![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Stie cineva unde se gasesc perdelute din acelea negre? Gen plasa... care vin de sus pana jos, pe laterale spate si luneta.. mai au unii taximetristi. Cum se numesc exact si la ce pret sunt?
Multumesc! |
pe poporului sau la metro / carefour ... perdelute auto :)) si mai mult de 600 de mii 1 milion nu sunt ..
|
Ok, mersi frumos :D!~
|
SALUT ..unde se poate face chiptuning in constanta?
|
Depinde pentru ce masina te intereseaza. Eu sunt dealer TCM TURBO,calitate nemteasca. Mai multe detalii in semnatura.
|
un dezmembrari auto unde am sanse gasesc si eu o chiulasa de cielo 97 ? are cineva idee ? mersi
|
incearca la remat pe interioare ... am vazut in curtea lor ceva cielo in stare foaaarte buna ...
|
adica acolo in capat la VMB nu ?
|
nissan
Salut,stie cineva in cta unde se instaleaza lambo door? si de unde se poate cumpara un kit produs special pt nissan 350z fara modificari?
|
Re: nissan
tuningshop punct ro/content/view/44/4/
iar cu montajul ... sfatul meu e sa o duci la bucuresti |
Quote:
|
Baieti, imi caut de munca, ceva gen ucenic.. Fibra, service.. stuff.. daca aveti nevoie de ceva ajutor, am chef de lucru :D
|
Quote:
E frumos ce iese (uneori), dar e al naibii de urat cum se fabrica ;) PS1: nu ca as lucra in domeniu, n-am cum sa te ajut, doar ti-am spus o parere; PS2: la varsta ta nu ai voie sa lucrezi :-P |
Ok, merci! ?tiu foarte bn c? nu am voie s? lucrez. Dar nu e ca si cum as cere carte de munca si salariu la luna. Am mai lucrat" la cineva in fibra, chiar vreo 3 saptamani, siner iti spun imi e dor de mirosul de fibra si kit. Doar ca au intervenit niste probleme si nu am mai putut continua...
|
un nexia la dezmembrari nu stie nimeni ?
|
cine are folii pe masina ...full ???
|
smecherii
|
eu am ionizate pe masina full .. bine nu e chiar full nu am piele nu am navigatie dar in rest e ok e full ... sau era la timpul ei
|
oricand la orice ora...:D:X:X
|
full .. options din fabrica.. :D sau sa ai ceva relatii acolo sus...ori cotizezi cand te opreste agentu
|
la cat de des ies eu cu masina mea ...nu se pune problema daca dau un telefon sau dau bani...vroiam sa intreb altceva dar am gasit raspunsul 10x
|
la dsg se merita bov ..ma refer daca se aude la fel k e manuala
|
Pai ce bov se pune pt sound ? :))
|
Quote:
|
vopsitor ieftin si bun stie cineva ?
|
am si eu o intrebare daca am un motor //M ii pot pune turbo cred ca da, si ce e aia motor aspirat si daca motoarele //M sunt aspirate sau sau turbo ? si ce e aia ax came ?
|
normal ca poti pune turbo pe motoarele M . dar nu e o singura turbina , ci un intrteg kit turbo . motoarele M sunt aspirate de fabrica , exceptand noul model X5 M care are un V8 bi-turbo (primul M turbo) . axa cu came este asta http://images.google.com/imgres?imgu...a%3DN%26um%3D1 (inchide si deschide supapele)
motor turbo este cel care are o "instalatie" care baga aer fortzat in motor (turbina , defapt paletele ei sunt actionate cu ajutorul gazelor de evacuare , iar compresorul turbinei baga aer in motor) , cel aspirat este fara turbo . ti-am explicat cat mai pe scurt si neprofesional , dar cauta pe youtube how turbo works , how engine works etc si ai acolo animatzii 3d care sunt foarte explicite. |
care este diferenta dintre un motor aspirat si unul turbo, care e mai bun?
|
ala turbo , normal. are cuplu mai mare , ii poti creste mai usor puterea. ala aspirat e oarecum limitat.
celui turbo i se baga aer fortzat cu ajutorul turbinei . cel aspirat trage aer singur. daca cunosti principiul functionarii unui motor o sati dai seama de ce odata cu cresterea fluxului de aer + benzina , puterea va fi mai mare. e logic |
Quote:
raport pret calitate il recomand pe Dan de la Sfera Contact la telefon : 0762. 616. 715 sau prin e-mail la [email protected] |
si eu , tot pe Dan , suna cu incredere
|
la ce e bun diferentialu si cum functioneaza?
|
|
unde au sediu cei de la sfera ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
tare tare :))) multumesc
|
Quote:
|
mi-a sarit o piatra in parbriz si s-a ciobit.asta exact ieri.nu a apucat sa plece deloc sa se crape si m-ar interesa daca se poate face ceva sa se stopeze,am inteles ca e o pasta , un ceva.exista asa ceva prin constanta ?
mersi |
Da, sunt anumite solutii, dar din cate am inteles eu trebuie "aplicate" imediat !
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning