![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
L-am zarit ... :shock:
Ms mult de informatie. Asfalt uscat tuturor. |
totusi la intrebarea mea nu stie nimeni un raspuns ? cine face bad boy look in sb ?
|
AdrianSB: iti fac eu din fibra...pt ce masina vrei?
RAR-ul sa mutat in oras. Azi dimineata m-au saltat pe calea dumbravii si au verificat fiecare surub al masinii. urmariile => amenda si talonul suspendat :shock: |
salut, poate ma ajuta cineva , vreau sa imi pun angel eyes,devil look(acela rosu)am gasit kit la 200 ron, din auzite am inteles ca e destul de usor de montat, a montat cineva pe o pisicuta?cam cat timp ia luat ? si daca poate sa imi dea niste informatii, sunt total pe langa cu mecanica&electrica masini, multumesc !!
|
Quote:
Quote:
|
hmm, pai la asta nu mam gandit, eu as vrea rosu(portocaliu gen) doar cand e pe pozitie... faza lunga/scurtta sa fie albe,normal cum este angel eyes, crezi ca ma opresc ei daca e doar pe pozitie portocaliu asa .. ?:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
baieti are cineva un numar de telefon la care pot suna sa ma programez la R.A.R pentru cartea de romania a masini( cartea de identitate a masinii parca se mai numeste)...va rog daca-mi lasa un nr aici sau sa-mi dea pm, multumesc anticipat !!!
|
programare online pe http://www.rarom.ro/RO/article--Programari--132.html , dac a optezi pentru asta nu uita sa iei nr de inregistrare ,iti va trebui pt a intra in incinta RAR cu masina sau 0269253119
|
multumesc mult frate :!
|
Stie cineva un magazin specializat pe vopsea in Sibiu? Caut o nuanta de albastru iris pentru rabla mea sa vopsesc si barile in culoarea masinii si la Iony n-am gasit nimic care sa fie exact ca nuanta masinii.
|
Cauta in Sibiu, pe str.Tiglarilor colt cu str. Magheranului. Din cate am auzit sunt printre cei mai buni, Fac si spray-uri cu nuanta care o vrei. Bafta
|
thanks, o sa incerc sa dau o tura dar pe strada aia se rupe masina :))
|
Quote:
chiar au vopsele f bune si pe deasupra fac si la spray recomand cu incredere |
sambata si duminica...http://club.************/?s=12&p_id=132
merge careva? |
mai posteaza odata te rog link-ul, nu imi merge cand dau click pe el, mersi
|
Se aproprie a 2-a etapa a Campionatului National de Slalom Paralel din 12.06.2010, ar fi ceva frumos sa ne intalnim acolo cat mai multi si cu ocazia asta sa mai schimbam o vorba, doua. Eu unul voi fi acolo 100% mai ales ca participa si instructorul meu Nelu Rogoz :D
|
a dreq de link
http://club.************ e vb de evenimentul de tuning din 5-6 iunie de la Alba Iulia Mall |
1 Attachment(s)
;););)
|
SB 01 U L I, ai cumva Sb-xx-uli la numar ? :D daca erai tu, te-am vazut pe langa simpatico eram cu meganu` de la prima :oops: , arata bine pisicutza sa ai grija de ea :D
|
nu fratioare, inca am numere rosii:( mias fi dorit sa am deja numere definitive):D:D:D
|
Ahh :???: , atunci bafta cu inmatricularea ca stiu ca e naspa rau :rolleyes2
|
msms:P
|
Stie cineva de unde pot cumpara tribale si decal-uri pentru masina? Dar sa le si pot vedea live daca se poate inainte sa dau banul pe ele. Am vazut ca se pot lua pe comanda, dar nu as vrea sa dau cateva milioane pana nu stiu cam cum ar veni pe masina.
Daca sunt pe stoc la un magazin, ma uit cum ar veni, dau banu, apoi le lipesc. |
incearca la vreun magazin, gen Diverta, acolo poate sa iti faca si pe comanda daca doresti ce model vrei cred, daca nu cineva care are imprimanta,i cumperi tu folie deaia autocolant.bafta !
|
Quote:
|
thanks, esti un scump :))
|
1 Attachment(s)
Vino pe 26-27 Iunie la prima expozitie tuning din SIBIU! Vor fi invitati speciali cu masini tuning din toata tara!!!
TRIDENT SHOPPING CENTER SIBIU, Soseaua Alba Iulia nr. 77C (langa Metro) PROGRAM: Sâmbata, 26 Iunie 2010 00:00 – 9:00 sunt asteptate masinile si vor fi aranjate 10:00: Deschiderea portilor pentru vizitatori 14:00: Concert cu trupa Indirect 20:00: Inchiderea showului 23:00: Afterparty in club Liquid (se vor imparti invitatii vizitatorilor) Duminica, 27 Iunie 2010 10:00: Deschiderea portilor pentru vizitatori 11:00: Inscrierea participantilor la car-audio 14:00: Concursul car-audio 18:00: Decernarea premiilor si închiderea evenimentului Vor fi premiate: La expo show: * Best Interior (cel mai bun interior) I,II,III * Best Exterior (cel mai bun exterior) I,II,III * Best Engine (cel mai bun motor) I * Best Rims (cele mai frumoase jante) I * Best Paint (cea mai frumoasa vopsea) I * Best Car Of The Show (cea mai frumoasa masina) I * Best Autohtona (cea mai frumoasa masina produsa in Romania) I * Best audio setup I La car-audio: * Mini -I,II,III * Funi-I,II,III * Maxi -I,II,III * Unlimited -I,II,III * EXTREME -I,II,III * Outlaw -I,II,III Oferim participantilor: * Cazarea gratis (pentru cei din alte localitati) * Spalare gratis a masinii inainte de intrarea in expozitie * Siguranta asigurata de o firma de paza si protectie (inclusiv pe timpul noptii) * Masa rezervata in club Liquid Oferim vizitatorilor: * Sansa de a vedea pentru prima data in Sibiu o expozitie de masini tuning din toata tara * TOMBOLA pe baza biletelor de intrare, care consta in 3 vouchere valorice! Premiul I – 1000 RON * Invitatii la afterparty pentru seara de 26 Iunie * Atmosfera creeata de DJ JONNESSEY atat in perioada evenimentului cat si la afterparty * Un concert cu trupa Indirect Pret bilet : 10 lei Copiii de pana la 12 ani au intrarea gratuita daca sunt insotiti de cel putin unul dintre parinti. |
FELICITARI!!!!! GRILLFEST:!::!: si la cat mai multe expozitii in Sibiu :!::!:
|
toba sport
cine e din sibiu si ma poate ajuta sa scot filtrele dintr-o toba sport?
|
Super, am primit si eu astazi pe centru un flyer cu evenimentul. O sa fiu prezent de la prima ora pana la ultimul pahar in liquid :rolleyes2
|
Re: toba sport
Quote:
Te poate ajuta un flex si un aparat de sudura cu argon. |
stiu.....dar nu ma pricep si mai bine las pe cineva care stie...apropo, suntem vecini de cartier:-)
|
Da? ce masina ai?
ps: daca suntem vecini si ma vezi pe la masina opreste si iti explic cum sa iti faci toba. E usor, nu merita sa dai banii la unu si la altul pt asa ceva. |
gigu_21 daca nu ma insel esti hader nu ? :D
|
nu......ti se pare:-)..........speed_csn eu stau mai sus, pe la alcomsib......daca te vad, vorbim.......daca nu, iti mai trimit eu un mesaj ceva....
|
ahaha :)) recunosc masina aia din pozele cu jantele de vanzare :D :)) lasa vrajeala
|
Maine, 12 iunie, incepand cu 10:30 a.m. o noua etapa de slalom paralel pe circuitul din strand in spatele pompierilor.
|
e cumva raliu, daca da la cat incepe?
|
am nevoie de ajutor........daca stie cineva unde se poate reconditiona in sibiu un amortizor de la o suspensie sport...e curs si vreau sa il repar
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning