![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
1 Attachment(s)
Din pacate sunt intr-o situatie nu tocmai buna ... nu mai sunt bani nici de benzina ....asa ca "povestea" o sa " hiberneze" o perioada ....sper sa se "trezeasca" in vara .....daca nu,cam asta a fost :sad:
|
NU te creeed![-(nu vei sta tu asa degeaba oricat ar fi de criza:Dcel putin asta ai demonstrat pana acum:Dsuper tare bad-ul,grila.e schimbata foarta tare si da bine de tot:D
Numai bine! |
2 Attachment(s)
...degeaba nu o sa stau ...ce pot sa fac ,fac ...de ex. acum lucrez la grila ..."asta nu cere bani" ,doar vreme frumoasa ;) .....urmeaza sa pun si pragul pe partea dreapta ....Multumesc Mihai ;)
|
7 Attachment(s)
multumesc taty ;)
|
Artistice pozele..
Frumoasa masina..cred ca o spun a 100-a oara.. Bafta in continuare ! |
Ma gandesc!!!!!! grila aia nu cumva ar merge lasata la jumate?:shock:
Urate masini mai sunt Golfurile astea!!!!!:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Cine m-o fi pus sa cumpar asa ceva?????;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
si astea...
|
Multumesc pentru poze Andreea :bunch:
|
frumos tare si golful tau jock! s-a lucrat la el la baietii de la ghetto nu? O sa ajung si eu la ei in primavara pentru un porbagaj csl pentru vento si pentru un badboy la o capota de golf caci va fi bot de golf pana la urma!
|
Da ,la Mihai Ghetto a fost facuta masina .... recomand ;) ... "da'i un ban ,da stai in fata " ;)
|
Quote:
|
A mai zis de vreo cateva ori ca nu va schimba culoarea
|
2 Attachment(s)
....;)
|
chetia asta voiam sa o fac si io dar mi-ai luat o inainte :)
|
1 Attachment(s)
... pai tu de ce crezi ca am pus pozele :twisted: ... m-am "plictisit" sa imi spuna lumea ca ma "folosesc" de ideile lor :sad:
.. si ma bucur ca nu sunt singurul "tacanit" ;) copy - paste ;) |
cat timp exista vwvortex eu zic ca nu poate nimeni sa zica ca te folosesti de ideile lui :) arata marfa masinuta spor la treaba in continuare
|
Quote:
E greu sa mai faci ceva sa nu se considere "furat" la GOLF-ul IV. Are ceva istorie de la aparitie si cred ca au incercat altii inaintea noastra sa faca cam tot ce se putea face (frumos sau urat, bun sau rau). Din pacate ne cam ramane doar sa alegem ce e mai frumos si sa punem in aplicare.;) Mult succes si ma bucur sa revad masina pe strazi! :wave::tenisclap |
Quote:
|
Degeaba exista vwwortex pentru unii... Tot la body kit-uri extravagante si eleroane viseaza!
Frumos a iesit masina! ;) |
Quote:
Frumoasa masina detii (cand eram mic visam la un Golf IV). Daca as fi avut una m-as fi simtit mandru sa arate ca a ta ;). |
geniala forma farurilor.. ceea ce se vede in exterior de fapt, ca farurile sunt tot la fel.. multa bafta in continuare.. ;)
|
Jock am vazut la multe Golfuri carligul afara si vopsit in culori aprinse.Place si la mine, ma iau dupa tine si il scot si eu afara:D:D:D
|
Foarte bine faci ;) ...eu vreau sa fac rost de unu nou nout ...are auriul ala frumos de fabrica ;)
Multumesc all :oops: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc ;) ...vorbim ..
..pe viitor urmeaza si bare transversale ...sa vad unde gasesc mai ieftin ..criza :sad: |
vrei s o faci exact cum e in poza de mai sus?
|
Nu ...doar pe jumatate ;) cui si bari ..."ieftin si urat"
|
Sa pui si sacul de cartofi sau varza sa fie si mai urata:D Glumesc evident. Ai idei foarte bune si imi place ca pui accentul pe detalii. De obicei astea fac diferentele desi asa cum s-a mai spus mai sus, la o masina comuna cu ceva ani e destul de greu sa mai iasa ceva unic daca nu-ti tragi un eleron imens sau niste bari cu plasa de prins tantari etc :D. Spor
|
Quote:
Si niste Stikere pe toata usa din fata de sus pana jos.:lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
daaa...."giurgiu style" 8)
decii ...Cumpar bare transversale OEM pentru Golf 4 ....exact modelul din poza ;) ...sau asta nu e de la vw? |
ba da e de vw da nu vad cheile :D..... uite cum dai tu idei la alti care stau cu barile de portbagaj in casa :P
|
....;)
..pune te rog o poza aici ...sa vad si ochiu meu 8) |
3 Attachment(s)
sry de claritate da iti faci tu o idee :D
|
Daa ,mersi mult .. ..modelu asta caut ;)
...pai ce mai stai ?...aruncale pe masina ;) |
Eu unu nu mi-as pune asa ceva pe masina..... Pare un pic nashpa, cu bad boy si bari de portbagaj sus!
O fii ceva "unic" cum spuneti voi dar asta nu! ...parerea mea! |
"barile sus" cum zici tu, sunt deja alt nivel. Cum se spune, fiecare are viziunea lui asupra modificarilor. Portbagajul sus pe masina, e ca o "cireasa pe tort", in urma altor modificari, care ii permit catalogarea de "cireasa de pe tort".
|
stiam eu jock ca nu ma lasi singur:*
|
Quote:
...oricum o sa vina o mica "incizie " si la bari ;) ..cat mai aproape de plafon 8) Bogdy,furam tot :lol: |
Jock, cred ca in momentul de fata o poti baga si in stilu rat:))...pana o vopsesti...masina aia e un amalgam sau o ciorba cum ai zis tu. Sunt convins ca o sa fie ceva superb la final. Putin din fiecare, da a luat doar putinu' ala bun:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning