Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/96210-15-16-nov-braila-cursa-indemanare-cursa-accelerare.html)

powerbmw2001 18-11-08 10:10

Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE

ceva poze si filmulete de la grupa c?

AlecsM 18-11-08 10:18

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1870488)
pacat ca nu s-au tinut si liberele - se mai reglau cateva conturi.
in legatura cu chestia cu cupra si UGA sincer trebuie sa te contrazic. cupra aia a voastra merge cam cum merge masina mea, iar masina mea e muuult sub UGA.

te am asteptat cu nerabdare .... dar degeaba :(

oricum va astept si pe tine si pe uga ;)
..alegeti voi ziua si masina cu care sa vin :)))

@ yoda ...te rog cand te certi cu "diversi" nu ma implica pe mine sau masinile mele !!!

n-am chef de discutii si nici timp de replica !!!

si tot @ yoda ..la br s a intros oarecum roata in istoria curselor dintre noi :)) am gresit io a 2 a acum :D:D

...nu mai zic ca mi-ati rapit 30 min cu posturile voastre, din timpul meu pretios :D (in care ma rugam de mama sa-mi mai cumprere o masina) :)))))

bafta @ all

Achim 18-11-08 10:28

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1871380)
si parca astia cu, cuprele va laudati ca doar din soft smeker luati 300 cp, acum nu mai e asa?

ia uita-te la semnatura lui WAX de pe forumul ddss ca sa vezi ca sunt 280 hp ... :rolleyes2

si eu am avut discutii pe tema asta, dar masinile kiar merg de 300 cp :x

si acum nu ma refer la tine, sau numai la tine, dar d c va plac voua discutiile astea pe net, si cand ajungem la o etapa nimeni nu se mai "ia" cu nimeni? o data nu am vazut ca doi sa se certe live pe aceleasi subiecte seci ca pe forumuri :rolleyes2

TOBA^ 18-11-08 10:39

de la grupa F... cu nissan-ul 350z,nissan-ul GTIR,subaru WRX,,,nu avem poze ,filmulete???

ZerO_CooL 18-11-08 10:56

Sunny vs. Impreza.
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1226873017

kimi 18-11-08 11:02

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1842752)
La fata locului iar despre taxa nu o sa fie f mare, acum se stabileste si nu cred ca e f important. Daca ar fi fost o taxa exorbitanta era primul lucru care se anunta.

Sebi pe cand o cursa pe Baneasa cum faceai odinioara ?? sau la casa poporului??pe chei ??

gmn-u 18-11-08 11:06

Quote:

Originally Posted by doru_mwe (Post 1870977)
lam vazut ms ms astept numaru tau de telefon si nr baiatului cu celica ca vin saptamana viitoare la bucuresti poate poate.......:twisted:

:D:-)...voi veniti !de restul treburilor ne ocupam noi...(inafara de conditii meteorologice...):lol::evil:

yoda 18-11-08 11:11

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 1871434)
te am asteptat cu nerabdare .... dar degeaba :(

oricum va astept si pe tine si pe uga ;)
..alegeti voi ziua si masina cu care sa vin :)))

@ yoda ...te rog cand te certi cu "diversi" nu ma implica pe mine sau masinile mele !!!

n-am chef de discutii si nici timp de replica !!!

si tot @ yoda ..la br s a intros oarecum roata in istoria curselor dintre noi :)) am gresit io a 2 a acum :D:D

...nu mai zic ca mi-ati rapit 30 min cu posturile voastre, din timpul meu pretios :D (in care ma rugam de mama sa-mi mai cumprere o masina) :)))))

bafta @ all

nu te implic cu nimic.vlad si achim pot sa-ti spuna opinia mea vis-a-vis de tine.chiar nu am nimic cu tine.masina ta merge f tare si datorita tie.felicitari.
p.s.la ratari de 2 inca conduc gen 2 la 1 dar la ratari de 3 sau japca de 3 suntem egali:lol:

andreiwtw 18-11-08 11:16

film cu bmw e 30 BOH vs Subaru STI negru mat ???

AlecsM 18-11-08 11:18

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1871522)
nu te implic cu nimic.vlad si achim pot sa-ti spuna opinia mea vis-a-vis de tine.chiar nu am nimic cu tine.masina ta merge f tare si datorita tie.felicitari.
p.s.la ratari de 2 inca conduc gen 2 la 1 dar la ratari de 3 sau japca de 3 suntem egali:lol:

n am zis ca ai ceva cu mine ...te rugam doar sa nu mai pomenesti de copiii mei :D

referitor la dimsport - momentan e 2-0 pentru mine ..nu pot da detalii ;)
sau depinde cum privesti ..poate fi 0-99 pentru Dim... ca m-a parlit cand eram mai mic :D

@MADCOW ..eu personal nimani nu am zis ca masian are 300 cp ...pt ca nu cred k are...insa sunt altii gen superchips care cica le urca la 400 :)

ar fi bine sa nu ne confunzi ;)

cum merge cu gt30 ?

bafta

snake' 18-11-08 11:21

Nu mai are nimeni poze,filmari de la Grupa A1 ??!?

MadCow 18-11-08 11:25

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 1871535)
n am zis ca ai ceva cu mine ...te rugam doar sa nu mai pomenesti de copiii mei :D

@MADCAW ..eu personal nimani nu am zis ca masian are 300 cp ...pt ca nu cred k are...insa sunt altii gen superchips care cica le urca la 400 :)

ar fi bine sa nu ne confunzi ;)

cum merge cu gt30 ?

bafta

din ce citisem se vorbea ca motorul de pe cupra e acelasi de pe s3 (cu alt soft) si de asta ajunge asa sus din soft...o fi, n-o fi..nu stiu
inca nu merge ca astept de 2 sapt o galerie din germania.

U_TUNING 18-11-08 11:26

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 1871493)

O revansa ceva domnu Toba???

b_13_wrc 18-11-08 11:32

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1871544)
din ce citisem se vorbea ca motorul de pe cupra e acelasi de pe s3 (cu alt soft) si de asta ajunge asa sus din soft...o fi, n-o fi..nu stiu
inca nu merge ca astept de 2 sapt o galerie din germania.

In mare este acelas motor dar cu mici schimbari.....chiar st curios dupa ce pui turbo pe masina sa-mi zici si mie la ce turatzie iti incarca....Bafta!

TOBA^ 18-11-08 11:49

U_TUNING : da man cand avem ocazia ...

All times are GMT +2. The time now is 14:10.

- Copyright 2026 4Tuning