![]() |
Re: 2FAST Customs Bucureşti
da normal fibra de sticla si vopsitorie
|
4 Attachment(s)
Imi trebuie un difuzor spate pentru curse la BMW e30 ceva care sa inlocuieasca bara spate cu totul. De fapt nu trebuie sa aibe rol de bara doar functional.
Acum nu mai are nici bara dar niu am o poza la indemna. |
Salutare,
Odata cu venirea verii, vreau sa ma pun cu ciocanu' pe ea si s-o fac ca in reclama peugeot 206 :) Caut ceva baietii talentati pentru o prelungire + bad boy look(eventual o priza de aer) prelungire bara fata-spate-praguri si clean look la haion. Bara spate o am in perfecta stare, cea din fata am sa o cumpar probabil OEM din dezmembrari sau un produs AM stock, nou (asta in fuctie de ce ma sfatuiti si voi) iar capota, am alta OEM dar este putin lovita in coltul de langa far..e perfecta pentru a o cozmetiza. Vreau ceva preturi separate .. Apreciez http://tinypic.com/r/m8zhgx/8 |
salut da se pot face iti trimit cateva preturi pe privat
|
Salut,
Pret si durata de executie pentru: -vopsire integrala cu schimbare de culoare din albastru in alb (inclusiv interioare capota, portbagaj, portiere, dar fara compartiment motor) sau -revopsire integrala in aceeasi culoare (albastru) + plafon in culoarea negru. Masina este un bmw e46 coupe. Mersi. |
salut
pana nu vad cum arata masina nu iti pot spune un pret iti las un nr de telefon si treci intr-o zi sa vedem masina 0726188312 |
Esti amabil sa-mi dai si mie un raspuns?
|
|
Salut cat ma costa sa vopsesc o bara fata astra h
|
Quote:
|
Salut. Pret modificat arii normale e46 coupe in M3 ( umflate, exact ca cele oem)? eventual si pasajele spate? ms!
|
1 Attachment(s)
Salutare.Am 2 fete de usi facute cadrele,prinse cum trebuie,mai trebuiesc doar modelate cu fibra si chit ca sa le pot duce la tapitat.Zi mi daca poti sa le faci ceva si cat m-ar costa + durata de executie.Mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning