Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Cand au inceput circuitele in Romania? (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/159581-inceput-circuitele-romania.html)

ROAD EMPIRE 03-07-11 12:15

Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 4438480)
Pai....in toate e cam aceeasi fomatie. Nu stiu exact care sunt dar se vede si Morassi pe acolo si desigur cei din garda veche. Se vede si gordina lui nea` Nicu` dar arata altfel. Povesti sunt multe insa nu e meritul meu ceea ce am pus aici. Eu doar am fost meseriasul care a facut trecerea de la poze normale la format digital. Cand o sa mai am timp o sa pun descrierea la majoritatea pozelor. Chiar mai devreme am vizionat o caseta cu un circuit de la Alba Iulia daca nu ma insel..... ce vremuri, ce personaje , ce masinute. Victor Nicoara, Grigoras, Borbely. Cineva are o adevarata comoara insa o dezvaluim treptat :)

Pai vrem si noi filmul de pe caseta. Poate il pune undeva pe youtube !

bobby_gsi2 04-07-11 08:23

Cand se va face trecerea la format digital o sa pun si filmele. pana atunci astept .

valentin.nemtanu 04-07-11 08:55

2 Attachment(s)
Festivitatea de premeiere a anului competitional 1978

Am recunoscut pe randul de jos, de la stg la dr:
- ...Stefan Stinica +, Nicolae Nicolau, Radu Dumitrescu, ..... si sus
Cornel Motoc, .. Ptere Vezeanu+, Stefan Iancovici+, . Laurentiu Popa, Florin hangu, Mircea Ilioaia, .. Musat Ilisei...

le-am scanat astfel intrucat, Laurentiu Popa - Iasi, mi-a prezentat-o intr-o dimensiune ce depasea ecranul scanner-ului. ( asa ca tb s-o prezint ca document ):D
si scuze daca nu i-am nominalizat pe toti , dar nu mai retin numele lor intreg !:sad:

PoliBuc 04-07-11 10:50

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 4441662)

Am recunoscut pe randul de jos, de la stg la dr:
- ...Stefan Stinica +, Nicolae Nicolau, Radu Dumitrescu, ..... si sus
Cornel Motoc, .. Ptere Vezeanu+, Stefan Iancovici+, . Laurentiu Popa, Florin hangu, Mircea Ilioaia, .. Musat Ilisei...

le-am scanat astfel intrucat, Laurentiu Popa - Iasi, mi-a prezentat-o intr-o dimensiune ce depasea ecranul scanner-ului. ( asa ca tb s-o prezint ca document ):D
si scuze daca nu i-am nominalizat pe toti , dar nu mai retin numele lor intreg !:sad:

Completari: Sus, langa Motoc, Nicu Grigoras, pe la mijloc, in dreapata lui Hangu, Relu Malaut. Jos, al treilea de la stg. la dr. Werner Hirschvogel, in stg. lui Radu Dumitrescu este Paul Badea (i se vede juma' de mustata) apoi Vladimir Stanoievici - INMT si pe urmatorul ar trebui sa-l identifice Cornel, ca parca era un "easter"-ist de-al lui.

valentin.nemtanu 04-07-11 11:00

da, da
dar langa Vezeanu ?? erau baietii din Deva sau Caras ....parca

Rusanescu 04-07-11 12:47

Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?

SUS: Cornel MOTOC, Nicu GRIGORAŞ, Petre VEZEANU, ........?, ............?, Ilie OLTEANU (nu e Şt. IANCOVICI), Cornel SIMEANU (copilot Mircea BUCUR - IPAS), Laurenţiu POPA, Ionel MĂLĂUŢ, ...........?, Florin HANGU, Horia GHEORGHIU, Mircea PANAITE, Ludovic BALINT (acoperit parţial), Mircea ILIOAEA, .........?, ...........?, .............?.

JOS: .............?, Mircea BUCUR, Werner HIRSCHVOGEL, Ştefan STINICĂ, Nicolae NICOLAU, Radu DUMITRESCU, Paul BADEA, Vladimir STANOEVICI, Bobiţă HLEBOVSCHI, ..........?, ...........?, ............?, ...................?

valentin.nemtanu 04-07-11 14:29

ms frumos, ii mai incurc putin, dar dupa nume ii recunoastem cu placere

Rusanescu 04-07-11 14:58

Quote:

Originally Posted by Rusanescu (Post 4442255)

SUS: Cornel MOTOC, Nicu GRIGORAŞ, Petre VEZEANU, ........?, ............?, Ilie OLTEANU (nu e Şt. IANCOVICI), Cornel SIMEANU (copilot Mircea BUCUR - IPAS), Laurenţiu POPA, Ionel MĂLĂUŢ, ...........?, Florin HANGU, Horia GHEORGHIU, Mircea PANAITE, Ludovic BALINT (acoperit parţial), Mircea ILIOAEA, .........?, ...........?, .............?.

JOS: .............?, Mircea BUCUR, Werner HIRSCHVOGEL, Ştefan STINICĂ, Nicolae NICOLAU, Radu DUMITRESCU, Paul BADEA, Vladimir STANOEVICI, Bobiţă HLEBOVSCHI, ..........?, ...........?, ............?, ...................?

Jos: ................. Bobiţă HLEBOVSCHI, ..........?, ...........?, Petre NICULESCU-karting?, Nicolae GRECAN-Karting?

nelutz69 04-07-11 22:45

8 Attachment(s)
:-) Buna seara dragi mei :D
... vad ca nu stati si posturile curg intrune, imi place :-)

Ca sa ma laud va spun ca sambata si dumineca am fost la Viteza in Coasta, am vazut fantastica cursa de la TRENTO BONDONE, editia 61... si ia ghiciti ce am vazut acolo cel mai de pret ? printre masinile de F1 , F 3000, Osella, si GT ? ce ma fascinat cel mai mult de cand am dat ochi de ia ? ... cine ghiceste? :lol:

Ha, ha... nu am rabdare sa raspundeti asa ca va spun eu, am vazut, am auzit cum toarce motorul si se tureaza pe o coasta ce are 17,3Km si mai mult de 200 de viraje si o inclinatie de 8,86% si dif de nivel de 1350m... o masina F EASTER - MTX 1.03

...mai multe poze si alte masini de la aceasta cursa aveti aici :) https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-...ne-2011-a.html si putem si povestii ca sa nu stricam acest topic :) va salut !

valentin.nemtanu 05-07-11 08:49

1 Attachment(s)
Iesenii premiati si recunoscuti in poza din pag 1565 ( festivitatea de premiere a sezonului 1978) s-au reunit in jurul secretarului federal Radu Dobrescu. Langa el Hutu Dinu si Musat Ilisei.

( o poza cu dimensiuni de tablou, dar o frumoasa amintire )

bobby_gsi2 05-07-11 09:33

Vesti bune, ceva curse de pe circuite sunt deja transferate pe cd. Urmeaza sa le pun pe youtube dar intai tre sa vad cum fac sa tai din ele. Daca am timp poate in weekend rezolv ceva.

ROAD EMPIRE 05-07-11 11:14

Wow !!! Super ...abia asteptam :-)

ROAD EMPIRE 05-07-11 11:15

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 4443591)
:-) Buna seara dragi mei :D
... vad ca nu stati si posturile curg intrune, imi place :-)

Ca sa ma laud va spun ca sambata si dumineca am fost la Viteza in Coasta, am vazut fantastica cursa de la TRENTO BONDONE, editia 61... si ia ghiciti ce am vazut acolo cel mai de pret ? printre masinile de F1 , F 3000, Osella, si GT ? ce ma fascinat cel mai mult de cand am dat ochi de ia ? ... cine ghiceste? :lol:

Ha, ha... nu am rabdare sa raspundeti asa ca va spun eu, am vazut, am auzit cum toarce motorul si se tureaza pe o coasta ce are 17,3Km si mai mult de 200 de viraje si o inclinatie de 8,86% si dif de nivel de 1350m... o masina F EASTER - MTX 1.03

...mai multe poze si alte masini de la aceasta cursa aveti aici :) https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-...ne-2011-a.html si putem si povestii ca sa nu stricam acest topic :) va salut !

Imi place turometrul 8)

ROAD EMPIRE 05-07-11 12:23

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 4429047)
A aparut regulamentul Retromobil Grand Prix Bucuresti:
http://retromobil.ro/stiri/GP11/Plac...rix%202011.jpg

A fost Retromobil Grand Prix Bucuresti, pe circuitul Amckart. Sambata, 2 iulie 2011.

ZerO_CooL 05-07-11 15:04

Am pus aici cateva poze: https://forum.4tuning.ro/568-old-scho...ml#post4437804
Si alte poze mai sunt aici: http://automobilia-romania.blogspot....n-imagini.html

ROAD EMPIRE 06-07-11 09:59

Cursa de coasta de la Pikes Peak - DACIA

<iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/6BbapyqbWs4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

raulllamboiu 06-07-11 10:34

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 4446721)
Cursa de coasta de la Pikes Peak - DACIA

<iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/6BbapyqbWs4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Exceptionala filmarea. (ma bucur pentru departamentul competitii DACIA)
Imaginile, mai ales cele "on board", mi-au readus acele senzatii placute de "tremurici in cosul pieptului", pe care nu credeam ca voi mai avea ocazia vreodata sa le mai simt.
Aceasta cursa dovedeste inca o data ca adevarata performanta (si satisfactie) se obtine atunci cand nu se pierde timpul cu inventarierea "gropilor de pe pista", ci se alearga pur si simplu.
Ei, pilotii sportivi, trebuie sa decida daca o cursa se tine sau nu, nicidecum cei rupti de de placerea zgomotelor de manifestare a puterii mecanice... (vezi secventa cand orbit de soare, pilotul pune mana la ochi ... nu ridica piciorul de pe acceleratie, desi nu avea parapeti de protectie sau balize de siguranta)

r12Gordini 07-07-11 01:37

Etapa FIA Auto GP la Bucuresti in 2011

Dupa o pauza de doi ani, Bucurestiul va fi din nou, in anul 2011, gazda unui eveniment automobilistic de marca - circuit stradal. Automobil Clubul Roman, reprezentantul Federatiei Internationale a Automobilului in Romania, la solicitarea unui promotor, a inscris in Calendarul International al FIA, cea de a VI-a etapa a Seriei Internationale Auto GP programata a se desfasura in perioada 20-21 august 2011 la Bucuresti. In completarea acestei curse se vor organiza si curse suport, interne si internationale.

valentin.nemtanu 07-07-11 06:45

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 4417015)
Se pare ca s-a anulat. :sad:

Etapa campionatului de monoposturi, AutoGP, ce trebuia sa aiba loc la Bucuresti in perioada 19-21 august a fost anulata.

Decizia a fost luata astazi de catre organizatia AutoGP datorita multelor incertiduni din partea organizatorilor din Romania responsabili cu acest eveniment. Mai mult decat atat, organizatorul evenimentului de la Bucuresti (SC Bucharest Grand Prix SRL si Fundatia SENS Team Motorsport) nu a putut sa garanteze suportul financiar necesar desfasurarii evenimentului, acest lucru obligand organizatia AutoGP sa ia o decizie dureroasa insa necesara. Echipa AutoGP cauta deja alternative pentru organizarea acestei runde, solutia ce va fi gasita urmand a fi anuntata in cel mai scurt timp posibil.

Enzo Coloni: “Suntem in continuare convinsi ca AutoGP ar fi insemnat un spectacol pe strazile din Bucuresti, dar avem indatoriri ferme cu partenerii nostrii cat si cu sportivii implicati in campionat care nu ne permit sa acceptam atat de multe semne de intrebare cu doar doua luni inainte de cursa. Trebuia sa luam aceasta decizie, chiar daca nu ne-a facut placere. In principal am vorbit deja cu reprezentanti ai circuitelor din Italia si Spania insa suntem deschisi si la alte otiuni.“

Sursa: motorsportnews.ro

Ce sursa are: R12 Gornini" :?: S-a schimbay ...modificarea ? sau s-a modificat ...schimbarea ??
Uimit fiind de reactiile potrivnice acestui sport atat de indragit, ma rog la Cel de sus sa fie ultima informatie adevarata.
am cautat si pe site-ul organizatorului- partener roman, dar nu e foarte darnic cu informatii...

