![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
lasa l ma andrei sa isi realizeze visul
lasa ca daca ii mai da vreo amenda mai vedem noi dar ... |
cine vrea sa fie erou,adica pe "lista neagra" sau fara permis,am io pile!
|
Quote:
|
Quote:
|
:) :) :)...
|
am impresia k unii au luat-o razna, de-au ajuns sa scrie cum se duc ei la rar cu pile, si cum o sa-i faca p politisti sa-i salute...
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
mey, nu-i pb k se contreaza lumea, dak se impaca la urma la un pahar d bere :)
e primavara, si hormonii isi fac de cap :D p.s.: nu vazusem k mai am cateva postari pana la 4.000 :):) dau de baut, ce-am sa fac?:D |
Razna rau de tot... de acum bate spre alteceva... sincer
Probabil crede ca o sa fie el mai "baiat" asha... |
scuze de off topic da bag de seama ca o inceput sa se fure curent la greu pe aici! izolati frate fishele si schimbati capacu la delcou:lol: :lol: :lol:
auzi tu .....pile la rar!se duce isi ia cevertikatul inapoi si a doua zi garcea il ia iarasi si sa vad eu pila respectiva daca isi mai pune pielea in saramura .........:rolleyes2 |
bine mai... am gresit aici... dar nu am sa mai scriu pe forumul asta de....
|
Quote:
|
Quote:
mai unii nu cred ca au ... nush ce gandesc in fine treaba lor nu ? lasa ca o sa vad eu cum o sal salute politia :) |
Quote:
buey taci din gura si te mai da atat de ...ca ai vazut ca nu ai impresionat pe nimeni ba din contra ai starnit rasu unora :) |
mai mertan-e tata dar tu vad ca scoti la perle din tine demi vine rau
cine draq crezi ca se uita in gura unuia de varsta ta sau a mea ma nene , cred ca teai prostit mai rau ca ala de la altex !!! daca are tactu pile astai cu totul altceva , dar iti spun cea ce a zis si Gabi , pana cand ??????? lasa smecheria ca nui de tine chiar acu frate si inca ceva daca vreodata o sa te salute vreun cocalar o sa o faca poate din respect pt tactu' ce zici nu e asa Doamne am intalnit si romani fericiti |
Quote:
lasa-l frate in pace in viata lui esti si u user nou si vii cu lectii de viataa ...eee lasa ------lasati-l dreq in pace sa faca ce vrea ce pl.m tot timpul aveti de comentat .....;) omu sa faca ce vrea .....macar el mai face show pe riscul lui nu pe riscul vostru asa ca nush care e problema ...ca se mai lauda asta e .....creca ati auzit de cuv IGNORE ;) ---ma bucur:!: |
ma mircea ma uimesti
ce treaba are user nou si cu lectii de viata ? |
abia asteptam
insemna ca ai sa stai in capul mesei :) |
exact. eu fac show pe peilea mea. auzi tu cu passtu tau tdi care mai sunt cateva miliarde ca a ta. ia mai dute si trage frana de mana putin.
|
'lectii de viata" adik vine cu commenturi....el nici macar nu-l cunoaste.
"si inca ceva daca vreodata o sa te salute vreun cocalar o sa o faca poate din respect pt tactu' "-------ce frumoas ai recitat..aplauze va rog:D --la asta ma refeream mai alexxx tare greu intelgi.....adik user nou ai 6 posturi abeea ai intrat in lumea asta{forumul}si incep cu comenturi....deacuma vb pe limba ta ..ca vad ca e grea romana:lol: :lol: :lol: ..am glumit |
lasa mai mircea ca noi o luam pe cocoasa. cei de 16-18 ani care joaca nfs si se uita la fast and furious si citesc revista cox invers. noi avem de suferit... ce vreti sa fac ma??? sa ma duc in fata la sectia de politie si sa fac cerculete? eu fac pt distractie si pt ca imi place. si atata timp cat ma descurc, ma doare fix in de opiniile voastre.
|
dac era dupa voi si cineva vroia sa se duca la gumballl...creca radeatii si ziceati "nu te du ca e periculos...dac se strica masina...dac iei amenda..dac faci accident..aoleu...nu te du.."..doar o presupunere;)
|
hai pe cafenea
|
hai pe cafenea... aleks... muta posturile toate...
======================= dorinta ti-a fost indeplinita :D -aleks |
hai sa il lasam pe iftimopiei si pe doroftei.de ce va luati de mine? pt ca va dau apa la moara? pt ca eu zic lucruri si voi radeti? pt ca am 18 ani si ma port ca un copil? pt ca am o rabla de masina? de ce?eu am dreptaul sa visez si sa cred ca poate asha se va intampla. daca zic ceva vo imediat incepeti sa radeti de mine. cred ca radeti de mine ca nu mio venit mintea la cap. eu zic ca mi-o venit. de ce tot timpul trebuie sa ma cert? ce o ajuns forumul asta?daca fac ceva sua daca zic ceva toata lumea pe capul meu... ca de ce fac aia, ca dece nu fac aia... e alegerea mea ce fac... stiti voi... prietenii se arata la greu, la nevoie... deacuma eu sunt cobaiul vostru. incepeti sa va bateti joc de mine si tot timpul sa va legati de mine.ca eu am ajuns curva forumului. chiar daca am 18 ani. sau dupa unii mai putin. dar poate eu gandesc altfel. bafta...
|
Zerofast, vb de parca ai experienta de 10 ani de condus, ai masina tot de vreo 10. Daca ai user de nu stiu cat timp inseamna ca ai experienta si nu stiu ce ***. Sincer imi vine sa ma pish cand vad ce scrii.... Si daca tot zici tu de "IGNORE", tu de ce nu faci asta cand scriu ceilalti?
Si mertzan, dute-n p*** mea ... repet dute-n p*** mea cu tot cu masina ta cu tot... Cum poti sa zici tu ca un Passat e mai praf decat a ta. Pai asa imi iau si eu Lasturn si sunt mai putine decat ursuletzele... Mai lasa-ti-o dracu de treaba, totusi ganditziva ca aveti o varsta (ca si eu ma gandesc) si nu va mai afirmati atata cu posturi pe aici de ***. Hai pa! PS: Imi cer scuze fata de ceilalti dar nu pot sa ma abtin cand vad ce aberatii scriu astia... |
dac omu vrea 2fast2furious asta nu inseamna ca nu s-o maturizat ca in alte state astia fac chiar mai ceva decat 2f2f ...dac ai apa in chilotei si tie frica ca iti ia carnetu si faci accident si alea alea taci asta e ...dac el o ales calea asta sa faca ca vrea ..dac el adrenalina care are si partea ei rea..cum ar fi punear altor vieti in pericol ...si altele asta e..dac el vrea ..lasati-l...poate o sa regrete..poate nu......numai el stieee............PEACE
|
Quote:
Si vezi ca la varsta ta, ai tu vise umede nu avem noi apa la chilotei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
dc nu IGNORE cand zic altiii ceva..pentru eu imi apar prietenul.........
chiar nu intelegi....am zis e nou p bacau si nu prea cunoaste lumea..nu am zis ca nu are experienta..poate omu e pilot de curse io stiu..poate e super mecanic..nu ma intereseaza si vezi la postul asta sa nu te pishiii prea tare...:))))) |
bahh...hai sa nu zic tampit ca eu am fost educat spre deosebire d altiii....stiii ca am dat si eu examen la scoala si stiuu cum e ..asa nu te mai da mare..cel mai tare.....sii apa la chilotei inseamna frica intelegi...dac ai frica de politie pur si simplu stai la locu tau...si mergi cateodata repde cateoadata incet ..in general respectii reguliii ...pentru ca masina e un lucru imp de care ai nevoie;)...dar altiii pot face ce vor eiiiii;)
|
Mai ceva decat cascadorii rasului :D
|
whaaahahaha!!! hai mah lasatzi cearta... Vreau sa stiu ceva...?! BOBINELE de INDUCTIE...cat mai multe informatzii despre ele...si daca se poate mertan...sa imi aratzi si mie unde sunt la tine...(daca nu... le cautam noi:D)!
|
pai am o singura bobina de inductie.... ele amplifica curentul si il distribuie la bujii prin intermediul fishelor. dar cred ca ma insel... il rugam pe domnul 83sof sa ne explice ca eu nu prea stiu.
|
Scuzoaie de offtopic dar... uite asa nu se poate? cum sunt ultimile 2 posturi... discutii care au treaba cu forumul, nu aberatii :)
|
Nu cred ca e aia mertan, ala e distribuitorul de scanteie sau amplificatorul...(trebuie sa fie cate una pe fiecare cilindru)Eu pe E36 am vazut dar la tine nush unde sunt!
|
Gata am aflat...bobina de inductie ia 12v din baterie si baga 15.000v in bujie! Mertan creca ai dreptate, la masinile mai vechi este o singura bobina din care trimite delcoul curentul! La astea mai noi, este cate una pe fiecare cilindru!
|
cand citesc thread-ul asta ma amuz teribil!!! nu-mi mai trebuie filme comedie!!!:twisted: :lol: :D
|
Quote:
bobina de inductie e un transformator ridicator de tensiune(face cum ai zis si tu 12v in 15000),distributia scanteii se face prin intertmediul unui distribuitor mecanic (cu sau fara platina).la masinile noi sincer nu stiam ca sunt mai mult de una. |
stiu ca bmw-eurile. e36. pisikutele cu moatare m52 sau m50 sunt in 24 de valve si mai stiu ca daca desfaci capacul ca sa umbli la bujii are pe fiecare cil ceva. nu stiu ce e. parca sunt bobine pe fiecare cil. poate ma insel. ma documentez..
|
Quote:
chiar imi place ce ai scris aici ... mai departe numai comentez |
Quote:
bah tu inaintye sa faci afirmatia asta teai uitat la ce ai scris in topicurile trecute ? de ce au ras astia de tine ? eu nu au avut nimik de zis ca ai facut tu cerculetze si alea alea ci au ramas uimiti de faptul cum ca tu ai inceput sa te lauzi ca politaii te vor saluta si ca te duci tu cu pile undeva ... nu mai continuii pt ca ai inteles ideea si la ce ai spus despre prietenii la nevioie se cunosc laso mai moale nush daca se mai ducea cineva sa te scoata din rapele alea la comanesti cand ai spart baia de ulei sa isi omoare masina pana la bacau prin toate hartoapele alea de unde team tractat (am mai rupt si ata aia cu care team tractat pt ca tu nu stiai sa mergi tracta si in loc sa mergi cu funia intinsa tu mergeai cu ea pe jos si sa polizat de la asfalt) si tu acuma vb de chestii de astea si inca o faza tare ca sa vezi cum sta treaba ai ajuns sa imi dai si ignore pe mess tot e treaba buna nu ? astept un raspuns de la tine |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning