![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Cine poate sa vorbeasca in continuare cu fosta/fostul ca si cum ar fi un simplu amic ... toata stima si tot respectul.
Eu cred ca nu se poate pentru ca tot exista speranta uneia din parti de impacare. (in cazul iubirii) |
Quote:
|
Quote:
prin varianta lui mustang este deja dat raspunsul >>>>>NU :!: |
Quote:
|
hmmm...
atunci e urat, iti spun eu... ori bagi picioarele definitiv, ori te muti cu totul... |
Quote:
|
Quote:
|
sa fii tare. sa te gandetsi....la urmatorul :)
|
O dati in pesimisme rau de tot...
Iete ce am aflat eu in seara asta: 1.Niciodata nu o sa te indragostesti cum trebuie de cine trebuie. 2.Niciodata nu o sa se indragosteasca de tine persoana de care te-ai indragostit. 3.Daca te indragostesti devii slab/slaba si nu mai reprezinti interes. 4.Daca te comporti ca o jigodie sigur se va indragosti de tine pentru ca prezinti interes. O sa ziceti unii dintre voi ca nu e chiar asa ca mai sunt si cupluri fericite... Sigur aia nu sunt pe topicul asta :D |
bogdan_wrc: m-am mai gandit eu la cativa urmatori, reusesc, dar pic din nou :rolleyes2 pt ca il vad si pentru ca ma cauta....
bluey: sunt de acord cu toate punctele. Le-am incercat/patit pe toate si asa functioneaza lucrurile. Si daca inca mai sunt cupluri fericite... nu-i timpul pierdut :twisted: Nimic bun nu e vesnic! Si ca sa fiu sincera, eu ma plictisesc cu binele... daca e perfect ce farmec mai are? Noi sa fim sanatosi.... |
Din pacate revin si intaresc punctul multora de vedere, numai ca am de facut o precizare: nu tuturor li se pune pata pe fost(a), in sensul ca moare dupa el/ea cand il/o vede. Oricine isi aduce aminte de fost(a), dar eu unul nu m-as mai intoarce la fosta nici sa imi dai bani. Nu pot contesta faptul ca am trait clipe dementiale cu ea, dar ... nu se poate.
Ce a fost, a fost ... Cine spune ca e prea soft, inseamna ca inca iubeste acea persoana si nici nu prea ar vrea sa ii dea drumul. Sper ca nu insult sau deranjez pe nimeni prin acest mesaj. |
Quote:
Daca nu se intampla asta, inseamna ca nu a fost iubire, ci o pasiune trecatoare - cum numesc eu relatiile astea inflacarate care izbucnesc brusc si se termina in acelasi stil ;) |
E adevarat ca ma misca ... dar constientizez ca nu este ce caut. Poate sa mi se puna pe tava. Nu cred ca voi mai putea trece peste ce a facut. ;)
|
Quote:
|
Quote:
e cea mai desteapta treaba spusa pana acum :) cu cat esti mai rece, cu atat devii mai interesant, odata relatia consolidata |
Si atunci ce ai tu de facut
Eu nu prea am putut sa le fac pe ambele.... Sa o si iubesc si sa fiu si rece... |
Quote:
|
Quote:
|
aha..sa-mi spuna mie cineva care incearca si merge...dar parca vad ca de la prea mult rece il lasa si nici ca-l mai vrea :)))
|
nu, nu poti desigur...
doar mi-as dori sa pot, sincer sa fiu... :) |
Hmmm
asta inseamna ca nu o sa ne mearga prea bine... Ori caca ori caca... najpa |
Quote:
@aleks o parte din noi ar dori,dar cealalta parte care e mult mai slaba cedeaza...si uite asa se dezvolta suferinta... |
Viata mai usoara e clar atunci cand esti rece si toate te adora...
Ce te faci cand da virusu in tine??? |
Quote:
|
Asa...
Cu altele. :D |
Quote:
cel mai nasol in acest caz cand cunosti pe altcineva (Desi nu ai uitat pe fostu/a) si a inceput sa`ti placa noua achizitie.... incepi sa faci comparatii:| cum era...cum e... si te gandesti non-stop... asa nu uiti niciodata. |
Cel mai nasol caz????
Crezi ca e cineva care nu o compara pe cea care a iubito cu urmatoarea?? Primele 2-3 relatii sunt clar de sacrificiu din punctul meu de vedere. Ma rog la mine primele 10-15 au fost de sacrificiu :D Dar depinde de la om la om nuuu???? |
Quote:
pai da...dar pe langa ca te "sacrfici" pe tine.... o sacrifici si pe ea,mai ales daca nu stie ca de fapt e pe post de alinare.....si daca stie e rau ca nu stie ce sa faca sa fie mai bine si tie tot nu`ti convine :| sunt multe la mijloc...:| |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
mai bine ai invata din greselile altora, decat din ale tale....
|
Quote:
O,T.:Iar stai pe invisible? :poke: |
nu mah...era in general. era o expresie.
OT< nu, dar intru mai rar pe mess... we already had this talk. :D;) inta si tu ziua in timpu sapt. |
sa va zic povestea mea:D.intro seara am dat linie cu unu cu un jeep si l-am facut,(din noroc)si el o zis sa mai dam o data si eu nu am vrut:D el s-a enervat si a avut ,,boala,,pe mine.si intr-o zi eram cu prietena mea,si imi povestea ca si varu ei participa la iLEGALE,dupa cateva intrebari am aflat ca ala cu jeepu era varu ei,si dupa ce a afllat ala ca is cu varasa clar ca sa enervat si ii spunea sa se desparta de mine si ea nu vrut.cand o vazut ca nu ne poate despartzii asa,el l-a pus pe un prieten dea lui sa o vrajeasca pe fata,si nici asa nu a putut sa ne desparta,si pana la urma i-a zis la fata ca daca nu se desparte de mine ii zice la parintzii fetei ca is golan,fraier si ca vreau doar sa o f***,etc.si ca doar pt asta stau cu ea,ca el ma cunoaste si tot felu de povesti.(ala cu jeepu e un fost vecin,dar nu prea aveam povesti cu el:-),am vazut ca se cam racea relatzia,si mi-am dat seama.m-am intalnit cu ea,eram nervos si tot eu i-am zis sa ne despartzim.ea a inceput sa planga,o tzineam in bratze si ne sarutam,pt ultima data(ne-am despartzit sarutandu-ne):cry: .atunci a fost singura data din viata mea cand ii doream raul cuiva(la varuso).dupa cam o luna eram intr-un club si am auzit ceva scandal,cand m-am intors era ala se certa cu patronu si cu barmanu,era in legatura cu nota de plata:lol: ,mie nu mi-a pasat de el si dansam incontinuare,la un moment dat am vazut ca vine spre mine si imi cere bani,si i-am dat ca eram beat:D (daca eram treaz nui dadeam)si de atunci am vazut ca sa schimbat,dupa cateva zile ma sunat varasa ca ii e dor de mine,etc,m-am int cu ea si de atunci iarashi suntem impreuna:D :-) ....sper sa nu ajung sa va cer sfaturi cum sa o uit....
|
Quote:
Si stii asta foarte bine;) |
daca stii deciziile altora si ce urmari au avut, asta era ideea.
|
Quote:
|
Quote:
daca nu scrii corect, ai warn, si restul lumii, de asemenea... putina atentie, ca nu-i greu. pentru lamuriri, click pe link-ul din semnatura mea |
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning