![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Ce Chevrolet? :)
|
Astept poze ca m-am apucat si eu de interior, poate mai apuc vreo idee buna:D
Bafta frate:* |
10 Attachment(s)
@miahi89: Multumesc
@Sonny™: Ba da sonny, m-am gandit de mult la asta dar nu prea am timp...o sa vina si aia @GJ 64 GAB: Nu stiu ce o fi dar o las asa cum e :D @pustiu_FUG: Am pus si poze...mersi fratelo, bafta si tie :* Niste poze cu interiorul dar facute cu telefonul...o sa urmeze si poze cu camera. A iesit ok si polita din spate si plafonul (cel din urma parca mai cere un pic de tot in fata dar nu se vede decat daca te uiti atent). In fine..in mare sunt multumit. O sa fac stalpii din spate si o sa-i montez dupaia raman aia de la jumate |
frumos...dar un parasolar din folie neagra nu pui si tu? :)
|
O sa ii pun si parasolar dar mai incolo. Acum sunt lucruri mai importante :D. Azi cred ca fac stalpii centrali si m-am hotarat sa ii fac tot negru mat iar lateralele alea din spate le fac cu albastru
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ma gandeam eu :D
So...am muncit iara la ea dupa o zi intreaga tot de munca dar parca ma calmeaza, ma linisteste :-). Am vopsit stalpii negru mat, am montat decat unu restu maine si daca am timp fac si alea din spate. Saptamana viitoare mai exact weekendul viitor nu asta sper sa vina si ceva lumina prin masina (leduri). Am si eu o mica intrebare...deci am stalpu de vopsit si fuller la spray. Dau cu fuller direct pe stalp sau il iau mai intai la smirghel ? Dupa ce dau fuller il iau si pe ala cu smirghel fin sau dau direct vopsea ? |
pe stalpii astia ai dat direct cu vopsea sau cu plastofix ceva innainte?
|
Am dat cu plastofix pe unu din ei iar pe al 2-lea am dat cu fuller si dupaia luat la smirghel fin.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sincer sa iti spun, ambele au iesit bine. La al 2-lea am dat cu fuller pentru ca l-am matuit cu smirghel prea mare si s-a facut aspru cand il pipaiai (:lol:). Asa ca am dat cu fuller, am luat cu smirghel fin si e perfect. La stalpii din spate am dat pe ambele cu fuller si au iesit bine si alea. Poze nu am cu ele montate pentru ca am terminat tarziu...
Pun niste poze asa din graba. O sa fac maine si la stalpii din spate. PS: Niste poze cu actuatorul de la portbagaj (mi-a cerut cineva si le postez aici, scuze de intarziere timpul e pretios :D ) |
7 Attachment(s)
Una,alta pe la interior :-)
|
Ce fel de leduri ai pus in plafoniera?:twisted:
P.S Arata bine:D |
Quote:
|
In plafoniera este un modul cu 6 smd'uri,iar la picioare sunt benzi de 25 cm cu smd'uri
|
alex vad ca nu stai deloc, tot timpu gasesti ceva de facut la masina :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumoasa masina, bafta!
|
31 Attachment(s)
Multumesc serban. ZUZu a fost in weekend la muuuuunte si a prins si zapada si vreme frumoasa si tot ce se putea intr-un weekend de exceptie :-). Intre timp am trecut la jantele de iarna cu cauciucuri de iarna Tigar 185/65/15. A urcat saraca la serpentine, i-am dat sa zaca pe tot anu' asta :oops:. In rest va las niste poze...
|
arata bine masina :D se vede ca a venit iarna
|
Arata ZUper :)))
Pune-i prezoanele de table, nu umbla cu cele speciale pentru aliaje. |
Quote:
Quote:
|
ce te faci ma daca ninge mai zdravan? cum o mai gasesti in parcare ? :lol:
|
Quote:
Arata foarte bine:!: |
5 Attachment(s)
@Old_boy: Ma urc si eu in ce apuc daca ninge mai calumea :D
@Devu: Mersi nenea :) Din seria: pai ce noi sa n-avem ? S-a suparat ZUZu ca nu e stickerit si el...i-am indeplinit dorinta :-) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pana una alta ne pregatim de iarna. Am luat antigel si cum trebuia sa fac si franele (discurile erau cam tocite si placutele la fel) am luat: - set placute frana master sport (made in germany scrie pe ele, acum sa vedem cum or fi :) ) - set discuri klaxkar |
e bn ca ai grija de ea.oricum se vede ca e intretinuta.daca vrei sa schimbi si uleiul am eu mai ieftin ca pe piata.toata gama elf :D
|
De ce va zgarciti la frane?
Trebuia sa faci si tu un upgrade daca tot ai dat un ban...asa...o sa ai franarea la fel daca nu chiar mai proasta...acum faptul e consumat dar poate data viitoare o sa iei sfatul in considerare si o sa incerci EBC/brembo mai scump sau...altceva performant |
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Intre timp am montat placutele de frana...sunt multumit de ele deocamdata. Discurile le-am lasat pe alea pentru ca m-am uitat mai bine si erau bune...Am cumparat kit de distributie, mai trebuie sa iau pompa de apa. Am mai achizitionat 3 ceasuri suplimentare...
|
Cât te-a costat turometrul ? :)
|
Nu stiu ca le-am cumparat la pachet. Am dat 2mil pe toate + suport + sonde
LE: Suportul este de vanzare...pentru ca nu merge pe logan. Cine este interesat sa faca o oferta |
Quote:
|
Mersi,mersi :D Pai cam atat sunt si acuma...m-am tot uitat si eu :D si cam asa sunt. Sub 100 lei nu prea am gasit un ceas...eu le-am luat la pachet pe toate de la cineva din Galati. Cred ca mai are..
LE: Oboseala isi spune cuvantu' din nou dar...mai bine mai tarziu decat niciodata :). Multumesc colegei EveMitzy pentru ajutorul acordat cu ceasurile...stie ea ;) |
Quote:
P.S: Acuma esti "meshcher", ai multe ture ca la Honda 8). |
merge suportu pe golf 4 ca vreu sa iau si eu daca zici ca mai are ?
|
Bravo zuz ..nici iarna nu stai potolit..:lol:
|
sa le stapanesti sanatos man!daca ai probleme cu montatu da-mi un tel.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning