![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
eu nu m-as bag in conflictul asta de pana acum, vreau sa cred ca sunt prieten cu toti cei implicati intr-o oarecare masura...
doar scurte completari: la stransul banilor n-au fugit oamenii.. tin minte cand a fost vorba sa participam la 4tuning days prima editie, au cotizat multi atunci, am listele la club si acum, si fete si baieti, si yna, care nu fusese decat de vreo 2-3 ori f2f cu noi atunci si copii care nu aveau masina atunci, etc textul asta cu banii lui mamica si taticu' e pueril de-a dreptul, nu e problema nimanui daca unii au bani de la parinti. eu daca as avea copii si as avea bani suficienti cat sa le fac hatarul de a-si modifica o masnia frumoasa le-as da, si voi tot la fel ati face, deci nu judecati pe altii care chiar o fac. apoi, nu e nevoie sa va faceti albie de porci pe forum, ca m-am saturat sa tot sterg diversele injective, ati terminat lista de animale din atlasul zoologic si vreo jumate din sfintii din calendar, sa nu mai mentionez toate afectiunile pshihice grave de care se tot acuza reciproc lumea pe aici... nu de alta, dar suntem o mana de oameni interesati de pasiunea asta, si nu precupetim niciun efort sa ne scuipam intre noi,de parca ar fi vreun premiu la capatul cursei... nu castigam nici recunostinta vesnica, nici vreo medalie, tot noi o sa fim aia care discuta despre fenomenul asta si peste un an, de exemplu, iar chibitii aia multi pe care ii vedem la cate un eveniment organizat pe la bacau printr-o minune si prin multa munca a unora dintre noi("sprijinta" din belsug cu comentarii inutile si reprosuri fara rost, ca anul trecut la eventul organizat de silviu si zoz) vor veni, se vor uita, si vor pleca asa cum au venit... asa... in seara asta vine cineva la stadion sau prin alta parte? :) am si eu chef sa mai vad lume... |
Quote:
ne arati noua achizitie ??? :)) |
eu am sa trec pe la 8 pe acolo
|
eu inca lucrez la un proiect, cum termin trec, sper sa mai fie cineva :)
|
oricum,va fi cineva cu atat mai mult cu cat ai starnit curiozitate:),mult succes si spor la treaba!
|
eu dak am jignit pe cineva in vreun fel..imi cer scuze fara rusine..poate anumite vb au fost deplasate..dar eu nam cerut decat putin respect din partea unora..nu am nimic cu nimeni si nici nu o sa am...eu promit k nu am sa ma mai bag in nici o polemica cu nimeni de pe forumul asta..Numai bine tuturor..si is curios aleks cu ce masina ai reaparut pe strazi?!
|
nu cred ca ai jignit pe nimeni, ai vb putin fara sa stii anumite lucruri,cred....
poate si eu putin, dar vad ca nu mai zice nimeni nimic legat de ziua aia de18, ca era destul de aprinsa lumea.... |
ok, apreciez ca s-a calmat tonul discutiei, v-as ruga sa opriti subiectul definitiv, si sa mergem mai departe cu ideile/discutiile despre intalniri :)
|
o piatra neamt maine seara?
|
facem da numa sa fim grup compact!!! si cred ca o sa ma apuce si foamea pe acolo
|
Eu merg la piatra dar sa fim mai multi...Pytyk' nu mai vrei ala??
|
Va asteptam ...numa sa mancati inainte de a pleca din BC :) sa nu cumva sa i se faca foame lu HAlex :) ca e pacat sa nu apara in emisiune;))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da shi bre, cand imi mai fu mie foame ????? ai :rolleyes2 ???? zai acu !!!! |
Numa sa ajungeti in timp util ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In Principiu, Da.
|
DA;) :lol:
|
A fost destul de fain de data asta la piatra...nu?
|
Şi data trecută a fost tot fain;) :lol:
|
eeee...si aseara a fost fain pacat ca a lipsit multa lume...da cine are husa de pus la gat pt telefon..:) :) :)
|
cine are ceva poze sau filmari de la piatra???.....
|
23 Attachment(s)
Aici cateva ....:) filmul mare ...daca il vreti ...va fac cateva copii pe CD ca are vre-o 300 de mega ...si acolo esti si tu MONICA:)...si sageata ...si pytyk...la balet:)
|
2 Attachment(s)
si cateva filme
|
Quote:
|
cati saci d nisip si-a scos ala din bmw-ul ala decapotabil atunci :))
|
Quote:
|
napraznic.. :))
|
Quote:
btw...cu 18 ce se mai aude ??? nik nik ? |
se aude, e aproape :D
|
4 Attachment(s)
4 poze de ieri seara.k de fiecare data multi absenti
|
Quote:
P.S. ridica iso la peste 400 si ai sa vezi ca se vede totul mult mai clar8) |
Quote:
Cat despre poze au fost facut in modul "natural light" .m-am grabit pt ca unele masini plecau.si daca numa insel(sper sa nu spun prostii)ISO in acest mod este la maxim si asta duce la aparitia de zgomot.PAREREA MEA |
Cand mai facem o iesire la Piatra? Ceva in coloana? Sa mergem cat mai multi...
|
Quote:
|
Musafirii astia, si oboseala... Duminica prezent! Promit!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning