![]() |
Re: Discuţii generale Galaţi - Brăila
Va salut,prima mea postare pe acest mare forum si sper sa o fac la locul potrivit.
Nu sunt la zi cu noutatile asa ca va intreb un club de masinutze la galati mai este asa sa ne mai dam din cand in cand legal ,ma intereseaza ceva amatoricesc,nu sunt profi si nu am masina preparata de cat foarte putin.Am un seria 3 de 150 Cp,un citroen de 110 cp si inca un amic tot cu o seria 3 .Ciao |
Cateva poze si o mica prezentare o poti face aici:
https://forum.4tuning.ro/42-galati-br...i-bolizii.html |
am inteles
|
salutare tuturor!...este cineva pe forum care are ceva cunostinte legate de vopsitorie sau sa aiba macar un spatiu pt asa ceva?...ma intereseaza o colaborare pentru aerografie! stiu sa lucrez in aerograf, am lucrat cu cineva dar s-au stricat treburile si am ramas fara spatiu si fara vopsitor. Oricine e interesat sa dea un semn! ms.
|
iesa cineva in seara asta la elice ? :-)
|
Quote:
Pe mn m-a mancat undeva azi de m-am dat pe la toate semafoarele (linie) si pe cosbuc ce sa vezi garda cu al sau MCV,app aveti idee mai trimit amenzile prin posta [entru contraventii in localitate? pentru ca nu m-au tras pe dreapta desi aveam 82 km/h, astept prajitura?daca e asa inseamna ca mai vine una de pe drum express national unde goneam ca nebunii :) .frumoasa viteza dar cand nu e garda imprejur... |
eu veneam de la padure azi si au vrut sa-mi puna fiola, dar am scapat si oricum nu bausem nimic...si am observat si prin oras multe masini de politie pe strazi decat de obicei cred ca e inceput de luna si vor sa faca norma mai repede...cu privire la ce a spus colegu inaintea mea amenda si cu poza poate sa iti vina si dupa cateva luni nu neaparat in luna in care ai fost prins
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine imi spune si mie unde pot gasi pt spoiler spate ce am incercuit in poza... :-P
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1307734528 |
Ene , cauta pe goagal " Difuzor bara spate logan " si ai sa gasesti pret etc
|
mersi cRoM, am gasit...reusesc sa montez chestia asta pe cielo?
|
galateni si braileni ,care din voi stie,are un amic,parinte etc care face resoftare/chiptuning dar sa se priceapa; nu ma luati cu incearca la firme de "romania" ca nu ma intereseaza,preturi de genul 300-400 de E nu justifica nimic!;am tovarasi care fac si ei resoftari cu scule profi pe o bere dar nu vreau sa apelez la ei.dau in jur de 400 de lei pe masina(100 euro),am doua masini de modificat momentan,se baga cnv?vreau cunoscatori si sa fie daca se poate electronisti sau sa stie sa faca si chiptuning.sper sa nu sara in capul meu iar saraci de genul "frate ai bmw dar nu ai bani",spre deosebire de "ei" eu mai am si asigurari de platit la masini si altele deci...si nici de-as avea nu as da la societati de astea care lucreaza in garaj in spatele blocului
|
2 Attachment(s)
Daca nimeni numai zice nimic. Va aduc la cunostinta o noua masina in Galati. Toyota Supra mk4 volan pe dreapta si nr de Anglia. Pozele sunt facute de mine in Tiglina1.
|
:evil: Bv domnu' fotograf....:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning