![]() |
Re: E30 - taxiul meu
foarte tare tuningul:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mda.....una peste alta 2 peste mine azi tapsiu a avut cursa la bucale... "to da airport"...:lol::lol:....binenteles ca am bagat masina in parcarea subterana...si de-o data s-au aprins beculetele la masini, alarmele urlau....in spiritul craciunului asa......:lol::lol: |
Quote:
|
Cum face ma? :)))))))))))))
|
Quote:
jakale pana la urma vad ca l-ai bagat pe curse externe;)...ia zi ai plecat de-a latu' cu pasageru' sau domol sa nu ii dai palpitati? |
Quote:
faramita lambriu derect!:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am plecat cu mai tare dupa bariere...si surpriza ....la 50 M dupa bariere....4 echipaje de la rutiera....... dictalo canapeua de catifea ca ma halesc astia.....:rolleyes2 nu imi era decat de tobe....in rest sint legal.....inclusiv rovigneta d-aia... |
Se zvoneste Jakale ca ti-ai deschis salon de masaj :D:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=Ua267...eature=related :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
din primavara bag la promotie masajul cu ursu..... te pui in fata lui si dai......inainte...inapoi....si tot asa...:lol: |
|
Quote:
si vroiai sa o vinzi pentru alta ;) !!! tine-ti ba masina ca e fortza :D |
super masina ... o singura parere , chiar dac ma acuzi dar schimbai frate culoarea :))
|
Quote:
pai am dat peste 1000 euro sa o vopsesc si sa ii schimb culoarea?...:lol: niciodata.......:-P |
Getaxul fără galben ar fi ca berea caldă !
|
Quote:
|
Quote:
Eu personal astept sa vad unul potrocaliu in RO :D. |
Quote:
On: Frumos Taxiul, multi km fara incidente in continuare:D mai pune niste poze cu masina:oops: |
Off: Acum l-am vazut. Mi-am indeplinit visul. :lol:
Totusi o parte din mine vroia sa fie al meu primul portocaliu :sad:. |
multumesc de aprecieri.....
poze o sa pun zilele astea.....cateva cu dedicatie pt marean "care este" in seara asta am scos iar taxiul......am ars-o la un club...ca baietasii asa....cu toate ca nu sufar muzica tare... am ras si ne-am distrat cu DONU, NEBUNU, VECU,LAUR MMW si inca un baiat de la bucuresti pe care nu il cunosteam personal...... app...am uitat...am dat si o serie de cerce cu nebunu prin cartierul ala minunat..... CRACIUN FERICIT!!!! |
te pupa fratele tau.....craciun fericit
|
Duminica dupa amiaza esti asteptat pa sistem :D:D:D:D !!!
|
Quote:
CRACIUN FERICIT TIE SI FAMILIEI TALE!!:D:D |
Craciun fericit jakale tie si familiei tale! ai grija de "Tapsiu" :D
|
Sarbatori fericite Jakale ..
vezi k m-am alaturat ursarilor :rolleyes2 m-a mancat in buzunar si mi am luat urs :lol: STIMA |
10 Attachment(s)
poze.....de sezon....
si special pt marean.....pa sistem sa stie........:lol::lol::lol: ti-am facut tiuning la roti nebunooo.....ti-a luat tactu bicicleta..... ce spitze ai sa moara familia mea.......:lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
PA SISTEM !!! :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: |
=)))))))))))))))))))))
Absolut fantastic!!! :))))))))) Voi NU SUNTETI NORMALI! |
=)))))))))))))))))) hahahaha, foarte foarte tare!!! Ba cineva sa va rectifice internele ca e jaleeeeeeee!!! :))
|
Quote:
si vezi la ce ora.. m-am "riscat" sa le fac....3.38:shock:..acum intelegi de ce eram obosit la liviu...si nu am mai stat......:sad: |
Quote:
RARITATE.. |
https://www.youtube.com/watch?v=x9pQzEZDcSs
firai sa fii de Bemveu te-am iubit ca un derbedeu :lol: :lol: temerel Jakale,temerel :D :lol: =))))))))))) AI BMW BMW BMW BMW =)))))))))) |
panarame care sunteti :)) frumoase poze jakale pe sistem asa
|
1 Attachment(s)
DENIS....MOSTENITORU'!:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:)) :)) gata poate sa iasa linistit la pensie Liviu sa-si vada de Bemveu :P :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning