![]() |
Re: Masina mea: Astra F - NT 23 VLX -
Hmm... Cred că aleks se gāndeşte la ceva gen 66 FLY!... Dar e doar o părere de a mea!...
|
Quote:
Alex cu Bogdan si cu Ocsi au făcut o treabă extraordinară acolo, dar eu am puţin diferită viziunea pentru maşina asta :) |
Lasata, umflata :X that's my dream , deci aleks , daca modificarile se-ncadreaza , perfect. :D
|
Quote:
Tot timpul fac astia showuri cand sunt eu plecat din localitate si nu pot ajunge, m-as mai intalni si eu cu oameni de pe forum pe care nu-i cunosc personal. :cry: |
Quote:
|
Quote:
|
He heee, eşti pe cai mari, bravo :)
|
Re: Masina mea: Opel Astra - Cult Style [FUB]
M-am decis , spre surprinderea multora , tema masinii va fi gen "DUB" , cum DUB nu se putea numi , s-a ajuns la "FUB", si anume planuri de viitor : masina va fi cat mai clean , nu impopotonata sau complicata, lasata in limita bunului simt, fiind masina cu care circul zilnic si drumurile noastre nu prea ne ajuta sa avem garda la sol de cativa cm, spoilerele rotunjite , scapat de cat mai multe linii ale caroseriei care deranjeaza , un bad boy look mai agresiv , interior cat mai original , dar reconditionat, un sistem audio ok , nu-s maniac cu dB si desigur , o modificare a motorului sau , o idee ce-mi surade, schimbarea motorului in viitor cu unul mai puternic.
Momentan, luna aceasta astept suspensia, insa sunt nehotarat , 70 50 sau 60 40 , nu stiu ce sa comand. |
60-40 ar fi mai bine... zic eu... stii ca ii sta foarte bine lasata pe burta... acum depinde si pe unde vrei sa mergi cu ea :D
|
4 Attachment(s)
Uite aici, domnu' VaLeX... se potriveşte cu ce vrei tu să faci?...
Cu bara aia de GSi, nu se mai aude nimic?... |
Quote:
Ceva de genul, numai ca astea sunt stil GSi , arata clean , sunt ok. Cat despre bara, am de lucrat la ea, nici nu m-am apucat, au fost alte prioritati. Oricum , totul se va monta dupa iarna (ma refer la spoilere si praguri) |
cel auriu are let in compartimentul motor...little beast;)
|
7 Attachment(s)
Uite, VaLeX, ţi-am mai pus două - trei modele!...
Baftă! |
Quote:
|
Quote:
E simplă dar de mare efect! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning