Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

SEBASTIAN 03-02-07 08:06

Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 728485)
Sebastian ai spus ceva mai sus ca Audi nu e o platforma buna...sa iti dau niste indicii in 2003 street racing a fost castigat de un rs4 combi de 1000 hp.Masina face undeva la 8 sec 400 m .Daca vrei sa vezi acea masina sa imi zici si am sa postez filmuletul.(e cam mare deasta nu am facuto acuma)
La ora actuala cea mai rapida masina pe 400m din Europa este un Golf 4 R32 biturbo de 900 hp.Exista si filmulete cu masina(e a unei persoane din germania).Masia face sub 8 sec pe 400m.Cel mai rapid subaru din lume este in Australia si este o masina de 870 hp si face in jur de 8 sec pe 400m (modelul ca al lui Sebastian cu capacitatea de 2500 cm3).Cea mai rapida masina 0-100 este un Evo 9 care face 2,3 sec (masina este din Anglia-exista filmulete cu ia pe net).Lista poate continua ff mult dar ce am vrut eu sa spun prin ceace am enumerat mai sus este ca nu exista o platforma buna si una proasta exista o platforma buna si una si mai buna.Orice masina facuta bine este buna(chiar foarte buna).Acuma la craiova un prieten lucreaza la Cielo evo 2 care va fi cu siguranta mult mai spectaculoasa ca evo 1.Tot e sa stii foarte bine ce vrei sa faci si unde vrei sa ajungi ca sa stii de unde sa pleci.
P.S. - pana vine masina lui maftei si pana o invata sa mearga cu ia si pana........astea sunt vorbe aruncate aiurea .....la ora actuala Sebastian e NR 1 in ROMANIA....lasati gargara.....omul merita laude pt ce a facut si ceace face in continuare.

1.Cred ca nu ai fost atent la ce am scris eu. Audi nu e o platforma buna dar cu bani multi pot face si o Dacia sa fie cea mai rapida. Buna spun ca e prietenoasa ca nu-ti vinzi casa ta si jumate de cartier sa ai bani de tuning.
2.Am sa te rog sa ne arati unde sunt omologate cele 8secunde ale Golfului, eu iti spun doar ca cel mai rapid STI acum un an era unul de 7,6s
http://www.subdriven.com/news/publis...icle_416.shtml

3.Masina mea nu are motor de 2500 cel putin nu Impreza, doar Foresterul e de 2.5.

4.Sei pregateste cu Cielo o mare si dubla surpriza, posibil sa fie gata in prima parte a anului doar o parte si a doua spre sfarsit, mare surpriza care probabil ca il va propulsa in zona Porsche 996 Turbo de cca 700cp.
5.Sunt multe masini care fac 0...100 in 2,5 secunde si eu pot asta daca plec la maxim nu e ceva imposibil insa 0...100 nu echivaleaza cu 0...400m sau 0...300km/h...
6. mare atentie masinile astea sunt si ele pe grupe

7.Nu ma consider locul 1, nu am vizat niciodata asta, vreau doar sa pot face ce stiu eu la masina si rezultatele or sa fie pe masura. Nu vreau sa afisez falsa modestie sa intru cu nimeni in polemici, sa apar la tv in ziare, reviste...tot ce fac este din pasiune si este pentru sufletul meu, iar daca reusesc in plan secundar sa fiu mai rapid ca altii este o bucurie mai ales ca folosesc o masina relativ ieftina cu capacitate mica si un raport cal pe cm cub foarte mare.

The Scorpion King 03-02-07 08:11

La motociclete nu ma pricep prea mult, dar a-ti pot sugera ca o supra bine dotata sau un skyline te ia.Tine in considerare ca skylinu are awd(all weel drive)

SEBASTIAN 03-02-07 08:18

Ma faci sa rad.
Supra nu e o solutie iar un Skyline fara 1000cp lafel.
Sper ca ma compari chesti reale nu de pe net unde scriu astia vrute si nevrute.

shadowro 03-02-07 08:36

in romania supra nu e o solutie. pe o pista de drag insa apar mai multe solutii :)

SEBASTIAN 03-02-07 08:45

Asa este dar avantajul pe care-l castiga supra pe pista de drag eu mi-l pot dubla.

The Scorpion King 03-02-07 08:56

Supra cu stock engine are turbo cu 6v la 3000cc. Cu modificari seriose eu ai ridic puterea la 1200 bhp. Supra are rwd(rear wheal drive) Cu nitro si twin turbo masina ta nu ajunge la o 1000bhp. Cat despre shyline care are all wheal drive pot sa ridic puterea la peste 1500bhp. Crezi ca poti sa bati masinile aste la drag??? Glumesti. Amandoua te lasa la linia de plecare

SEBASTIAN 03-02-07 09:16

Adu masinile la start si nu mai vorbi dupa net.
Pot sa le bat dar Skyline e in avantaj.
Degeaba are 1200cp ca nu-i pune jos nici in treapta 5...
Pot trece cu un motor d Subaru intr-o anumita conficuratie de 1500cp tuneri mei din japonia fac asta sunt 2 masini facute. la peste 1300cp dar pot si mai sus.
Retine ceva Subarul meu nu e de drag e pt circuit dar daca as face unul de drag...:lol:

thor 03-02-07 09:25

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 728604)
Adu masinile la start si nu mai vorbi dupa net.
Pot sa le bat dar Skyline e in avantaj.
Degeaba are 1200cp ca nu-i pune jos nici in treapta 5...
Pot trece cu un motor d Subaru intr-o anumita conficuratie de 1500cp tuneri mei din japonia fac asta sunt 2 masini facute. la peste 1300cp dar pot si mai sus.
Retine ceva Subarul meu nu e de drag e pt circuit dar daca as face unul de drag...:lol:

poti scoate asa herghelie din 2 litri?!?!?!!?:shock: :shock: :shock:

SEBASTIAN 03-02-07 09:27

verificati f1 de1.5l turbo

EvLSant0S 03-02-07 10:10

Quote:

Originally Posted by The Scorpion King (Post 728576)
Supra cu stock engine are turbo cu 6v la 3000cc. Cu modificari seriose eu ai ridic puterea la 1200 bhp. Supra are rwd(rear wheal drive) Cu nitro si twin turbo masina ta nu ajunge la o 1000bhp. Cat despre shyline care are all wheal drive pot sa ridic puterea la peste 1500bhp. Crezi ca poti sa bati masinile aste la drag??? Glumesti. Amandoua te lasa la linia de plecare

Ai vazut vreodata subaru lu sebastian plecand dp loc ? Cum sa spui ca o tractiune spate pleaca mai bine ? nu te supara dar vorbesti aiurea ..

MariusM 03-02-07 10:30

@The Scorpion King : ceea ce zici tu nu prea coincide cu realitatea
P.S: verifica tu cum pleaca sebi de pe loc si apoi mai vorbim

AR33COP 03-02-07 11:11

quattro da clasa la restu clar.

EVOLUTION8 03-02-07 11:47

Quote:

Originally Posted by The Scorpion King (Post 728576)

Domnu vezi ca Supra are 6 LINIE nu 6 in V.
Si Skyline-ul la fel !!
Nici lucruri elementare vad ca nu stii !

MAi citeste !

ROSSI 46 03-02-07 13:43

ptr omu' din orasul DUBAI lasa-ne putzin sa ne revenim shi vb dupa...vb cu pretenarii tai din dubai cu petro-dolari k la ei se gasesc supre shi skylinuri slava domnului shi adui pe meleagurile noastre mioritice sa o punem deo' ceorba k tot vad k vb bazat pe tine de park ai fi la catarama cu ei...dak ai ceva de comentat fao intr-un mod decent shi pertinent nu ataca shi ''te da'' aiurea la gatu omului k musca la curu calului....adui pe baietzi aici shi vb dupa...pana atunci mai lasa filmuletzele de pe youtube shi nu mai ne da date pe care shi noi le cunoshtem...
nu iau apararea nimaniu dar fii baiat shi nu mai ataca lumea...
@ sebastian... merci de raspuns '' vis-a-vis COX''

lascarica 03-02-07 14:17

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 728808)
Domnu vezi ca Supra are 6 LINIE nu 6 in V.
Si Skyline-ul la fel !!
Nici lucruri elementare vad ca nu stii !

MAi citeste !

:D ...mai ,nu cred ca a vut sa zica de 6cyl in V ci probabil ca supra pe care o stie el,are 6valve...doar pe adimisie...evacuarea o face prin gaurile din capul pistonului topit:lol: ....deci 6cyl in linie cu 1 supapa pe cyl..:rolleyes2 ... si Rossi...ia-o mai usor,te repeti(in substantza) si devii obositor...no offence:oops:
Acuma,serios...nenea scorpionul nu merita efortul sa-i comenteze cineva afirmatiile...e evident asta:oops:

All times are GMT +2. The time now is 09:39.

- Copyright 2026 4Tuning