![]() |
Re: MUZICA
acum 10 ani The Prodigy era tare si a continuat,is ink mai este cea mai tare formatie de RAVE,BREAKBEAT
|
Muzica electronica...sunt multe de zis...ar trebui un forum intreg... :D
(sper ca nu facem off-topic...:cry: ) |
fiecare cu gusturile lui...eu am ramas tot la hip-hop desi nu ma mai imbrac ....dar imi place si minimalu` si elektro:)
|
Quote:
aici se poate incadra si muzica si discutiile desprea ea :D citeam mai demult pe diverse forumuri cat de multe stiluri de muzica electronica sunt :shock: |
shefule? mai te suporti :)))
kiddin'. daca aveti ocazia, ascultati audionova aia, promo mix....e cel mai tare mix pe care l-am ascultat anul acesta. la fel si Mylo @London in Club Dundee. daca am timp si il vreti, il urc pe rapidshare...ca are 60 de mb. |
pai sa il urci, sa vad despre ce vorbesti acolo :)
ce audionova ? |
shefule, da imi perimiteti sa va atrag atentia...am scris pe pagina trecuta...
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=585 |
Quote:
|
l-am luat , sunt melodii de mai multe feluri ,nu e un singur stil, e placut nu e tare :)
|
de care vorbesti?
|
audionova , mylo nu il gasesc
|
Umek - essential mix din 24/11- defapt e singuru essential mix al lui :) e techno , mie imi place
|
unde ai gasit playlistul la audionova? ca nu il gasesc...
|
pai pe google , si pe site de unde l-am luat
cauta tracklist in loc de playlist ca il gasesti mai ushor :D Audionova - Promo Mix - September 2007 01. Chaim - Caroline 02. Sam Ball - Aperture (audionova Mix) 03. Adam Freeland - Silverlake Pills (Gui Boratto Remix) 04. Shlomi Aber ft. Lemon - Moods (Valentino Kanzyani Remix) 05. Lutzenkirchen & Micky Monzza & Joseph Disco - Bounce Baby (Oliver Koletzki Remix) 06. Chaim - Da Move Da Beat 07. Julian Jeweil - Air Conditionne 08. Hypno - Got Bread 09. Stu Hirst - Melodique (Roger Martinez Remix) 10. Ozgur Can - Spara Mig |
Quote:
am sa-l caut si eu... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning