Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/99944-taxa-auto-masinile-rulate.html)

zolex 06-12-08 17:29

Re: Guvernul triplează taxa auto pentru maşinile rulate(dacă aprobă Comisia Europeană

nu asta e problema .......m-as duce si eu dar sint departe........cu iesitul in strada nu se rezolva multe......... trebuie blocate drumurile......trebe blocata calea ferata sau autostrada .......nu ne miscam din fata trenurilor si masinilor pina tariceanu nu se razgandeste....

22VIN 06-12-08 17:51

Re: Guvernul triplează taxa auto pentru maşinile rulate(dacă aprobă Comisia Europeană

eu as zice mai degraba sa nu mai cumpere nici un roman citroen:)) ar fi foarte interesant...

Luchian_maxi 06-12-08 17:59

Mana lui Tariceanu.

kox_24 06-12-08 18:01

si eu aveam 620e parca totusi nu e la fel cu 2000.si nu ar fi exclus ca ue sa accepte taxa asta.cu toate ca nu cred ca oameni vor incepe sa cumpere masini noi.

kox_24 06-12-08 18:03

si chiar daca o mareau trebuiau lasati oameni sa isi inmatriculeze masinile cumparate deja.bataie de joc.AS BAT JOC DE OMU DE RAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orga andrei 06-12-08 18:16

haideti...sa cautam mijloace de a inmatricula in Bulgaria.nu e nevoie decat de un om de incredere.
Castig bani de rahat si probabil ca inca 80% sunt ca mine asa ca nu imi permit sa tin in garaj golf de 2000 de euro pt ca trebuie sa mai platesc inca atat ca sa il inmatriculez...
...ceva mod de a ocoli taxa exita( doar suntem romani ):evil:

robertnrm 06-12-08 18:23

TARA LU PAPURA VODA CONDUSA DE HOTII, AR TREBUI SA NE OBISNUIM PT CA MULTUMITA NOUA AU AJUNS UNDE SUNT ACUM......

THUNDER77 06-12-08 18:31

Oradea si Aradul vor sa vina, cu Timisoara am hotarat sa ne intilnim la Pitesti sa plecam de aici in coloana, distanta nu ar fi o problema. Dar fiecare cu obligatiile lui, nu fortam pe nimani sa vina, sa fie inteles ! DACA PUTETI SI VRETI SA MERGETI CU NOI VA ASTEPTAM CU BRATELE DESCHISE ! FRATILOR, IMPREUNA SUNTEM PUTERNICI !!! Slatina voi ce ziceti ? Amphetamine, tu mergi cu noi ?

THUNDER77 06-12-08 18:32

pitesteni si cei ce nu au aflat inca intrati pe www.********************** Putem vorbi acolo mai mult si vedeti cu ochii vostri ce s-a hotarat si cati sunt ! HAIDETI !!!

angajatul 06-12-08 18:35

Au aparut deja fluturasi pentru o iesire in strada cu masinile duminica 7 decembrie la ora 12:00 in Livada Postei la BRASOV

Stressjr_Speeddemon 06-12-08 19:08

Bah sunt tampiti astia cu taxa lor dc au facut asta ? ca dacia nu are motoare peste 2L ? ? ? sau c? ? ? mi se pare o porcarie vroiam sa ma duc sa imi iau un 325 !!! deci 2.5 acum c fac ? ? ? imi cumpar logan ? sau sandero ala al lor ?? ?? sa fim seriosi daca nu iesim in strada nu o sa se intample nimica

zolex 06-12-08 19:19

FRATILOR DIN BUCURESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
soarta noastra e in mainile voastre

mobiles_de 06-12-08 20:08

Ma amestec si eu la aceasta tema...chiar daca nu mai am treaba cu Romania de 20 de ani...insa poate e totusi interesant ce scriu :)

Pai oameni buni asa se organizeaza o demonstratie??? Unul spune pe 13 altul pe 15 ,unul la ora 10 altul la 12 ,unul in brasov altul in iasi si cel mai tare in bucuresti... :???:

Eu sper sa gresesc , dar parca va vad in fiecare oras cate 100 de oameni fara nici o aprobare de demonstratie etc... ce rezolvati cu asta??? rade tariceanu de voi (de cand cu legea noua eu il numesc Triple X) .

Daca vreti sa rezolvati ceva...atunci lucrati cu cap...nu numai cu ura impotriva unui politician care abea asteapta sa incaseze si mai mult.

O pagina de net unde se poate inscrie fiecare persoana care participa la demonstratie bineinteles numai o data si numai cu prenumele...unde e scrisa data si ora exacta...iar acest link sa fie acceptat si pe alte forumuri (bineinteles dupa o mica discutie cu operatorii) .Atunci aveti cel putin o idee cat de puternica poate fi aceasta demonstratie .

In speranta ca am putut sa va ajut un picut...va doresc succes !!!!!!!!!!!

VWluci 06-12-08 20:39

Dumnezeule ce guvern de ratati..cum poti sa faci asa ceva frate. Aia au parerea ca toata lumea e asa de imbuibata ca ei sa isi permita oricat??

sketinho 06-12-08 21:35

PROTEST ANTI-TAXA TARICEANU
13 DECEMBRIE , BUCURESTI , PIATA VICTORIEI , BD-UL KISSELEFF , ORA 10:00
VENITI CU NOI ! UNITI SUNTEM PUTERNICI !!!

All times are GMT +2. The time now is 16:02.

- Copyright 2026 4Tuning