![]() |
Re: Diverse Discutii
viseaza bomflei de unde atata putere
|
Salutare!!
Din cauza Crizei si a mariri benzinei....tata si-a bagat gaz pe masina:))) As vrea sa stiu si eu care e cel mai bun gaz?de la ce statie sa bage?rompetrol sau lukoil? |
Decat masina pe gaz mai bine bicicleta! Daca vrei consum mic ia-ti un Polo 1.4tdi si te-ai scos!!!
|
hehe:)))nu vreau eu:)))tata vrea consum mik:))
eu momentan fac 17 ani:D la 17 si 9 luni incepe consumu:D iau permis...imi iau un subaru impretza si asta e viata:)) |
Si noi ne luam lunar cate unul....stai ca suna ceasul, trebuie sa ma trezesc.
|
@susanucs: impretza se scrie defapt impreza si permisu nu se da la 17 ani si 9 luni, atunci se poate incepe scoala. de ce ai trecut la profil 22 ani cand defapt ai 17?te crezi cu 5 ani mai mare?
|
Am scris din greseala 22....am sa modific....stiu ca poti incepe scoala cu 3 luni inainte de 18 ani:)
|
Se mai intampla sa gresesti ... sa apesi de doua ori tasta 2 cu gandul ca o sa iasa 17....
|
va salut sunt din buzau si detin un seat leon tdi stiti vreun service unde imi pot curata si eu turbina?
|
Ti-am dat PM pentru problema cu turbina.
|
o intrebare urgenta : in cat timp se elibereaza placute de inmatriculare *nr preferentiale*?
(masina este inmatriculata in buzau si noul proprietar este tot din buzau dar vrea numere preferentiale) |
Quote:
|
multumesc frumos
|
caut dacia tauuuu
sal baieti mar interesa si pe mine daca cunoasteti actoalu proprietar al foste dacii tauuuuu daca se poate un numar de tel sau un id ceva ms
|
Re: caut dacia tauuuu
Nu prea a mai ramas mare lucru din TAU. Oglinzile si jantele de pe ea stiu ca au ajuns la o cunostinta de-a mea, iar proprietarul actual si-a batut joc de masina in ultimul hal. Cred ca e o epava acum, daca e tot la el. Ultima oara am vazut-o anul trecut, pot spune ca era vai de mama ei:rolleyes2 Oricum, de ceva timp masina nu am mai vazut-o prin Buzau. Slabe sanse s-o mai gasesti, si sa mai si mearga.
|
Cred ca e de mult la fiare vechi dupa cate zice andu:))
|
nu a ajuns inca la fiare vechi , am mai vazut`o si eu ... este intr`o stare jalnica !
|
care ma ajuta cu un numar de tel de la proprietar ca vreu sa discut cu el daca se poate ms mult baieti si va as fi recunoscator daca ma ajuta
|
Vezi ca esti pe forum, nu pe chat. Scrie in limba romana. Presupun ca 8 clase le-ai terminat. Incearca sa scrii conform alfabetului. Daca vrei sa-ti raspundem, trebuie sa descifram mesajul.
Nu avem numarul celui care a transformat o legenda intr-o ghena de masina...INTAI INVATA SA SCRII SI DUPA ACEEA POSTEAZA PE UN FORUM AUTO!!! MAI ALES PE UN FORUM FOARTE ACCESAT. RAMANETI LA SEMNUL "NIKE" IN GEAM DACA ATAT VA DUCE CAPUL, NU MAI POLUATI FORUMURI DE TUNING AIUREA. Daca esti in stare sa pui o intrebare, atunci suntem si noi in stare sa iti raspundem... Dar tu nici macar nu folosesti limba romana! Sper ca ai inteles ceva din acest post. Iti urez "succesuri"! |
Cine stie unde gasesc si eu dezmembrari de golf 2 in raza judetului buzau?
Exclus cele din maracineni ( niste hoti) si cel dinspre ploiesti imediat dupa pod Am auzit de la cineva ca exista undeva pe la tara o persoana care se ocupa cu golfuri dinastea mai vechi, dar am uitat total in ce localitate :oops: Dau un brifcor :-P |
Salut
Eu stau in Maracineni si cum ai zis tu....Hoti....mai bine iti iei o dacie decat sa vii aici...nici nu stie cum sa te fure mai mult:| |
Quote:
|
Dar pe cineva care dezmembreaza golfuri 3 stiti ? in buzau, si nu hotzi sa ceara cat in magazin pe piese ? :lol:
|
stie cineva vreun garaj de inchiriat prin buzau ? aprox 50-70mp ?
|
ieri in dorobanti ...o muzica dinaia ca la tara asa ... si 2 tarani cu caciuli in cap ....mda...era vorba de dacia cvm :D :D
|
Oamenii chiar sunt de la tara (Caldarasti daca nu ma insel):lol: Tatal proprietarului e electrician, lucreaza la Electrica. Pana acum n-au avut oamenii o masina cu care sa se faleasca la pitzipoance/fetele de pe marginea santului de pe ulita sau sa dea drumu` la muzica "pa sistem" sa moara flacaii din sat etc. Si acum oamenii se simt in avion cand merg cu fosta Dacie a lu` Syka:lol:
Am vazut si eu masina trecand pe langa blocul meu zilele astea. Ce mai urla Guta in ea ca "are bani si moare dusmanii"...:lol: Chiar ma uitam ce proprietari are biata masina acum. |
Masina aia trebuia sa ajunga la mine...:cry:
|
Sunt curios ce o mai fi de capu la fiesta mea . Eu i-am vandut-o unui mosulica din berca...badboy , shaved trunk, chestii ;))) .I-a placut omului ''tuningu'' :rolleyes2
|
Quote:
|
Vreau eu cate ceva de la tine:-) Iti dau un telefon azi.
|
Saltare lume:D
Saltaare lume...:D ma poate ajuta si pe mine cu un sfat:)?...Stiti pe cineva care ma poate ajuta cu un mic polish la sticla de la faruri?
|
seara buna
azi am vazut dacia cvm...erau 2 caciulati in ea:)))ascult.au salam cat cuprindeau boxele |
:)) Vad ca devine subiect de barfa aceasta dacie :))
|
pai daca oameni isi bat joc de aceea dacie:|
|
Aceasta dacie e top 10 cele mai frumoase dacii din tara:D . Si da, mare pacat ca ajuns pe mainile astea! Masina aia trebuia sa vina la mine, intr-o buna zi o sa vina la mine:D
|
mda....mai bine cand il vezi pe sofer:)))ii zici k ii dat banii pe masina numai sa ti-o dea...
|
Nu o sa dureze mult. Cati bani de benzina credeti ca au?
|
Oricum...vorba ta..mare pacat....era o masina frumoasa...da ce sa-i faci....astai taranul roman:(
|
stai linistit:))romanu baga gazolina!!:))
2 lei litru la berca:))) 30 litri de gazolina si 5 litri de benzina:))) |
Valeu:))
Anyway...Poate sa ma ajute cineva si pe mine cu un polish la sticla de la faruri?:D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning