![]() |
Re: Dacia PTM
deci ca sa lamuresc o data treaba cu rugina
am rugina pe raza dreapta care va fi taiata si puse pasajele care leam luat aseara mai am rugina pe langa chederu la porbagaj la suprafata vopselei punctulete nu este grav acolo si ultimu loc este la baza pragurilor pe dunga aia de sub ele.... ce o fi asa grav de facut cu rugina |
nu, i-a cazut motorul
|
Quote:
|
teai apucat de modificari la motor sau vine ceva mai puternic?
|
sorry daca am zis ceva ce nu trebuia dar...arata urat masinile cu rugina pe ele...mai ales cand ai si ceva modificari la ea...shaved doors... bad boy look si numai astea se vad... si folie pe geamuri...
|
arata ele urat dar ca sa se repare necesita bani ...orice altceva inafara de sudura si vopsit fac eu la masina, de exemplu pe dreapta unde e rugina la raza aripii o sa tai partea aia cu totu si o sa-mi pun pasajele de golf...dar sudura e destul de scumpa asa ca nu am ce face decat sa o las asa pana termin cu bacu si cu toate cele
|
2 Attachment(s)
:arrow::arrow::shock:
|
si pana la urma care e miscarea?
|
miscarea este...."surpriza" :D mult succes cu proiectul:lol:
|
ce naiba schimbi pasajele ruginite cu unele tot ruginite :| alea de pe masina vad ca au mai putina rugina ca aste de golf...
|
alea de golf sunt ruginite la baza, jos de tot, in rest sunt foarte ok si jos acolo se poate reface,si asa pasajele astea nu ma costat nimic:lol:
|
Quote:
ce domnu' OLD nu iti plac masinile ruginite? uitete la Bucsa ce frumos e ruginit;) |
ba imi plac ma! tu de ce crezi ca mi-am lasat rugina sa creasca :))
|
ptm`ule sapt asta dam drumu la club :P te bagi da ( UTR - United Team Racers ) :D
|
ce oferi sa intru in club?;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning