![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
Quote:
Daca si restul pieselor sunt tot de pe aceeasi masina ca si jentile nu cred ca ajuta prea mult posesorii de super5..., mai ales ca motorul pe alpin era longitudinal (ca la dacie) nu transversal ca la super5 |
MIEZ: cu stickerele pot sa va ajut eu... am un amic care le-ar putea face, daca e ok astept sa ma contactezi (id yahoo: tzorrro) si sa vedem cat de ieftine ar iesi.
|
Unde as putea si eu sa gasesc un parbriz de renault super 5 din 1987? Multumesc anticipat
|
Quote:
Daca nu vrei asa..., incearca la lemofrance (www.lemofrance.ro) |
Quote:
|
so exista un club r5 sau nu ? se fac intalniri sau nu ? primit isi fete in club :) ?
|
- da exista ..
- se fac intalniri .. cam rare :( - nu se fac discriminari .. deci da |
4 Attachment(s)
Salut,
Pretul aproximativ pt un sticker dimensiune 20x30 ar fi 10RON. Modelele sunt mai jos... asa ca sariti cu reply cine vrea si precizati si culoarea ;) deadline sambata seara Bafta, p.s. de o intalnire ce ziceti ? ? |
de obicei unde se pozitioneaza, ca sa ma orientez si la culoare...
|
eu as vrea unul pe portocaliu! cum ai putea sa mi-l trimiti si sa-ti fac plata???
|
Quote:
sau unde vrei :) |
din pacate, asa cum am vorbit cu Miez, modelele alea nu prea o sa poata fi facute la banii astia, si, cel mai important, nu o sa poata fi facute de cel cu care am vorbit. Singurul care ar merge ar fi cel din semnatura lui Miez, pe ce culori vrea fiecare. Cei care stiu cum se face un sticker cu ajutorul cutter-plotterului stiu de ce.
|
:D pe frunte merge??? sunt mandru de piticul meu care momentan estela "terapie intensiva" cu sistemul de franare
|
eu zic ca merge oriunde vrea fiecare, atata timp cat stabilim care sa fie sigla, motivul e simplu: ia incercati sa luati voi o coala albastra sa zicem si sa taiati un model in ea, vedeti, va iese in 2 culori?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning