![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Este superba, si mie mi-a sosit ieri ieri doar ca eu am varianta cu sponsori si faruri galbene, detaliile sunt uimitoare
|
14 Attachment(s)
Multumesc frumos pt. urari. Sa inteleg ca a fost o alegere buna achizitionarea unei noi suprafete pt. poze ?
Daca cineva vrea sa faca battle-ul eu sunt "disponibil". Initial am vrut sa iau macheta de la minichamps care era cu 10-15E mai scumpa, dar pana la urma am zis sa merg pe mana celei autoart. Este o macheta foarte buna, singurul defect fiind surplus-ul de adeziv folosit in unele locuri. Lincoln Navigator - AutoArt 1:18 Este o macheta veche si rara, dar cu detalii foarte bune. Grila fata arata extraordinar de bine, iar interiorul este realizat destul de frumos. Un lucru extrem de interesant e ca Navigator-ul de autoart este construit pe platforma lui Ford Expedition de Ut models, la fel cum in realitate, Navigator-ul a fost construit pe platforma Expedition-ului. Desi in mare folosesc multe piese comune, se vede ca navigator-ul a fost realizat cu o mai mare atentie. Initial vroiam sa iau modelul welly, dar pana la urma cred ca a meritat diferenta de pret pentru a cumpara acest model. |
nu e doar o diferenta de pret, ci si de detalii!
o alegere foarte buna, sa stii! mai ales pentru un fan ca tine, nu avea cum sa lipseasca... frumos foc interiorul ala. |
Pesa de pesa:-P E clar ca a meritat diferenta de bani fata de modelul Welly. Nu-mi place insa un singur lucru...lipsa geamurilor:sad: Hai ca pe fata o inteleg, dar pe spate...arata urat asa:sad:
|
Īncă o machetă excepţională adăugată īn colecţie ...felicitări :D Arată foarte bine :)
|
Frumoasa rau de tot vaca alba..o alegere foarte inspirata si o combinatie foarte buna de culori:!:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Acum am studiat un pic mai bine si modelul Welly si am impresia ca dispune de facelift. Oricum, nici ala nu e rau. E peste media producatorului. |
Arata foarte bine macheta. Este un model impunator, mai ales privita din fata. Detalii bune pentru generatia din care face parte, iti trebuia neaparat modelul acesta impatimitule de 4x4. :evil_laug
Prezentarea excelenta, pozele frumoase foc. still no.1 |
Quote:
chiar ca e impresionanta..... |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Jeep Grand Cherokee - AutoArt 1:18
Macheta este realizata foarte bine, fiind la nivel cu multe din noile machete Autoart. In afara de lipsa geamurilor fata, pot spune ca macheta este foarte buna, chiar daca e un pic mai mica decat ar trebui. Mai multe poze cand se incalzeste afara, ca acum imi ingheata mana pe aparat :lol: |
Abia aşteptam să o prezinţi, e foarte frumoasă maşina şi macheta la fel:D.
Pare frumos şi interiorul din puţinul care se vede prin uşa deschisă. Īmi plac culoarea şi vopseaua, finisajele sunt foarte calitative. La mai multe SUV-uri, bogată pagina aceasta.:D Frumoase şi fotografiile, foloseşti trepied? că văd că ai fotografii deloc mişcate şi timp de expunere de o secundă. Poţi īncerca şi diafragme mai mici (o să fii nevoit să foloseşti şi timpul de expunere mai mare, dar dacă ai trepied nu te deranjează, sau dacă stă aparatul pe ceva) pentru a avea depth of field mai mare, adică focalizare pe o parte mai mare din machetă, mie cel puţin īmi place să fie doar fundalul īn blur şi să fie cāt mai mult din ea clară. :D |
Ai niste machete foarte tari.. jeepurile astea nu prea le-am mai vazut pe la nimeni.. ai investit ceva banuti in ele.. apropo.. cum te descurci cu spatiul? Eu am doar 25 de machete.. si acum mai primesc inca 4.. si nu mai am spatiu deja.. :((
|
Ce poze, ce macheta, ce detalii... de culoare nu mai zic nimic..superb Jeep-ul:!:
|
Frumos si rar :-)
|
Frumos Jipu':-P E o piesa rara si stiu ca ai obtinut-o cu greu,dar a meritat...sincer...a meritat, ca si Navigatorul;)
Din cate am auzit 1:1 asta e o pompa de benzina pe roti...consuma de nu stii cum te cheama, cica:-P |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nici nu m-am uitat prea mult, dar n-am mai vazut pana acum Grand Cherokee pe culoarea asta, arata foarte bine ! Detaliile ... bune, specifice AA :)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Ford F350 Lariat - Maisto 1:18
O macheta ce o cautam de ceva vreme si pana la urma am cumparat-o in 2 variante. Cea de strada imi place mai mult, iar in viitor urmeaza sa primeasca un set de roti mai mari (tot off-road) pentru ca acestea sunt unpic subdimensionate. Quad-ul prezent in unele poze este Suzuki si este produs de Solido la scara 1:18. |
Bune de tot pozele..iar vaca e de vis surprinsa in ele:!:
Imi place mult combinatia aleasa pentru poze cu Atv-ul:!::!: |
se potriveste foarte bine cu ATV`ul, si bine ca in sfarsit ai gasit-o !
|
Nice job:!: Stii ce vreau eu de la tine? O poza cu toate pick-up-urile:twisted:
Sau si cu toate SUV-urile, de ce nu?:-P |
De cand tot iti doresti tu acest Lariat, hehe... ia uite-l cum troneaza la poze.
Ma bucur ca in sfarsit ai pus mana pe macheta, nu era un model neaparat rar, dar s-a lasat putin asteptat... nu mult ce-i drept. Astept sa prezinti macheta aceea de lux, stim noi care. Si, la fel ca Raducu_bv, o poza cu toate SUV-urile. |
1 Attachment(s)
Ma bucur ca va place si ultima prezentata. Diseara vin poze noi, insa pana atunci ... am primit azi un colet :)
|
WOW, am vazut macheta asta live! si este bestiala...
sper sa fie urmatoarea la prezentat.:dribble::dribble: |
Quote:
|
Superb!Si eu imi doresc acest model,pacat ca e realizat doar in 500 de exemplare!
Culoarea si stickerele fac deliciul oricarui fan Porsche!:D Felicitari pentru achizitie!:shock: |
Sper sa o tragi repede in poze..:lol::lol:
|
Vine curand si T2-ul la prezentat.
Quote:
|
9 Attachment(s)
Maybach 57S - AutoArt 1:18
S vine de la special edition si nu de la Sport, desi are jante ceva mai mari si suspensia un pic mai joasa. Alaturi de Maybach 62 arata extraordinar, dar momentan nu am avut cum sa le pozez pe amandoua. |
ha!!!....am acest 57s tot pe alb , tot de la AA ....si tot pe negru l-am pozat....superba masina desi nu pe gustul tuturor....sau ma rog multi se feresc sa admita ca le place ca sa nu fie bagati in categoria cocles....mie imi place mult despre ea.
|
Frumos, arata foarte impozant
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Mai am in plan inca 10-15 modele de suv-uri, dar sa vedem cum se prezinta bugetul ! |
Cred ca da cel mai bine posibil pe alb, o alegere foarte inspirata, alte cuvinte nu au rost...felicitari man pentru acesta piesa:!::!::!:
|
Quote:
|
Superb Maybach-ul tau, impozant si puternic, o adevarata limuzina. Intr-adevar, o armata intreaga de SUV-uri si sunt tare frumoase.
|
Ce colectie de SUV-uri! Foarte tare, bravo!
|
Sa stii ca nu mai sunt asa multe de cumparat..:lol::lol:
Nota zece pentru ce ai pe rafturi man, un adevarat pasionat:!: |
Maybach 57S este superb,dar preferam sa aiba interiorul alb,specific S-ului,la fel si la modelul pe negru,interiorul nu este cel specific....pacat....
In rest macheta este superba,detin modelul 62 de mai bine de 4 ani si este suprinzator,desi a a aparut in 2003!:shock::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning