sunt sport din fabrica,acoperis panoramic, la muzica stau mai slab dar nu prost doar 4 boxe 2 tweetere si un subwoofer tot din fabrica,zilele astea am sa schimb boxele de pe fata cu unele Magnat mai puternice,am Jante pe 17 de la Dotz mai exact dotz Brand hatch,gume Nokian noi noute si pt iarna am jante de la Kosei pe 15,gume Michelin power grip sau ceva de genul,pedalier de la abarth cu tot cu foot rest,insertii in portiera tot de la abarth,discuri fata ventilate si perforate de la Brembo,suspensie sport de la Abarth adica arcuri si amortizoare Bilstein si Eibach,plus un ecu de 150 de cai cel de pe Abarth pe care am sa il montez cand o sa fie gata masina. Pt viitor vreau sa invelesc capsula de la volan in alcantara , la fel si cotiera si cred ca si portierele dar nu in totalitate.Era sa uit un lucru,ii voi da sigla de la fiat jos la fel si cea cu punto pentru un aspect mai "clean" . Din pacate poza cu masina am doar doua si inca 10 de la accident, daca vreti sa le postez pe alea am sa le postez ;)). Multumesc inca o data ! |
6 Attachment(s)
Quote:
Ms de reclama :)) ne vedem unde vrei tu ;)) |
Frumoasa,s`o porti sanatos si sa nu mai faci prostii :)
|
Quote:
Nu trebuie sa le ai cu forumurile...trebuie doar sa respectam cu totii niste reguli simple Reguli generale pe forumul 4TuningRO |
Quote:
si am sa incerc sa respect regulile ce se impun aici sa nu supar pe nimeni ! |
Quote:
|
Quote:
|
baietii din HD ..a fost cv intalnire la teatru in seara asta ?(duminica) ..
PS: Dadi esti cam lent tata:lol: |
welcome noilor veniti :)
|
Multumim .... dar crd ca sunt singurul ;))
|
Quote:
|
Quote:
On topic: willkommen |
nu ma refeream la faptu ca mergi asa slowmotion ..sau vrei sa te observe lumea??:lol:
|
Bun venit si din partea mea.drum întins!
|
raluca ..arati mai bine in realitate decat in poza :lol:
PS: o poza cu masina ..ca am tot uitat sa pun cu toate ca nu am mai facuto ..din lipsa de $ ..https://img27.imageshack.us/img27/6295/dsc04726k.th.jpg https://img441.imageshack.us/img441/8...c04727g.th.jpg |
salutari momentan de prin tarile reci...sunt membru mai vechi doar ca nu am folosit forumul prea des..am observat ca e interesant, deci...n o sa mai scapati de mine :)) o prezentare cu poze nu prea pot momentan...dintr-un simplu motiv...nu am :) dar e vorba despre o pisicuta...e36, 316i coupe stock...nu m-am apucat ca altii sa fac 318is din 316 (sa traiesti muicane :) ) cel putin nu deocamdata...in rest...23 de ani mihai din hunedoara :)
|
Quote:
Prin ce tari hoinaresti? :) |
Quote:
|
Bun (re)venit si din partea mea
|
Quote:
|
HD-13-GRU muicane :))) si baieti eu sunt in stockholm..cu munca...vreo 3 luni doar...sunt aici de o luna si un pic...urmeaza sa ajung pe acasa in ianuarie sau februarie..multumesc de (re)primrie
|
:rolleyes2salut am avut si eu o honda civic 4 usi.mi-a placut f.mult acum as vrea sa dau o solenza diesel,pe o honda,solenzele astea diesel cred ca daca le faceau SUV,mergeau foarte bine la pescuit.:cry:
http://honda.anunturi-auto.4tuning.r...c-9379625.html. http://honda.anunturi-auto.4tuning.r...c-9379625.html. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning