![]() |
Re: Noutati - scara 1/18
Am vazut-o zi eu la showroom dar pe alta culoare. Jantele sunt dementiale ! :-)
|
Porsche-ul este criminal, deabia astept sa apara pe piata.
|
1 Attachment(s)
NEW MAISTO 8)
|
9 Attachment(s)
Urata masina...Porsche 914/6- AutoArt
|
Numa a Porche nu arata asta::???:.
In loc sa faca si ei ceva nou calumea...fac abureli |
Quote:
Ti se pare Kitsch? Eu cred ca tu nu stii ce vorbesti. Acesta este un model de Porsche, intradevar mai neconventional insa nu poate fi numit sub nici o forma kitch. |
Mie chiar imi place ciudata asta!
|
Pentru cine a jucat NFS Porsche 2000, acest Porsche clasic simpatic şi atāt de frumos realizat ar stārni multe amintiri.
@Alin, Dark Side se referea la R8-ul Maisto, nu a zis de acest Porsche că ar fi kitsch-uit. |
Quote:
|
Masina adevarata (914/6) este interpretata gresit ca fiind Porsche.Atat doar ca are emblemele, in rest a fost construita in colaborare cu Volkswagen, din piese VW, acest Porsche 914/6 capatand denumirea populara de Volksporsche.
Ma scuzati pentru off, dar am o carte despre istoria Vw, iar in carte apare si acest model care s-a realizat ca fiind un Vw sportiv.cu toate acestea avea emblema Porsche, oricum este frumos ca e un model nonconformist.Scuzati din nou off-ul. |
Nu stiu de ce va tot certati,este considerat cel mai urat model Porsche din toate timpurile,plus v-ati uitat cat costa!:evil:
E 150$,fiind un model absolut banal,de exemplu si Corvette-ul AA recent are plafonul retractabil si este mult mai ieftin,chiar nu mai inteleg politica de preturi a celor de la AA!:o Am citit pe mai multe forumuri despre pretul containerului care s-a triplat de la 500$ la 1500$ sau faptul ca mana de lucru din China este mai scumpa de la o zi la alta,dar preturile sunt duble la majoritatea modelelor "normale" fata de acum 2 ani! P.S: la unele modele inca apar acele preturi "minune" de 75$,dar sunt sold-out de foarte mult timp,ori nu se mai produc!:arrow: |
4 Attachment(s)
Ce rapid o fost Bburago-ul...
|
wow :o ! Asta da surpriză... chiar mă īntrebam dacă īl va scoate cineva. Din poze pare bine făcut... abia aştept să iasă pe piaţă.
|
E aiurea rau lacul, luciul e "incorect".
|
Vopseaua pare coaja de portocala, iar usa soferului are luft mare. Asta asa ... la prima vedere :rolleyes2
Totusi, exista si varianta buna, in care s-a pozat doar un pre sample, iar produsul final e ceva mai bun. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning