![]() |
Re: Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU
eu is curios sa vad cum arata interiorul ... unde pot gasi ceva fotografii cu interiorul masinii ?
|
din cate stiu interiourul e stock
|
atunci e cam nasol :D
|
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
daaaaa....arata mult mai bine asa, mai simpla...
Robert, tu ce gume ai pe masina? (marime) |
e prea jmecher stie omu ce face cu masina lui si ioo zik sa nu-l suparati k acu o sa vedeti un ozn.spor la tunaleala taule
|
pai o sti el ce face... dar sa nu lase interiorul stock... cel putin exteriorul este superb la ea... asa ca mi-ar parea rau sa fie de *** interiorul... apropo are careva idee ce motor este pe dacia asta, cati cai are etc etc... ?
|
iti dai seama k o avea el ceva idei si ptru interior dar mai e vorba si d epartea financiara aici k nu ne pica bani din cer asa aiurea.In ceea ce priveste motoru am inteles k este 1 de dacie 1.6 mai mult nu stiu
|
pai la interior ar avea ceva nu e chiar stock acum sunt la vopsit fete de usi de pe fata care au fost facute din fibra , geamuri electrice , dvd in parasolar si un ps2
referitor la motor e lucrat si pe acolo dar astea sunt chestii mai intime si nu se pot afla ;) |
inteleg! :D daca mai aflati ceva detalii sa spuneti ca sunt curios care e soarta acestei masini :D
|
Taule felicitari pt masina e bestiala sau nu super tare.E o Dacie mai cunoscuta dekt multi kre apar la tele,toata Craiova vb d ea.Mai ai ceva d modificat?Nu cred.
Zimi dak s poate cu geamurile electrice -kt tea costat sistemul cu totul -kt d costisitor e? Eu as dori unu obisnuit! Poti sa dai un sfat! T rog frumos! Niste sugesti, schite dak ai, c ai folosit tu, cum ai procedat. Toti care ma pot ajuta rog sa o faca, cu sfaturi orice. |
are motor de 1.6..k mine:P...mai mult de 75 de cai nu cred sa aibe:-s
|
ce anume te intereseaza de soarta masini? vezi ca este topic pe masina mea cu masina asta... gasesti acolo toate modificarile insotite de poze.... la interior sunt multe modificari....
|
Quote:
|
iar o vopsesti ma?ai innebunit complet sa mor...astept sa vad produsul finit ;)
|
Daca dai cu chit peste rugina o repari doar pt ochii lumii.In scurt timp o vei vopsii din nou. Cumpara naibii o aripa noua de pitesti si terosoneazo inainte sa o montezi.Nu te mai zgarcii ca data trecuta la piese,nu mai cumpara de conex iasi. Si sa pui un petic si la gaura aia... sti tu care.
|
nu pot schimba aripa robert ca este lipita de prag si pragul de caroserie si aripa aia acolo moare! nu am ce sa-i mai fac decat sa o mai peticesc din cand in cand. oricum de facut trebuie sa o fac
|
Quote:
Sau vopsesti toata masina ;) si schimbi aripi si ce e mai vechi, faruri ;) |
ar fi bine daca ai pune o contraaripa sau nush cum se cheama de plastic in interior ca sa nu mai sara apa si/sau nisipul direct in aripa ta (cum au masinile straine - dar am vazut adaptari si la Dacii). crede-ma ca la Dacia mea s-a facut GAURA in partea de sus a aripilor (inspre spate)din cauza asta. oricum la berlina de rugina nu scapi dar daca opresti apa sa se bage peste tot prelungesti viata tablei. rugineste cel mai mult acolo jos pt. ca balteste apa/noroiul dar si in partea cea mai de sus pe toata lungimea aripii (pana la far). crede-ma ca la mine a fost dezastru in zonele astea. si concluzia pe care am tras-o (prea tarziu) e ca trebuie si spalata des in interiorul aripilor pt. ca noroiul mentine acolo umezeala mai mult timp.
|
nu ma intereseaza ceva anume... vreau sa stiu cam tot ce se modifica la ea... ca sunt uimit cum arata... nu ma asteptam vreodata sa iasa o dacie asa de bine...! poze cu interiorul nu pui ?
|
eu am asa ceva la masina iasi drifter si se gaseste in vitan la noi...intradevar protejeaza...aripile mele arata ca noi si inca se vede vaselina neatinsa pe ea asa cum am pus acum 2 ani...ideea e ca depinde si cat de joasa e masina ca e posibil sa atinga...
|
cel mai recomandat este sa usuci bine masina dupa fiecare drum facut prin umezeala :)))))
|
Quote:
|
Quote:
|
da recunosc asa e e super frumos cum se deschide usa cu sistemul asta nou, si im plus e si mai sigur...
|
TAU-le ce planuri mai ai cu ea pana la 4TuningDay ?? Sau e surpriza ? ;))
Buna treaba cu usile ;) Bvoo .. nota 11;) |
Quote:
zine mai pe larg si cat ai dat pe sistem apropo cum e cu geamurile alea electrice ??? |
pai urmeaza sa termin fetele de usi din fibra pe fata apoi cele pe spate, cate 2 seturi de hertz-uri fata spate, scaunele de fata schimbate cu 2 scoica recaro, bordul facut din fibra de sticla, interiorul pe spate la fel in fibra... si mici maruntisuri....
|
geamurile le-am facut electrice ca din cauza fetelor de usi din fibra nu mai puteam sa pun manivela si am fost "obligat" sa le fac electrice...
sistemul de usi asta nou am dat aproape 1,5 mil si sunt super multumit cum imi arunca usa cand actionez deschiderea( in jur de 15cm)! |
Quote:
|
ba da o sa pun momentan lucrez la fetele de usi din fibra si ma chinui sa le dau la gata! cand le termin o sa va arat cum au iesit
|
abea astept!!! BAFTA MULTA!!!! auzi ai idee unde as putea sa modific si eu fetzele de usi ????
|
Quote:
|
Doamnee ... stau si ma uit la inceputu threadului cum toata lumea il critica pe TAU, iar acu toti zic numai lucruri bune ...
Unii chiar nu stiu despre ce vorbesc .... chiar daca e Dacie TAU a pus pasiune si suflet in ea ... bvoo taule si Spor la treaba In cat timp termini fetele de ushi ? O sa-ti faci si bordul tot din fibra ? Cu un design propriu si personal ? Sa mai sochezi lumea ;)) cum o faci de obicei |
imi place mult dacia . e marfa rau . la intalnirea de pe 27 . am venit tarziu .nu am apucat sa o vad . mai bine pe seara . stopurile sunt smechere / bravo
|
Quote:
si asa pollul ar fi trebuit de mult resetat... la inceput majoritatea am zis ca e naspa si era pe buna dreptate. dupa ce a inceput insa tuningul adevarat majoritatea voturilor au fost ca e draguta. cea mai mare parte a voturilor "naspa" is vechi. si eu am votat "naspa" dar acum am cu totul alta parere despre masina. multi dintre cei ce au votat "naspa" ar vota cred eu "draguta" acum. ca e mai mult decat draguta |
Intradevar ca ar trebui resetat Pollul cred ca multi care au votat ca e urata si-au schimbat parerea....
ps.io am votat de la inceput Draguta nici nu m-am gandit cand am vazut prima oara pozele cu ea ca va ajunge asa de departe....orcum intrun cuvant ce-a mai Modificata Dacie din Europa..pot spune ca si de pe glob....orcum mie unu imi place.(nu am scris asa sau am votat asa la inceput sa ma dau bine pe langa TAU asa am vrut sa votez si nu m-a influientat nimenia) astept sa vad cand vor fi gata si fetele din fibra de sticla orcum am mai spuso poate de multe ori poate niciodata Respect TAU-le pt ce ai facut dintr-o dacie care e masina Romaneasca 100% cel putin alea vechi sunt Romanesti dar astea noi.. |
cand vin pozele cu noile fete?
|
saptamana viitoare sunt gata toate patru...
|
Zeule, ai mai coborat la noi muritorii,sa ne vorbesti? Hai cu pozele.
|
Tare rau masina pentru o Dacia, mai mult nu am ce sa zic. Daca nu va place cum arata ar trebui sa apreciati munca depusa de acest om si atasamentul sau fata de ea....................Bravo Men..........Respect!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning