Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

ZyZ 21-01-08 15:01

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Multumim Onesti ;). Va asteptam sa ne onorati din nou cu prezenta la urmatorul event, cat de curand.

Andrey_FL 21-01-08 17:53

mi-a parut rau ca nu am venit mai multi si nu am venit cu masinile mai frumoase....cum ar fi ascona(care a fost bushita) , calibra (vanduta) , bmw lui bmw_rulllzzz..3 masini de la Gtv tuning : Leon , Megane 2 , si VW New Beetle ..pisicutza+ multe altele
dar asta e
pe cand urmatorul event ca celor care au fost pe 15 le-ar face mare placere sa vina din nou?

bakal 21-01-08 18:21

care iese deseara la o cafea sau ciocolata, in rond? ca s-a uscat asfaltul

mihay 21-01-08 18:52

RAZULE TE MANANCA GUMELE :) ESTI NERABDATOR SAU VREI SA SCAPI DE GUMELE DE IARNA:lol:

bakal 21-01-08 19:08

nici, nici, da' e misto afara, cald si bine si e pacat sa nu profitam de vreme...

corraptor_evo 21-01-08 19:39

Asa cum am mai spus, ma bucur ca s-a trezit lumea.
De aceea, am o propunere:

=> https://forum.4tuning.ro/showthread.p...29#post1306029

Astept reactii...

vladxex 22-01-08 23:06

bine v-am gasit :D..am reusit si eu sa mi fac user..avem si noi o vrema buna..poate vin mai multi la intalniri pe vremea buna :) asfalt uscat !

bakal 23-01-08 09:46

bun venit.....

poate, cine stie....numai sa tine vremea, ca s-ar putea sa ninga iar

mihay 23-01-08 16:23

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1308813)
bun venit.....

poate, cine stie....numai sa tine vremea, ca s-ar putea sa ninga iar

ei lasa si ce daca ninge iar e alb e frumos se aluneca frumos se paote face fun si pe zapada nu baeti :lol:

AXEL_SS 23-01-08 21:55

Maine e ziua unirii:D. Sa fim uniti ca buni ieseni si prieteni si comunitate. La mai mare pt toata lumea.

Sper sa nu va incurce vizita lui Base in centru:-P

bakal 24-01-08 18:28

deci....iese cineva pe la 9.30 prin rond...in seara asta

bakal 25-01-08 09:43

diseara, adica 25. 01 2008, intalnire 4tuning la palat, la ora 9.00. Crazy Drivers si Old School Motorsport asteapta fetze noi......dar si pe cele vechi, asa ca.........

ZyZ 25-01-08 09:54

Acum am vazut-o si pe asta. De cand e Axel in Crazy Drivers Razvane ? :lol:

bakal 25-01-08 10:14

aaaaaa.... pai nush...daca e in crazy, eu unu stiu ca nu e, dar cred ca a trimis cerere si i s-a dat asa......pe degeaba...dar nu e, sau cel putin asa stiu eu... poate cristi(mihay) sa ne lamureasca pe amandoi

claude307 25-01-08 14:21

pot veni si cei care nu sunt in vre un club?
si daca ploua...se mai aduna lumea?

ZyZ 25-01-08 14:57

Quote:

Originally Posted by claude307 (Post 1313761)
pot veni si cei care nu sunt in vre un club?

Sunteti bineveniti. Buna dispozitie e garantata, si cu asfalt curat, si fara 8)

claude307 25-01-08 16:54

pai e bine atunci...zyz-ule ...cand ajung pe tine te caut ca nu prea cunosc pe nimeni :oops:

bakal 25-01-08 17:12

fii linistit, asa a fost toata lumea la inceput....timida, si nu stia pe nimeni....dar acum....nu mai scapam unii de altii :P

mihay 25-01-08 17:31

mai razule da ce vrei tu sa spui acolo vrei sa scapi de noi :twisted: joke toata lumea e hunita :lol: ne vedem diseara pe la 10 si ceva ajung si eu ca abia atunci ies de la scarbici la palat daca plecati dati si voi un semn bakal :D:peace:

mihay 25-01-08 17:34

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1313251)
aaaaaa.... pai nush...daca e in crazy, eu unu stiu ca nu e, dar cred ca a trimis cerere si i s-a dat asa......pe degeaba...dar nu e, sau cel putin asa stiu eu... poate cristi(mihay) sa ne lamureasca pe amandoi

cine cum cand:shock: nu stiu de asa ceva adik cum sa se dea asa degeaba nare cum tre sa vedem si sa ne lamurim ca nu e frumos asa :peace:

ZyZ 25-01-08 17:47

Quote:

Originally Posted by claude307 (Post 1314074)
pai e bine atunci...zyz-ule ...cand ajung pe tine te caut ca nu prea cunosc pe nimeni :oops:

Stai linistit ca suntem pasnici. La cati o sa fim acolo, e cam greu sa dai fix de mine, oricum. Dar daca vrei neaparat, eu sunt ala mic si rau de respira greu...era tac'su, mah :lol: (mi-am adus aminte de reclama aia...stiti voi).

mihay 25-01-08 17:58

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1314224)
Stai linistit ca suntem pasnici. La cati o sa fim acolo, e cam greu sa dai fix de mine, oricum. Dar daca vrei neaparat, eu sunt ala mic si rau de respira greu...era tac'su, mah :lol: (mi-am adus aminte de reclama aia...stiti voi).

MAI TU ALA MIC si rau deschide telu ca te suna lumea :) si degeaba te rog sa nu uiti de pompa aia mica si rea daca nus nesimtit ne vedem disera prin multime :peace:

ZyZ 25-01-08 22:41

A iesit cea mai frumoasa intalnire de anul asta. Le multumesc pentru prezenta celor (multi) care ni s-au alaturat si din Iasi, si din Bacau. Va asteptam si data viitoare, la fel de bucurosi si voiosi. Sper ca v-ati simtit bine. ;)

BogdanAG 25-01-08 23:15

Hey :) Chiar super tare a fost nu ma asteptam la chiar atatea masini:) abea stept data viitoare. Speram sa aducem ceva mai multa lume si ceva mai multi hp :) Ms Pentru o seara super.

bakal 25-01-08 23:28

asta chiar a fost o intalnire reusita....pacat de asfaltul umed, dar compania a fost buna... si multa....tot asa sa o tinem si o sa fie bine

slip 25-01-08 23:32

Hai si la mai multe ;) Distractia continua si saptamana viitoare.. vad ca nici frigul nu ne mai tine departe de masini si strazi. Mai mergeam ici colo..mai un suc,..,mai o pizza.. in seara asta in schimb.. nimic. Toata lumea era ocupata cu masina :D si shoseaua. Data viitoare facem un efort.. punem TAXA cate 50 de mii.. si incalzim cu butelia asfaltul.. macar plecarea sa fie buna :D in seara asta desi nu aveam adidasii incalziti... de la dat starturi.. mi-am facut o imagine.. si zic eu ca va ardeam pe vreo 2 la plecare.. din alergare :D
Eh.. ne vedem vinerea viitoare. Pana atunci.. numai bine si..asfalt uscat !!

Cu respect...

ZyZ 25-01-08 23:56

Felicitari celor care s-au jucat in seara asta. Din cauza unui injector aruncat de la presiune era sa stau pe tusa, dar am scapat. Bravo lui Raz pentru sportivitatea de care da dovada de fiecare data, si multumesc pentru ajutor (stie el de ce).

mihay 26-01-08 09:21

salve la toata lumea a fost o seara super tare poate pe saptamana viitoare reusesc sa termin si eu lucrariele la motorasul meu pana atunci la cat mai multe masini si asfalt uscat :peace:

TuningBoy 27-01-08 10:49

Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Apropo nu stie cineva de unde pot sa fac rost de stikare cu 4Tuning?:D

mihay 27-01-08 11:22

Re: Intilnirea de primavara >>> IASI 2008

Quote:

Originally Posted by S_TheGodfather (Post 1317077)
Apropo nu stie cineva de unde pot sa fac rost de stikare cu 4Tuning?:D

au fos intr-un timp prin revista 4tuning sa vedem acuma cand va fi ntalnirea daca se mai aduc din bucale sau o sa facem noi cu acordul sefilor :lol: pana atunci nik nik doar daca mai are cineva pe acasa unu in plus :peace:

TuningBoy 27-01-08 11:24

Aha...si daca se poate sa imi dea si mie cineva un ID de messenger sa aflu si eu mai multe ca sunt inca la inceput:D...:-"

mihay 27-01-08 11:29

pai yd gasesti facand clik la avatarul fiecarui user si acolo gasesti tot ce vrea userul sa arate despre el :-p

bakal 27-01-08 12:50

poti si sa urmaresti forumul ca de obicei ce se face , se mai si scrie inainte, cum ar fi intalnirile, sau alte alea

CRyS` 27-01-08 13:14

Stickere 4tuning Comenzi la id mess: maskatu_dias. Trimit si in tara prin PostaRomana(ajung in 3-4 zile la destinatie)

El e userul care le face: https://forum.4tuning.ro/member.php?u=29878

mazdaCUF 27-01-08 15:32

Am intrat si eu un pic mai tarziu, dar mai bine decat deloc:D Sper ca vinerea viitoare sa fie asfaltul uscat sa pot sa merg si eu cu masina:D a iesit foarte bine intalnirea de vineri, chiar mi-a placut! spar sa fie asa de fiecare data!

bakal 28-01-08 10:31

:lol:ma tu iar vii CUFiguri pe tine...? las ca te aranjez eu...

am auzit ca ti-a confiscat un politist masina aseara....ti-o mai da.................intreaga?:twisted::lol:

mazdaCUF 29-01-08 16:07

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1318983)
:lol:ma tu iar vii CUFiguri pe tine...? las ca te aranjez eu...

am auzit ca ti-a confiscat un politist masina aseara....ti-o mai da.................intreaga?:twisted::lol:

:)))) Nu am avut incotro, imi facea dosar penal:))) a avut grija de ea, nu mi-am facut probleme:)

ZyZ 29-01-08 17:16

Aha. Deci tu esti turnatoarea mica de care vorbeau baietii. Las' ca te ard eu :lol:

bakal 29-01-08 17:33

las ca-l ardem toti.....

vladxex 29-01-08 17:45

CUF vb serios? daca da.. povesteste-ne pls :( condoloante

All times are GMT +2. The time now is 00:00.

- Copyright 2026 4Tuning