![]() |
Re: E36 - coupe tex
Quote:
|
Bai fratele meu Tex a tabarat lumea pe tine...ai mare grija atat ati zic:twisted::twisted: Oameni ie rai si are arme
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Uite Liviu , m-am uitat prin calculator si am gasit 2 poze cu Monica.. :D
|
saptamana viitoare ajung in buc...o sa te sun inainte sa ma astepti cu shaorma calda :)))) vreau mare cu de`toate :))))))
|
Daca vrei sa redeschizi, dai PM :wink:
|
2 Attachment(s)
cateva poze...
|
2 Attachment(s)
..cu astea doua!
|
Quote:
ce bine i vin farurile:lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
una ''frontala'':lol: ....pt motzu', ''dizainaru'' la faruri!!!!:lol:
|
Quote:
Quote:
facem si pozitile americanice si aia e:lol: |
felicitari pt masina arata bestial.... o intrebare farurile sunt retrofit? sau doar modificate
arata intr-un mare fel masina..... felicitari |
Quote:
|
Quote:
te-am asteptat saptamana trecuta la Academie, azi am trecut prin afumati dar slabe sanse sa dau de tine |
Arata foarte bine masina!..Ii sta super cu farurile astea..Parerea mea ca iar sta mai bine fara pleoape:D
|
Arata intr-un mare fel :D ! Si partea buna e ca de-abia a inceput distractia :lol: . Multa bafta Liviu , e tzipla masina acum ! :)
|
ce zicea lumea acum cateva luni? ca ti-ai batut joc de masina? :))) se vedeeeee :rolleyes2 nu eram sigur c-o faci mai faina decat texu' rosu dar chiar ai reusit, e foarte, foarte tare masina :D
|
Aia e vb lu Nosu,acum cateva luni erau toti gramada ca ce urata e si curg tablele de pe ea si acum au ramas muti toti nu mai comenteaza unu !
Felicitari Liviu,da-i inainte ca-i dai bine :peace::peace::peace: |
1 Attachment(s)
Pur si simplu te-ai Pi.........t pe ei !!!!!
Este superba masina stiam ca vei face ceva sa lase lumea cu gura cascata !!! bravo felicitari ! |
Quote:
Quote:
|
Trebuie sa recunosc, masina arata mult mai bine acum decat atunci cand ai luat-o...ai facut ce trebuia (pragurile revopsite, bara spate, aripile, botul aliniat, interiorul schimbat, ltw)..chiar ma bucur sa vad ca dai inainte, felicitarile mele....mai ai sa-i schimbi motorul si e cam gata, apropo, sa treci pe la mine sa-ti arat ceva :D....si sa-ti dau si scrumiera....si totusi parca ar merge mai bine stopurile de m3...
P.S. Inmatriculeaz-o in plm odata!!!!:D |
Quote:
|
Tiplete de masina :D. Bravo!!!
|
multumesc baieti pt ''congrats''!! Stiu si probabil nu's singurul care sunt constient ca e o masina veche,care nu mai valoreaza foarte mult,nu'i nimic mai mult decat pasiune pt modelul asta la care o sa raman foarte mult!! Inca o data va multumesc si promit sa am mare grija de ea!!
|
sal...frumos asa...un semn nu mai dai !!!!
|
Quote:
|
Ce faci domnu', te "tragi" cu ambulanta in trafic :lol: ?
Arata foarte bine masina, pe viu si din mers ;) . |
Quote:
multumesc frati'miu! si ambulanta ta e bine! :lol: |
Salut. Arata bine masina te tot vad prin Voluntari. Te astept pe www. forum.overspeed. ro sau pe Facebook OverSpeed TuningClub
|
https://www.youtube.com/watch?v=OcEVL...&feature=share tu esti in fundal tex-ule?:D
|
Quote:
|
masina s-a vandut,rog un moderator sa inchida topicu'!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning