![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
eu tocmai mi-am luat noul m3 :D vechiul m3 l-am trecut la drift si asta la grip :D mai am viper..si cam atat:) din cariera 13 la suta am facut
|
25%..
-240sx -civic -m3 e46 -m3 e92 -viper - !!! turbat rau :D -pontiac gto -supra - !!! turbata rau :D -350z -500 000 CASH :) |
1 Attachment(s)
Un scurt filmuletz cu un wheelie :D scz pt calitate da am inregistrat cu game cam
|
nu-i chiar asa rau si fara NFSPS.. in momentul de fata lucrez la propriul meu Racing Game pe care il voi lansa peste ceva timp... it keeps me busy and away from playing games...
recunosc ca am jucat azi putin.. pana m-am enervat ca pierdeam la drag.. nu ma ajuta pcu deloc :( |
Cu subaru pot sa fac wheeli? am 1088hp
|
Trebuie sa ai tractiune pe spate sa poti face wheelie
|
Cum trec o masina de grip la drift? se poate?
|
am 800 000.. am luat Zonda.. si.. nu mi s`a parut extraordinara.. stock vorbind.. prefer alt ceva turbat.. :)
stailll apasa pe 2 cand esti la masina care vrei s`o schimbi.. Intrebare: masina tare pt drift? cu care v`a intelegeti voi bine.. masina tare.. oricat de scumpa.. |
1 Attachment(s)
My 1048 hp supra:twisted:
|
Quote:
|
mie de drift ami place supra turbata
|
.
Quote:
ms |
Sunt la 23% si la drag castig cu usurinta si la wheelie si la 1/4 si la 1/2 la 1/4 am scos 6.8 cel mai bun timp si la 1/2 10 secunde si ceva.....sunt si drag king :D ...la drag si la drift ma descurc cel mai bn k la restu mai putin bn :D
|
aha ms :) credeam ca esti mai avansat.. si d`aia intrebam.. nu stiu ce sa fac.. sa mai bag bani in supra (850bhp).. sau sa o schimb cu hemi turbat..
drift ce masina ai? :D ca si aici am dubii.. am un gto.. da nu prea mai fac fata cu el.. |
eu am supra de 1088bhp si sunt la 15% :-s deabea am facuto nush cum stau la drag
|
daca vreau sa fac poza cum fac? fac print sau are jocu ceva de facut poze?
|
d und ati luat pro street?
|
sTAILLL - print-screen :lol:
AdyPala - il comanzi de pe net.. |
sa mori tuuuuuuuuuu...............vine prin email?
|
am instalat si eu prostreetul asta .. am jucat putin .. nu prea imi place .. in fine partea tare e ca dupa ce am jucat vreo 5 minute mi-a crapat sursa :)))
cred ca , calculatorul meu e alergic la gunoaie de jocuri :))) |
cum mere pro street pe fx5500.amd sempron 2200+,768 RAM?
|
Quote:
si eu ma chinui cu o placa video onboard 6100 cu athlon 64 ,1gb ram scot 7 -17 fps(mi la reparat pl video :() |
Quote:
am facut 1 000 000+ CASH :D.. pentru necredinciosi am printscrn.. :-) Cum ati ajuns fratilor la 1000+cp cu supra.. am bagat tototototot si am ~900cp.. si nu pot trece la wheelie.. :-/ |
Quote:
|
Quote:
|
mi-am facut m3 de 800bhp si am scos 8.13 pana acum..hai ca mai incerc:D
|
:?: imi spuneti si mie o placa pe agp sa mi mearga fara intreuperi?
|
Quote:
|
ok mersi.. :)
tb sa ma dau cu dragkingu.. si.. ma cam zapaceste la wheelie.. :-S ms mult.. sa vedem.. am pus pe supra ABSOLUT TOT CE AM PUTUT... |
gata.. i`m dragking.. 1068cp supra
merci mult 2fast4u_DK pt ajutorul acordat :) |
dute ce o tunezi te duci la TUNE si la engine nu primu urmatoarele 2 le dai pe high
|
mda... am supra de 1048bhp si la drag fac 14 si plec perfect skimb perfect da nu merge masina bine :-s
|
ce trebuie sa fk ca sa pot face wheellie cu bmw m3 ala vechi?....are 667cp oare sunt de ajuns?
|
vinde`l ia`ti supra si fa`o full si rupi tot :D iti spun din proprie experienta :D
|
Quote:
|
am shi io cateva intrebari....1. imi merge pe un amd 3200+, 1gb ram, placa video 256? 2. daca da, de unde il pot comanda? 3. chiar are damage aproape real? va rog raspundeti
|
Quote:
Quote:
2. il poti comanda de pe orice site de shoping 3. da, intradevar damage'u e destul de real. |
Quote:
2.da un search pe google:-) 3.damage e real daca ai si un calculator bun deoarece daca nu ai calculator bun si grafica o sa ti se pare urata si o sa zici ca jocul nu e reusit:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Andrey cum pleci frate la drag ca daca nu e cu semafor ma omoara aia :(( nu mai pot de nervi de cand am ajuns la 15% am spart 2 tastarui fara gluma X(
doamnee sparg calculatoru fmm de joc fac 8.44 ala face 8.11 asodhgasdasdasdasd si are 780bhp eu am 1047bhp poza cu toroapa nuuuuuuuuuu se poate am pus supra la grip si am pierdut toate modificarile si acuma are 320bhp su cash am 2000 X(((((( m`tei de jos distrus |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning