![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salutare!Cum as putea sa dau de proprietarul acestei masini?Vreau sa o iau si sa o reconditionez cu ajutorul tatalui meu.Masina se afla in Iasi in spatele liceului Dimitrie Cantemir.A fost parcata vreo 3-4 ani intr-o parcare de langa Mercur Mary si acum am gasit-o in spatele liceului.Daca m-ati putea ajuta sa dau de proprietar as fi foarte recunoscator.
P.S Am mai postat odata masinadar mai nimeni nu ma luat in seama. |
Salut.
Stiu masinuta de cand statea la Mercur Mary. Tot timpul ne opream si o admiram cand treceam prin zona, eu si cu un coleg de liceu. Incearca totusi pe la blocurile din zona, poate stie cineva a cui este. Altfel nu prea imi vin idei cum ai putea sa afli. Sau lasa-i un mesaj in geam ceva ... LE: Incearca totusi si pe aria noastra : https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html poate cunoaste cineva vreo informatie. |
Din cate stiu bmw-ul pare a fi din colectia Domnului profesor Ursescu de la facultatea de mecanica .Numarul imi pare cunoscut .Am sa il intreb zilele astea ca stiu ca el se omoara cu modelul asta . Cat despre informatii daca nu are asigurare recenta nu prea ai de unde lua informatii pentru ca politia nu are dreptul de a oferi informatii despre proprietatile personale!
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Masini abandonate Cluj Napoca
|
alfa e din bucuresti e langa spitalu grigore alexandrescu o stiu acolo de cel putin 2 ani
|
probabil s-a teleportat in Cj :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
OPEL Manta GTE,pacat de ea...
|
In TR a ajuns Manta asta? E poza facuta de curand?
Ce mai cascam gura la ea cand eram mai mic, a fost printre primele masini mai "rasarite" din Targoviste... |
Poza nu stiu de cand e dar cineva sustine ca ar fi in Bucuresti Rahova...
|
După modelu' de bloc, tind să cred că se află prin Militari/Drumul Taberei/Rahova.
Nu sunt sigur, nu săriți la gât :lol:. |
1 Attachment(s)
VW 1600 TL
"locatie: Mures scurt info: Se afla in apropierea gradinei zoologice." |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un E46 abandonat dupa ce si-a facut "treaba",din acest E46 s-au vandut 3-4 ani adidasi si parfumuri contra'facute..iar acum sta nemiscat de foarte mult timp...2-3 ani.
|
Sa intri pe topicul asta iti faci inima rea si iti strici o zi cand vezi asa ceva:(
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
strada fabricii in jurul blocului 15 e
|
4 Attachment(s)
crangasi blocurile din spatele lacului ciurel cateva din ele
|
Quote:
|
cand vezi toate pozele astea chiar ca te ia nostalgia,,,imi plac foarteee mult masinile clasice sa zic enorm,si admir persoanele care au facut totul si inca fac sa poata intretine o masina veche sau chiar cine a readus una dintre ele la viata ,si eu sunt in cautare de o securista dacia 1301 ,si poate ma ajuta dumnezeu sa pun mana pe asa ceva ,speranta moare ultima ,,si ceea ce stiu ca o sa fie ceea mai mare realizatie a mea cand o sa stau cu cotul pe geam si sa ascult radio la un predeal original pe securista mea :D :D vise vise dar nu se stie niciodata,,
ps.tare topicul |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Vazute azi
|
4 Attachment(s)
Ceva si de la mine in curtea spitalului vechi Ramnicu Valcea:
|
Quote:
|
Quote:
Stie cineva unde se afla Manta si Silvia? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
AAAAAA
|
Salut,
Sunt propietarul Nissan-ul S14 si masina nu este abandonata. Nu stiu cum ai ajuns Budy_ la concluzia asta... dar te-as ruga pe viitor sa te abtii de la astfel de comentarii. |
nissan-ul l-am vazut si prin zona cora militari ,frumoasa masina ;)
|
Quote:
Au luat ditamai masina si acum o tin pe post de lada pentru pisici ... Ce au crezut, ca intretinerea si consumul este ca la logan ? =))) Jalnic. |
Quote:
Te asigur că nu cred că are absolut nicio legătură cu MAI. :-) |
Quote:
Nu stiu, sa ne lamureasca cineva care stie exact daca apartine sau nu de MAI. |
Quote:
Multumesc |
Quote:
Bye |
In legatura cu Impreza postata de colegul Budy_
Masina a stat o perioada scurta de timp, proprietarul fiind plecat din tara De atunci masina a suferit investitii majore - https://forum.4tuning.ro/612-exelixis...ml#post5625258 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:52. |
- Copyright 2026 4Tuning