ROAD EMPIRE 07-07-11 07:13

Pe site-ul oficial al competitiei scrie ca s-a ANULAT cursa de la Bucuresti !

http://www.autogp.org/it/notizia.php?id=0389

valentin.nemtanu 07-07-11 07:20

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 4448764)
Pe site-ul oficial al competitiei scrie ca s-a ANULAT cursa de la Bucuresti !

http://www.autogp.org/it/notizia.php?id=0389

Corect, dar,....poate r12Gordini are ceva informatii de ultima ora mai bune. Sa speram ca au fost doar ceva..negocieri, dar........sunt mici sperantele :D ( vz r Argesul, sau r Clujului si lantul de discutii far'de noima) Sa raman eu cu pacatul de necredincios !:-)

Vioar 07-07-11 18:28

Quote:

Originally Posted by raulllamboiu (Post 4446806)
Imaginile, mai ales cele "on board", mi-au readus acele senzatii placute de "tremurici in cosul pieptului", pe care nu credeam ca voi mai avea ocazia vreodata sa le mai simt.
Aceasta cursa dovedeste inca o data ca adevarata performanta (si satisfactie) se obtine atunci cand nu se pierde timpul cu inventarierea "gropilor de pe pista", ci se alearga pur si simplu.
Ei, pilotii sportivi, trebuie sa decida daca o cursa se tine sau nu, nicidecum cei rupti de de placerea zgomotelor de manifestare a puterii mecanice... (vezi secventa cand orbit de soare, pilotul pune mana la ochi ... nu ridica piciorul de pe acceleratie, desi nu avea parapeti de protectie sau balize de siguranta)

Filmarea este de exceptie dar din pacate departamentul de competitii dacia nu mai exista de ceva timp.
De daca domnii de la reno au zis ca nu vor sa aibe doua departament de competitii.

ROAD EMPIRE 07-07-11 19:15

Asa este ! departamentul de competitii Dacia nu exista. :sad:

PS: - in acest sfarsit de saptamana o surpriza la Raliul Sibiului :D
Francois Delecour vine la Raliul Sibiului!!! Initial credeam ca e o gluma, insa se pare ca vicecampionul mondial va pilota o...Dacia Logan de Cupa!!! :D:D:D

Dupa Alain Prost, Jean Philippe Dayraut.... acum marele pilot Francois Delecour piloteaza o Dacia. Un Logan de Cupa la invitatia celor de la Mach1. ;)

....ar fi frumos sa bata vreo` integrala , daca se intampla asta promit ca mai imi iau un Logan !:twisted:

valentin.nemtanu 07-07-11 19:37

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 4450209)
Asa este ! departamentul de competitii Dacia nu exista. :sad:

PS: - in acest sfarsit de saptamana o surpriza la Raliul Sibiului :D
Francois Delecour vine la Raliul Sibiului!!! Initial credeam ca e o gluma, insa se pare ca vicecampionul mondial va pilota o...Dacia Logan de Cupa!!! :D:D:D

Dupa Alain Prost, Jean Philippe Dayraut.... acum marele pilot Francois Delecour piloteaza o Dacia. Un Logan de Cupa la invitatia celor de la Mach1. ;)

....ar fi frumos sa bata vreo` integrala , daca se intampla asta promit ca mai imi iau un Logan !:twisted:

Poze , popze....aici sau dioncolo la raliuri....instantanee, timpi...clasament..asteptam cu nerabdare

valentin.nemtanu 07-07-11 19:43

Rog moderatorul sa nu se supere, si nici voi forumistilor,
dar eu merg pe FLORIN VIOREL IVAN la Dacia Logan si poate va urca si Francois pe podium.....:-)
Si puteti sa ma spuneti lui IVAN, sau lui Nastase, dar pe mana lor merg :D si poate pe 3 F.D.
va explic eu mai tarziu de ce..:rolleyes2

ROAD EMPIRE 07-07-11 20:34

20 Attachment(s)
Remember: Viteza pe Circuit ....Bucharest City Challange 2008

Cupa Dacia Logan !

- prima cursa castiga Gabriel Tiura, urmat de Andrei Tentean si olandezul Miki Willebrands.
- cursa a doua este castigata Andrei Tentean.
Tentean a parcurs cele 11 tururi ale cursei in timpul de 22min:22s, el fiind urmat de olandezul Miki Willebrands, la un ecart de 6,56 secunde, in timp ce pe locul 3 s-a clasat romanul Bogdan Nastase, care a terminat cursa la 11,058 secunde fata de lider.

<iframe width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/skNscBS5c1g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

valentin.nemtanu 08-07-11 05:49

6 Attachment(s)
Putem mentiona si prezenta la start a lui 47 = Valentin Stoica din Slobozia si 906= Victor Ponta din Bucuresti ! iata-i la start.

ROAD EMPIRE 08-07-11 09:15

9 Attachment(s)
trebuie sa fac o rectificare la postul meu de mai sus ! Si pe acesta cale sa ii multumesc lui SEBASTIAN care a vazut eroarea.

deci in cursa 2 de la BCC 2008, ordinea este:

6. Referitor la "Cupa Logan" din cadrul "Bucharest City Challenge 08", Comitetul Director ia nota de refacerea clasamentului Cursei 2, in urma excluderii dictate de Colegiul Comisarilor Sportivi, a automobilului cu nr. de concurs 470, pentru neconformitate tehnica.
Astfel, ordinea definitiva a primilor 3 clasati este urmatoarea:
1. 907 - Miki WILLEBRANDS (NED)
2. 481 - Gabriel NASTASE (ROM)
3. 58 - Gabriel TIURA (ROM)

sursa: http://www.acr.ro/_6/773/COMUNICAT-A...3-C.N.A.K..htm

PS: alte foto ;)

ROAD EMPIRE 08-07-11 09:52

Si cateva filmari de la eveniment

<iframe width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/yX15eJtf9qM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/MGFTSLaVhCA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/Cg68fjgKMHo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/Dh3tPc5UkMo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="480" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/BAGC8WnK6-o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

cornel1955 08-07-11 17:56

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 4451265)
Si cateva filmari de la eveniment

laudabil ca se demareaza (sau se incearca) ceva in romania...va suparati pe mine sau nu dar Logan nu este masina de competitii...este de familie...si este o masina conceputa gresit ca stabilitate si este pt EU , EA , copii si catelul...uitativa cate Loganuri sunt pe 2 roti si uitativa la un campionat european si nu numai cum stau alea pe drum..masini de serie:lol::lol:...uitativa la raportul ampatament-ecartament-inaltime si greutate fata-spate la Logan si la Dacia 1310...pai batrana Dacie statea pe drum infinit mai bine decat Logan...felicitari totusi pilotilor de Logan care sau straduit din toate puterile sa le tina pe drum :twisted: ...astia sunt mai nebuni decat noi de la Eastere :lol::lol::lol:

cornel1955 08-07-11 18:24

Quote:

Originally Posted by raulllamboiu (Post 4446806)

ia sa vezi "tremurici" cu Monster Tajima...on board ...la 64 de ani bate recordul pistei (si personal) si cred ca inca mai poate...este demential cum poate sa mearga pe o coasta 90% fara parapeti de protectie si daca scapi afara te culeg elicopterele cu penseta:twisted:...ceea ce inseamna ca varsta (si masina :lol::lol::lol:) nu au limite...enjoy !!!

https://www.youtube.com/watch?v=7VAJaZAV-gQ

cornel1955 08-07-11 18:48

Quote:

Originally Posted by Vioar (Post 4450135)
Filmarea este de exceptie dar din pacate departamentul de competitii dacia nu mai exista de ceva timp.
De daca domnii de la reno au zis ca nu vor sa aibe doua departament de competitii.

te intreb o singura chestie: de ce crezi ca domnii de la "reno" au decis asta?...iti dau tot eu raspunsul pt ca nu ai de unde sa stii...in '72 cand au ramas numai romanii la fabricarea Daciei in loc de X puncte de sudura la caroserie romanul baga X-6 sau 8 puncte conform indicatiilor ceausiste cu economie pe orice plan...francezii sau intzepat si pe buna dreptate pt ca ei nu faceau rabat la calitate...concluzie: la noi nu este seriozitate desi exista valori necontestate...cum sa ne batem cu aia care nu merg dupa principiul romanesc "lasa ca merge si asa"? salutari de la Floresti contzarane:lol:

ROAD EMPIRE 08-07-11 19:35

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 4444204)
Vesti bune, ceva curse de pe circuite sunt deja transferate pe cd. Urmeaza sa le pun pe youtube dar intai tre sa vad cum fac sa tai din ele. Daca am timp poate in weekend rezolv ceva.

Hai cu filmele :-)

valentin.nemtanu 08-07-11 20:06

in debutul raliului, miza mea Ivan Viorel Florin confirma.
ce zici Road, te-ai hotarat macar culoarea?? sa te sfatui ca alba e cea mai buna?

ROAD EMPIRE 08-07-11 20:20

Cred ca da. ;)

raulllamboiu 08-07-11 21:13

Quote:

Originally Posted by cornel1955 (Post 4452295)
ia sa vezi "tremurici" cu Monster Tajima...on board ...la 64 de ani bate recordul pistei (si personal) si cred ca inca mai poate...este demential cum poate sa mearga pe o coasta 90% fara parapeti de protectie si daca scapi afara te culeg elicopterele cu penseta:twisted:...ceea ce inseamna ca varsta (si masina :lol::lol::lol:) nu au limite...enjoy !!!

https://www.youtube.com/watch?v=7VAJaZAV-gQ

Intradevar ... in unele locuri parea ca se fereste elicopterul de el :D.
Doamne :shock: dar cum se tine masina aia pe sosea.
Multumesc mult. A fost foarte frumos (cu toate ca la filmarea "Daciei", alternarile de imagini de pe masina cu cele din elicopter, creeaza alta ambianta).

cornel1955 08-07-11 21:20

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 4441597)
Cand se va face trecerea la format digital o sa pun si filmele. pana atunci astept .

poti sa tai si sa faci ce vrei , inclusiv fading cu VideoStudio 7...si mixaje coloana sonora :lol: programul il am eu dar nu stiu unde sa til dau...DA-NE FILMELEEEEE!!!! :lol:

cornel1955 08-07-11 21:48

imi pare rau (sau foarte bine) de 'deviatia de la titlu' dar este buna si o schimbare pt ca altfel devine monotonie...evenimentul de la Pikes Peak nu trebuia trecut cu vederea ...de fapt este "Viteza in coasta" , cel mai periculos traseu montan din lume , ...pe sectiunile de macadam puteai sa ai si 200 de CP ca tot nui foloseai, in schimb pe asfalt era puterea la conducere :lol: ...deci ne incadram "in regulament"...alt eveniment a fost cel semnalat cu info pretioase de Nelutz din Italia, ...tot VTM dar 17 Km..."de mana", mult sub nivelul la ce gavaream inainte dar baietii au bani si au si "scule"...mai le trebuie indemanare:twisted:

cornel1955 08-07-11 22:04

Quote:

Originally Posted by raulllamboiu (Post 4452555)
Intradevar ... in unele locuri parea ca se fereste elicopterul de el :D.
Doamne :shock: dar cum se tine masina aia pe sosea.
Multumesc mult. A fost foarte frumos (cu toate ca la filmarea "Daciei", alternarile de imagini de pe masina cu cele din elicopter, creeaza alta ambianta).

cauta prin video din ramura Pikes Peak sa vezi si filmarea din exterior a japonezului...este mai relevanta si o incredibila memorie vizuala la 64 de ani...;)...ziceai ca e tramvai, doua viraje care leam vazut cu ezitare unde mai castiga 1 sec...si 2 la trecerea de la asfalt la macadam...data viitoare nu va ierta nimic japonezul:lol::lol:

bobby_gsi2 09-07-11 08:25

Am zis daca am timp. Nu sariti acum pe mine, mai are omu` si alte treburi. Daca ma intalnesc spre seara cu respetivul o sa le copiez in calc, mi departe m-oi desurca eu.

All times are GMT +2. The time now is 18:52.

- Copyright 2026 4Tuning