![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
|
in 2 saptamani, o sa am noul iphone, 3g
|
eu le schimb daca nu lunar la 2 3 luni :) de la 3310 am ajuns la 02 Xda Neo si sunt f. multumit de el
|
Am un k800i care in mom de fata e la bucuresti la reparat :|
|
Quote:
|
motorola v3x (il am de 2 ani si ceva), destul de multumit de el
|
Nokia 3230
|
Cea mai tare marca 6630 :D
|
SE k770i....inca nu ati inteles ca SE face pozele cel mai bine? de ce n82 cand exista k850i ?
|
In momentul de fata am: Nokia N91 cu camera de 2mpx, 7260 cu camera vga, 3250 cu camera 2mpx, digi mobilul, si samsung b600 cu camera de 10mpx!
|
motorola v360v camera vga card memorie 512 mb(mai mult nu suporta) il am de aproape 2ani...
|
n78 sau n82 ?
|
Quote:
|
sony ericsson k800,nokia 6680 si un samsung c170
|
Momentan am:
Nokia 6300 - Vodafone Nokia 2600classic - Cosmote Nokia 3650 - colectie Ericsson A1018s - caramida de colectie :) Urmeaza: Nokia N95, eventual 8Gb sau iPhone 3G :twisted: |
Am prostul obicei sa le schimb ff des.
Momentan am Nokia E51, acu 2 saptamani aveam Samsung G600, inainte am avut Nokia 5310xpress music, Samsung D900i, LG Prada, Nokia 8800 Scirocco, Nokia N95, Nokia 6500 Slide, Nokia 6300. Astea le-am avut toate din mai pana acum. |
am nokia 3500.dar vreau sa il dau...din aprilie anu trecut am schimbat 14 telefoane...le iau noi le dau sh...asta de acum il am de o luna cutie tot..vreau sa il dau pe un sony ericsson k750 i. :D am o pasiune pt el
|
pai eu am un nokia e50 prea tare telefonul
dar nu imi place ca este simbian si trebuie sa am grija de totul mai ales ca am si cablu de date si cine stie in rest telefonul mi se pare super |
nu facem ceva acolo cu o mica diferenta din partea mea ;))scuze daca este offtopic
|
yo am un nokia n73 si inca un nokia 6233 si sunt multumit de ele dar as vrea sa le dau pe un n82 (Fan NOKIA) :D
|
samsung U600 ...care este si de vanzare ...
|
sincer dar nu radeti un siemens A50 si un Sony ericsson t610i plus un nokia nu stiu ce model de la munca.
|
Quote:
|
HTC Touch Diamond - este cu mult peste..orice :shock:
|
nu vreau telefon cu camera si mp3 am mp4 am muzica filme texte si multe altele pe el , pt poze folosesc camera foto!imi e indeajuns un telefon care sa sune!
|
1 Attachment(s)
Si eu folosesc telefoanele doar ptr discutii, eventual SMS-uri. Astfel se face ca bateria unui Nokia 2600classic ma tine cel putin 10 Zile :D Cel mai mult m-a tinut doua saptamani (aproape 14zile)
Recomand cu caldura acest model celor ce vor intr-adevar autonomie! |
eu prefer un telefon elegant si discret, fara functii multe. de-aia mi-am luat un 7900 prism. 42 culori pt lumina tastaturii si a ledurilor discrete din capatul de sus, carcasa metalica, senzatia de telefon bine inchegat (nimic nu oscileaza sau scartaie) etc
|
|
eu am un 6680, motorola w218 si un N73
N73 e de vanzare, daca il vrea cineva, sa-mi dea un PM :-P |
un nokia 5310 ...e misto dar mam plictisit de el
|
nokia 5200 shi 2760..destul de multumit de aman2 :)
|
in prezent an un N 95 cu card 4g. e nebunie cate aplicati poti pune de distractie si utile ,de film si muzica de mutat meniul doar inclinand telefonul si alte chesti de wlan si mess,au mai fost inainte n70 6280 k800i 6630 z3 6680 astea mai destepte restul de 1600 si altele de genul acesta nu mai stiu cate au fost :-)
|
nokia 6300 si nokia 6230i (sunt multumit de aman2)
|
4 Attachment(s)
acesta e
|
ce model e??
|
3250 pink ,la baza este un n70 acelasi soft si camera,difera carcasa
|
Quote:
are un prieten dinasta si ce poate sa urle telefonu asta doamne feri :lol: |
Nokia 6120 white (telefon de femei) :lol:
|
Nokia N70... vreau să îl schimb cu E71... sau 8800 Carbon Arte...
|
un nokia N95 8GB...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning