![]() |
Re: Chat
Quote:
|
Quote:
|
maaaaaa care veniti azi la meci la "U" de la 18:00:P??????
|
aici cred ca ii locul unde ar trebuii sa pun asta :P
daniela (4:18:21 PM): esti nebun piry (4:18:24 PM): :(( piry (4:18:25 PM): :P daniela (4:18:27 PM): azi cand ieseam de la munca... piry (4:18:27 PM): internati-ma daniela (4:18:40 PM): pe 1 decembrie in grigorescu daniela (4:18:53 PM): vad o masina mica depasind linia dubla continua daniela (4:18:56 PM): si vine si vine daniela (4:18:57 PM): si ii mica piry (4:18:58 PM): :)))))))) daniela (4:18:59 PM): si il feresc piry (4:19:00 PM): =)))))))))) daniela (4:19:03 PM): si ma uit...si era piry daniela (4:19:07 PM): :)) piry (4:19:08 PM): :"> daniela (4:19:10 PM): dementule piry (4:19:11 PM): that's my style daniela (4:19:21 PM): nu mai fa dinastea ca poate data viitoare te palesc daniela (4:19:22 PM): :)) piry (4:19:26 PM): daca ai curajul piry (4:19:27 PM): :) piry (4:19:35 PM): doara asta are buton si sar peste tine :d asta a fost depasire de aia lunga :)) adica mai mult timp pe contrasens evitand masinile care vin din fata :)) damn i love this life :) |
just don't get to soon to the end of it ;)
|
si io n-am permis... ni ce fac unii cu el, .... no comment :))), use to to that
|
drifturi cat cuprinde. asiaticii astia nu-s chiar intregi la minte. sunt curios ce va fi in Tokio Drift
https://www.youtube.com/watch?v=FZQuOhBVdNc&search=drift |
Re: polskiiii
salutare....vrei sa vb cu mine un pic de polski-u' tau?
|
scuze de offtopic ,imi vand masina am pus-o pa bazar.
|
care ati fost astazi la sala sporturilor? la concertul sponsorizat de vodafone.. house musik and jocuri de lumini? a fost bestial ma jur de nu! mai ales ca s-a combiant cu ploaie, mortal... au facut senzatie laserele si artificiile si muzica si tot... a fost mortal ;) revin maine cu pictures :D
|
am fost.......dar in masina ;;)
|
sa si pui poze ca eu am ajuns doar la artificii :((
|
13 Attachment(s)
Quote:
poze nu am prea multe mai multe filmuletze si cum erau cu telu si era si noapte si mai si ploua nu is de de prea buna calitate |
question: cand vine tokyo driftu si pe la cj oare? ca am fost la republica si nu il arata nici pe programu viitor (asta fiind ieri) ... :(( ma gandesc ca daca la buc vine maine... pe la noi ar fi sapt viitoare nu? :/
si cand vine nu organizam o miscare :D |
tokyo drift ii in saptamana 23-29 iunie, am fost eu astazi (16 iun) si m-am interesat si scria si in sapte seri parca sau zile si nopti..
|
1 Attachment(s)
maine vad pe viu masinile .....................
muahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahahahah |
asteptam poze:D:D
|
sandrei ti-am vazut si eu in sfarsit masina prin oras! mortala ma jur ;) am vrut sa vin sa iti fac cu mana da erai cam "grabit" wuruuum :lol:
|
Quote:
|
Ce a fost ieri la sala sporturilor??? Cand a dat un pic ploaia ati si plecat...au fost doar cativa picuri...:(
|
s-a speriat lumea...ce sa fie o fost shukar :)
|
Quote:
|
tu esti ceva spion ma? sau ce.... eram chiar numa eu singur cu inca o persoana......de unde ai vazut?
|
ahahahaaaa.a.a.a...ahaha :)) :))): ):))) toata lumea te aude si vede de cand cu noua toba SUPER FULL SPORT LINE BY BORJA
|
ti-e doar ciuda ca a ta nu pusca ca si amea ;) ;) ;D
|
Quote:
|
mda........pai arata-te sa vad cine ma priveste sa-ti arat ca nu o sa mai ai cu ce ma privii http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons7/66.gif http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons7/71.gif
|
Quote:
p.s. sper ca u ai zis-o ca gluma! |
stai linistit ca glumea :)) nu degeaba a fost chemat la casting pt serialul seinfeld :)):))):))
|
ma piry ma mai ***e si tu un anuntz ca as mai iesi si eu!!!
sau m-ai uitat?:D |
pai da...nu te mai iubesc :)
nu ma e vorba de faptul ca ce anunt sa dau daca primesc un tel la 12 noaptea de exemplu sau cum o fost cu sesiunea foto...eu eram prin oras si am primit tel am fugit repede dupa scule si m-am dus sa fac poze, nu aveam nici 10 minute sa fac ALTCEVA |
desi pe drum o tras ceva drifturi :))/// stim noi ';p
|
bafta pentru cei care au bacu ...
spor la invatat |
da ,ma piry da ai uitata ca is in vacantza si 5 min nu prea conteaza cand se iveste ocazia da anunt!!!
|
10 Attachment(s)
sala sporturilor
|
no astea da poze opritorule de timp :) :icon_kiss:icon_kiss:icon_kiss
|
1 Attachment(s)
frumoase masini :)
am primit si eu azi ceva si ma gandeam sa va arat si voua. e vorba de o amenda pt stationare in statie de autobus. eram acolo de circa un minut statia fiind plina de masini si pe cand plecam hop si surpriza. in ce hal se poate scrie o amenda...atentie la caligrafie si ortografie. |
:)) mihaela? bine ca n-o scris iesti sau mai stiu eu ce :P
dapoi sincer sa fiu....nu inteleg nimic din ce ii scris acolo doar ca recunosc fapta comisa in loc de ron o scris kon? ora ii 46.35? |
[QUOTE=Kent8....nu inteleg nimic din ce ii scris acolo doar ca recunosc fapta comisa
[/QUOTE] INSEAMNA CA TU AI COLECTIE ACASA :))))) de ''recunosc fapta comisa '' |
o sa incerc sa traduc :)
aaa...primu cuvant chiar nu-mi dau seama care ar putea fi :) ...data si ora de mai sus, "sumnumitul" conducand autoturismul W (ce constructor de masini o fi asta? ceva prototip...) cu nr. de inmatriculare...a oprit pe strada ...in statia (ATENTIE :)) de mijloacelor de transport in comun. initial m-am suparat dar cand am citit ce este scris mi-a cam trecut. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning